SAYFA 1452 Bu beyfendinin ilk mesajı
POLAT ben mesleyi sana anlatayım. Benim meselem ban,yasak,çifte standard falan filan değil şu noktada.. Benim meselem benim okuduğum forum sayfasında herhangibir anormal durum yokken bu foruma okuyanlara ve BANA dolaylısa olsa 1) ''ÇOÇUK, HINÇLI, CİDDİYETSİZ,MANTIKSIZ'' diye HAKARET EDİLME durumuna karşılık arkadaşların uyarılarına rağmen 2) Niyetim iyiydi ama yanlış ifade etmişim ÖZÜR dierim demesi gereken bu ŞAHSIN ''Okuyucu olan BENİ dolaylı olarak APTAL YERİNE KOYMAYA DEVAM EDEREK insanlara ''gerginsiniz,hava alın, çart çurt...'' demeye devam etmesi... 3) Bu arkadaşa kardeşim burada gerginlik yaratan , hakaret eden sensin ÖZÜR DİLE olay kapansın diye yazıyoruz.. Mesaj silindi mi falan diye nezaket koruyarak detay düşünüyoruz..BU BEYFENDİ ''Ben bu lafları başka forum sayfalarında konuşulanlar için yazmıştım bunu bilmeyenlere anlataacak değilim AYMAZLIĞINI gösterecek, ÖZÜR DİLEMEM tafraları atacak '' 4) Böyle tiplere ''Yaklaşık 48 kez SİZ, BEY,BEYEFENDİ dersiniz, 8 KEZ kaza ara SEN diye hitap edersin... ''ÇOÇUK, HINÇLI, CİDDİYETSİZ,MANTIKSIZ'' diye HAKARET EDEN bu cengaver benimle SENLİ BENLİ KONUŞMA der...
ÖZETLE MESELE: Beni salak yerine koyan insanların YANLIŞ İFADE ETMİŞİM ÖZÜR DİLERİM DEMESİ GEREKİRKEN, SALAK YERİNE KOYMA EYLEMİNE DEVAM ETMESİ..... Mesele bu tipteki insanlar ve bu kişi...
POLAT herşeyi unut ve sayfa 1400 den okumaya başla ve 1452'deki bu şahsın dolaylı ve direk ''ÇOÇUK, HINÇLI, CİDDİYETSİZ,MANTIKSIZ'' diye HAKARET eden mesajına ve sonrasına gel anlaman için yeterli...