Yıka şu motoru hatta gazyağıyla temizleyip sonra yıka
Yıka şu motoru hatta gazyağıyla temizleyip sonra yıka
Mevzuyu uzatmayalım ozaman, bana göre sıradan durumları olan sana göre sorunlu bir makina diyelim. Sorunsuz bir makina bulursan bana da göster bu arada
#sürenadam
beyler burada tekrar gündeme getireyim;
belpa nın önünde çevirme vardı, girdik...arabanın muayenesi 4 ay geçmiş, plakalar orjinal değil app, emniyet kemeri de takılı değil total de 300 TL hesap çıkardılar, yalvar yakar muayene için ceza yazmayıp bir hafta mühlet verdi...bana 155 tl ye patladı...13 yıl hiç ceza yemedim iki ay üst üste kötü patladı...bu ara denetimler sıkılaşmış dikkatli olun...
APP ye işlem yapıyorlar mı gerçekten ??
ne kadar kanunsuz iş varsa sendeymiş hacı, 155 liraya iyi sıyırtmışın
http://www.youtube.com/watch?v=N6E9Ykz9GEU
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
aynen abi, ben yaptırırken bu riski alarak yaptırdım...ama hala vazgeçmek istemiyom...en azından arabada değiştiririm ama motosiklette app istiyorum
hacı valla tamamen aklımdan çıktı şu motor işlerinden dolayı...araba da hatunun üzerine olduğu için polise yalvarmalarımda dedim hatun kullanıyo aksatmış, herşeyi öyle yapıyo, benim arabayla ilgim yok bugün iş için aldım abi pohunu yiyeyim dedim...muayenesiz araç cezasının yanında çekiliyo benim bildiğim ek olarak...
aynen öyle, düşününce yine iyi diyorum ama tamamen mallığım..öğlen çıkmakla çıkmamak arasında çok kalmıştım...sonra çıkayım dedim,
ek olarak sigortayı da ptesi yaptırdım elimde basılı kağıdı yoktu ama ona bakmadılar...sigorta daha önemli aslında ona bakmaları lazımdı...baksalardı bi de onun için laf anlatacaktık...
Böyle azılı kanun kaçağı trafik canavarları varken benim zavallı egzozuma inleyen namelerime laf ediyollaa =) Tam kodeslikmişsin pampa faytonla gezer gibi dolaşıyon
Geçmiş olsun
oradan kaçıp gitseydin keşke
Turgay'ım umarım ilerde böyle bir motorun olur. Carburator forever
http://www.youtube.com/watch?v=BVD60ZLS8fo
mesajı gören olur mu bilmem de ,kafamıza esti sabah 5 gibi etlikten gölbaşına gidiyoruz gelen var mı
Kahvaltı falan mı yapacaksınız? Plan nedir tam olarak?
fazla zamanımız olmadığı için ayrıntılı bir plan yapmadık.2 arkdaş göl kenarında termos çay artı simit yeyip 7 gibi döneceğiz gelirseniz bekleriz..
aniden alınan karar üzerine çıkılmış ufak yolculuk ancak bu kadar güzel geçebilirdi. bu küçük gezimizde sabahın körü demeden bize eşlik eden mithat abiye (m1t0) çok teşekkürler.
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)