günaydınlar hayırlı cumalar Ankara MT
günaydınlar hayırlı cumalar Ankara MT
Herkese günaydın,
Arkadaşlar Ankara MT'nin misafirperverliğini uluslararası düzeyde gösterebileceğimiz bir fırsattan bahsetmek istiyorum.
http://team33-allgaeu-orient.de/wordpress/
adresinde görebileceğiniz (hem 4 hem de 2 tekerleklilerin bulunduğu) bir grup Almanya'dan Ürdün'e dek bir rally planlamışlar. Gruptan bir arkadaş (Joern) ise komşumun arkadaşı. Rotaları bu akşam Ankara'dan geçecek ve yarın çok geç olmadan (kendi tabiriyle) rotadaki bir sonraki noktaya tekrar hareket edecekler. Bu akşam bir üniversitenin spor salonunda kalacaklarmış. Hangi üniversite olduğunu bilmiyor ama haber verecek. Orada ufak çapta bir tanışma gibi birşeyler olacakmış ve yarın da Ankara da bir ufak gezi yapacaklarmış.
Ankara'da olacakları süre zarfında onlara eşlik edebileceğimi söyledim. Bu kadar uzun yoldan gelen ve daha da fazlasını gidecek olan bu motorcu dostlarımıza konukseverliğimizi göstermek adına bu akşam ve yarın onlarla olmayı planlıyorum. Katılmak isteyen olursa, memnuniyetle, detayları öğrendikçe bildirebilirim.
Günaydın beyler Harleye bende randevu aldım saat 11 de yanlız 883 olmasın dedim 3 tane motor saydı ben ismi hoşuma gitti Switchback seçtim. Motora internetten bir baktım 1700cc ve 320 kg ne dersiniz softail mi alsaydım acaba
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Taylan abi gün içinde zaman ve mekan bilgisi kesinleşirse katılım sağlayabiliriz muhtemelen , buradan takip ediyoruz yazarsın .
Bu akşam Çankaya Üniversitesi Balgat Kampusu'nde (eski Arı Koleji) olacaklarmış. Zaten üniversite sayfasında da var:
Çankaya Üniversitesi
Ben akşam orada olacağım.
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
merhaba ankara mt , Ankarada shoei raid 2 modelini satan bir yer var mı?
İletişime geçtiğim kişi karışık olduğunu söyledi. Anladığım kadarıyla bu ralli çeşitli gruplardan oluşuyor. Bu gruplardaki araçlar hem motosiklet hem araba da olabiliyor sanırım. Çünkü size verdiğim ilk linkteki sayfada araçlar olarak motosikletleri gösteriyor. (LINK)
dayanamadım ne yapayım...
Hadi ben sigarayı bıraktım peki yaa sen
Bi tanede Link koyayımda boşu boşuna girmiş olmayalım sayfaya,
F800 GS inceleme yazısı..
ANGARAJ
Shoei'leri Ulusan motorda bulabilirsiniz de aradığınız model var mı bilemiyorum
Heil Spellcheck
Ulusana haftaiçi gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam 3 tane shoei vardı.ikisi eski uretim xr1000 di. Yarın yine gidecem unutmazsam sorarim dedigin kask modelini.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)