En son turgay, polat ve ben saat 2 ye kadar parkta muhabbetin dibine vurduk anca eve geldim
En son turgay, polat ve ben saat 2 ye kadar parkta muhabbetin dibine vurduk anca eve geldim
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Yeni ve de çekingen arkadaşlar; bizim toplaşmalar ''buluşma '' ya da ''organizasyon'' denilen türden olmuyor normal bir kaç arkadaşınızla akşamüstü görüşüp laflayacakmışsınız gibi düşünün illa birkaç gün önceden haberim olsun organize olsun hazırlanayım gideyim tüm akşam birlikte zaman geçirelim diye de bir şey yok, işi olmayan müsait olan gelir 10 dk uğrar gider ya da bizim gibi 2'ye kadar takılır kasacak bir şey yok .
Dün kapıda kaldım haberim olsa bende gelirdim hem tanışmış olurdum takipdeyim birdahakine yanınızdayım
Bu nedir yaa,;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ar-kaldim.html
turgayın da dediği gibi bizimki anlık oldu, hatta anlık değil öğlenden lafı edildi...genellikle şehir içi buluşmaları maksimum katılımın amaçlandığı değil, müsait olanlar gelsin ekseninde oluyo...randevulaşma olmasa bile eskiden tanışık olanların bir "nerdesin la" telefonuna bakıyo toplaşma
Topacı görenlerin hayatından en az 5 dakika israf oldu. Neyse ki çincemiz biraz daha gelişti..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
68 km yol yaptım bugün..ne çok bilmiyormuşum meğer...
ben de etlikten odtu ye gitcem diye çıktım arkadaşla dönüşü kaçırmışız bi gölbaşı gördük geldik bende bi 60 km yaptım galiba bugun
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Ah ulan Rıza bu hallere düşecek adam mıydın sen ..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-cirkinimi-satiyorumm-123146649/detay
Adam bildigin apaciymis sanki, maden satacaktin niye aldin birader demek istiyorum bu arkadasa, hos bizim makseli de satiyomus, uzuldum valla, daha motoru dogru durust kullanamamisti da.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)