Tamamdır dostum,daha iyi olur telefonlaşırız...
Tamamdır dostum,daha iyi olur telefonlaşırız...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
ben istemiştim eski yolu özellikle. HGS si olmayanlar için ve zevkli olur diye.
ama artık gelen motorlar büyük ve sanırım herkes te HGS edindi.
otobandan gelinebilir, tercih sebebidir, siz bilirsiniz.
Sabah buluşmanızda görüşün ve bence büyük motorlarla eski yolda yorulmayın, direk otobandan gelin ;)
Ayrıca Okan hocam müsait değil bu aralar sanırım, Erhan sen başkanlık yap o zaman Ankara dan geleceklere.
Facebook taki etkinliğe Organizatör olarak ekledim seni. Sabah buluşma yeri ve saati ni kendinize göre ayarlayın ;)
Abiler galiba olayın gidişatı otoban+eskiyoldan gelenlerle,Amasradan gelinlerin yollarının kesiştiği...
O zamn BOLU MERKEZ SANAYİ KAVŞAĞINDA buluşacağız demekki ve topluca ilk durak Abant olacak en iyiside bu galiba...
Rahat rahat seyahat edin zamandan tasarruf edin diye otoban yapılıyor siz halen yok nallıhan yok gudül ayaş , sonra dovlet bize bakmir cık cık cık ..
Türkçe yazsaydın da anlasaydım diyim yunus ne diyim. Benim yazdığım mesajdan ne çıkardın ne anladın,,,,ben bişey anlamadım.
Öncelikle pazar günki gelecek olan arkadaşların nereden geleceklerini kesinleştirmeleri gerek. Yoksa bir kaç şey havada kalacak gibi planda.
Bir de biz amasradan erken çıkıcaz ama çok çabuk boluya ulaşabileceğimizi sanmıyorum. Ulaşsak bile bizi bekletmeyi felan aklınıza takmayın, 4 tane adamız, oturur sohbetimizi eder, çayımızı içer, geçen turistlere laf atarız... Sıkıntı yok yani
Bizi ağırlama mevzunu da büyütmeyelim, maksat tanışmak gezmek felan
Ben hızlı tren diyorum beni dinlemiyorlar başkanım...
#sürenadam
Uzatmayak o zaman oluruna bırakalım...Biz gelenleri merkezde bekleyeceğiz...Gelenlerle Abanta devam,kalanlar çaya devam...
Gezi fotolarinizi bekliyoruz
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Bolu ya Geleceklerin HGS si varsa otoban üzerinden gidelim, vakit kazanmış oluruz. Bu konuyu netliğe kavuşturalım ki planlar ona göre ayarlansın.
Ben hgs den kaçak geçicem, dileyen varsa beraber öttürürüz çanları
Bu arada otobandan nerden ayrılcaz bolu da abant tabelası vardır herhalde? Biz otobandan ayrılıp abant yoluna girilen yerde bekleriz diye süşünüyorum
Evet otobanda Abant tabelası var.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)