Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Tamamdır dostum,daha iyi olur telefonlaşırız...
    Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
    Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şu anda iki grup var Nallıhandan gelecek grup,Amasradan gelecek grup...
    Biz sayı olarak fazla olan grubu karşılamaya gidecez yani Nallıhan grubunu...Abantta buluşcaz...
    Amasradan gelecek grup bizi Bolu merkezde biraz bekleyecek ,yalnız merkez şuanda keşmekeş olduğu için bi telefon trafiği yaşayacağımızı belirteyim...Nallıhan grubunun saati önemli erken çıkarlarsa 9.90-10.00 gibi Abantta olursunuz diye tahmn ediyorum bizde orda olcaz...Amasra grubunun çok beklememesi için 10.30-11.00 civarı onlarında Boluda olması gerekiyor...
    Kesin programı ve tahmini saatleri yarın sabah nete yazcam arkadaşlar...Tek bir amacım var oda Boluda bulunduğunuz süre zarfında size bol yer gezdirmek,gönlünüzü hoş tutmak...Geldiğinizde umarım sizi hayal kırıklığına uğratacak bir sıkıntı olmaz...Bizde burda 1 haftadır kafa patlatıyoz...İnşallah hepimizin yüzünü güldürür...Sağlıcakla kalın...
    müdür biz nallıhan üzerinden değil, doğrudan otobandan da gelebiliriz, o konu net değil sanırım..nallıhan üzerinden gelirsek yolu 3 saatte almamız da pek olası değil....şimdiki belirlenen otoban üzerinden abanta gelmek, ya da o sabah durum değişebilir bakalım
    Taylan bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    müdür biz nallıhan üzerinden değil, doğrudan otobandan da gelebiliriz, o konu net değil sanırım..nallıhan üzerinden gelirsek yolu 3 saatte almamız da pek olası değil....şimdiki belirlenen otoban üzerinden abanta gelmek, ya da o sabah durum değişebilir bakalım
    O zaman bu Nallıhan tarafı iptal olsun topluca buluşup Abanta gidelim ayrı gayrı da olmaz o zaman...
    Yarın netleşecek galiba...Benimde kafam karıştı

Motosikleti
    tracer 900
    O zaman bu Nallıhan tarafı iptal olsun topluca buluşup Abanta gidelim ayrı gayrı da olmaz o zaman...
    doğrudan abant ya öyle yaparız, otoban da iki kere kısa mola verilir sanırım...zaman kazanmak ve bolu programını aksatmamak için mantıklı görünen o...yine de toplaştığımızda hep beraber karar veririz tabi...

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğrudan abant ya öyle yaparız, otoban da iki kere kısa mola verilir sanırım...zaman kazanmak ve bolu programını aksatmamak için mantıklı görünen o...yine de toplaştığımızda hep beraber karar veririz tabi...
    ben istemiştim eski yolu özellikle. HGS si olmayanlar için ve zevkli olur diye.

ama artık gelen motorlar büyük ve sanırım herkes te HGS edindi.

otobandan gelinebilir, tercih sebebidir, siz bilirsiniz.

Sabah buluşmanızda görüşün ve bence büyük motorlarla eski yolda yorulmayın, direk otobandan gelin ;)

Ayrıca Okan hocam müsait değil bu aralar sanırım, Erhan sen başkanlık yap o zaman Ankara dan geleceklere.

Facebook taki etkinliğe Organizatör olarak ekledim seni. Sabah buluşma yeri ve saati ni kendinize göre ayarlayın ;)

Motosikleti
    KLE 500
    Abiler galiba olayın gidişatı otoban+eskiyoldan gelenlerle,Amasradan gelinlerin yollarının kesiştiği...
    O zamn BOLU MERKEZ SANAYİ KAVŞAĞINDA buluşacağız demekki ve topluca ilk durak Abant olacak en iyiside bu galiba...
    makseli bunu beğendi.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Rahat rahat seyahat edin zamandan tasarruf edin diye otoban yapılıyor siz halen yok nallıhan yok gudül ayaş , sonra dovlet bize bakmir cık cık cık ..

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem hazır olmamış hemde tecrübesiz bir kişinin yolun sağında süklüm püklüm yoksa biri bana bişi mi yapıcak yahut aman üstüme mi çıkacaklar deyipde yolun sağından soluna kaçışıp durmasınında ben doğru olmadığını düşünüyorum kendi şeridinde usul usul gitmesi en doğrusu en güzeli.. yahut ne yapması gerekiyor acaba diye? düşünmeden de kendimi alamıyorum?
    Türkçe yazsaydın da anlasaydım diyim yunus ne diyim. Benim yazdığım mesajdan ne çıkardın ne anladın,,,,ben bişey anlamadım.

İstağfirullah ne demek motorcu motorcunun kardeşidir ben böyle öğrendim...
    Şöyle yapsak nasıl olur ; Siz biraz daha erken çıksanız Abanta beraber gitsek daha güzel olmazmı arkadaşlar uymazmı...
    Pazar günü yol yapma günü zaten...
    ..............
    Öncelikle pazar günki gelecek olan arkadaşların nereden geleceklerini kesinleştirmeleri gerek. Yoksa bir kaç şey havada kalacak gibi planda.

Bir de biz amasradan erken çıkıcaz ama çok çabuk boluya ulaşabileceğimizi sanmıyorum. Ulaşsak bile bizi bekletmeyi felan aklınıza takmayın, 4 tane adamız, oturur sohbetimizi eder, çayımızı içer, geçen turistlere laf atarız... Sıkıntı yok yani

Bizi ağırlama mevzunu da büyütmeyelim, maksat tanışmak gezmek felan

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahat rahat seyahat edin zamandan tasarruf edin diye otoban yapılıyor siz halen yok nallıhan yok gudül ayaş , sonra dovlet bize bakmir cık cık cık ..
    Ben hızlı tren diyorum beni dinlemiyorlar başkanım...
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Öncelikle pazar günki gelecek olan arkadaşların nereden geleceklerini kesinleştirmeleri gerek. Yoksa bir kaç şey havada kalacak gibi planda.

Bir de biz amasradan erken çıkıcaz ama çok çabuk boluya ulaşabileceğimizi sanmıyorum. Ulaşsak bile bizi bekletmeyi felan aklınıza takmayın, 4 tane adamız, oturur sohbetimizi eder, çayımızı içer, geçen turistlere laf atarız... Sıkıntı yok yani

Bizi ağırlama mevzunu da büyütmeyelim, maksat tanışmak gezmek felan

Ben hızlı tren diyorum beni dinlemiyorlar başkanım...
    türiste niye laf atıyon gardeşim, otur beyler gibi paşalar gibi çayını iç edebinle

bide, nasıl alalım hızlı tireni hemen, icat çıkarma başımıza

Abiler galiba olayın gidişatı otoban+eskiyoldan gelenlerle,Amasradan gelinlerin yollarının kesiştiği...
    O zamn BOLU MERKEZ SANAYİ KAVŞAĞINDA buluşacağız demekki ve topluca ilk durak Abant olacak en iyiside bu galiba...
    tamamdır. Merkez sanayi kavşağında ;)

Motosikleti
    KLE 500
    Uzatmayak o zaman oluruna bırakalım...Biz gelenleri merkezde bekleyeceğiz...Gelenlerle Abanta devam,kalanlar çaya devam...

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Uzatmayak o zaman oluruna bırakalım...Biz gelenleri merkezde bekleyeceğiz...Gelenlerle Abanta devam,kalanlar çaya devam...
    iyi olur çünkü bu sefer ona ayrı öbürüne ayrı derken iş çığrından çıkıyo.

Merkezde bekliyoruz. Gelenlerle Abanta gidiyoruz
    Bolu'lu Lynx bunu beğendi.

dr.asc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS ADVENTURE
    Gezi fotolarinizi bekliyoruz
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Henüz hazır olmayan yada hazır hissetmeyen birini böyle yönlendirmenin doğru olmadığını düşünüyorum....
    Hem hazır olmamış hemde tecrübesiz bir kişinin yolun sağında süklüm püklüm yoksa biri bana bişi mi yapıcak yahut aman üstüme mi çıkacaklar deyipde yolun sağından soluna kaçışıp durmasınında ben doğru olmadığını düşünüyorum kendi şeridinde usul usul gitmesi en doğrusu en güzeli.. yahut ne yapması gerekiyor acaba diye?düşünmeden de kendimi alamıyorum?
    Türkçe yazsaydın da anlasaydım diyim yunus ne diyim. Benim yazdığım mesajdan ne çıkardın ne anladın,,,,ben bişey anlamadım.

Arkadaşın nsıl kullanması gerekiyor acaba?
    Birde senden duyalım demek istemiştim?
    Bunda anlaşılmicak ne var onuda ben anlamadım...
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Arkadaşın nsıl kullanması gerekiyor acaba?
    Birde senden duyalım demek istemiştim?
    Bunda anlaşılmicak ne var onuda ben anlamadım...
    Nasıl istiyorsa öyle kullanısın... diyorum, nasıl ??
    #sürenadam

gmsi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys kle650
    Bolu ya Geleceklerin HGS si varsa otoban üzerinden gidelim, vakit kazanmış oluruz. Bu konuyu netliğe kavuşturalım ki planlar ona göre ayarlansın.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı gmsi61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bolu ya Geleceklerin HGS si varsa otoban üzerinden gidelim, vakit kazanmış oluruz. Bu konuyu netliğe kavuşturalım ki planlar ona göre ayarlansın.
    evt çoğunluk HGS-Otoban diyor. ( gidenlerden HGS olsun diye belirtenler var, giden ama görüş söylemeyenlerde katılıyor anlamında

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evt çoğunluk HGS-Otoban diyor. ( gidenlerden HGS olsun diye belirtenler var, giden ama görüş söylemeyenlerde katılıyor anlamında
    Görüş söylemeyenler kaçak geçecekler çaktırmıyorlar
    karapara bunu beğendi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görüş söylemeyenler kaçak geçecekler çaktırmıyorlar
    anladım zaten

Motosikleti
    tracer 900
    Ben hgs den kaçak geçicem, dileyen varsa beraber öttürürüz çanları

Bu arada otobandan nerden ayrılcaz bolu da abant tabelası vardır herhalde? Biz otobandan ayrılıp abant yoluna girilen yerde bekleriz diye süşünüyorum

Evet otobanda Abant tabelası var.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler