valla tebrikler bu kdr organize bi ekip daha görmedim.gezi fikrinin nerden çıktığını bile çözemezken bi anda 16 kişilik listeyi görünce dedim helal olsun şimdiden iyi yolculuklar...
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
şu an çıkıp gelesim var yemin ediyorum gel gelelim okul,maddiyat... bi daha ki sefere inş...
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
ehliyeti alamadık daha direksiyon sınavı var ehliyet olaydı kesin gelirdim
Arkadaşlar Günaydın...
Yaptığımız bu organizasyonda bazı düzenlemelere gideceğiz örnek olarak;
Aladağa gitmeyeceğiz...Sebep olarak asfalt kısımdan Aladağa sapacağımız yolun %98 i mıcır ve değişik cins bi taş şekli var o ola sizi sokmak istemeyiz...Zaten girdikmide tozdan birbirimizi kaybederiz...Velhasıl
Erro arkadaşımızın isteğini gezinin mefaati için yerine getiremeyeceğiz...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Olum sadece Okan abinin motoru bürütte 3, nette 2.2 motor ediyor zaten...
Samet, yolu tekrar gözden geçiriyorum, son olarak seben'e gideceğiz sanırım yine de. Çünkü o kısım bizim için önemli Dönüşte sanırım 2-3 farklı grup olacak gibi... Ama bolu il sınırına girdikten sonra kendimizi senin sevgi dolu kollarına bırakıcaz tamamen rota olarak....
Bir de Aladağa belki bir başka zaman gideriz.... Dilim varmıyor ama Ankarada da elmadağ var, bir işe yaramayan
#sürenadam
ince davranışınız için teşekkürler, her ne kadar aladağı görmeyi çok istesem de, o şartlardaki yola girmeyi istemem açıkçası
aladağlar izci kampını görmek istemiştim kardeş...
dönüş free olur isteyen istediği gibi takılsın, belki erken ayrılmak isteyen vs olabilir...
makseli sen şimdi grubu ektiğine ögre emir komuta kimde aslanım,
ekme demeyelim, plan değişikliği
est. emir - komuta diye birşey yok. Zaten sabah toplanılıp abant a gelinecek hepsi bu. Organizasyonu biz değil BoluMT yapıyor
profesyonellik anlamında yaşca büyük ve tecrübeli kimse o olur.
Okan hocam geliyorsa ( ki geleceğini belirtmişti ) o olsun isterseniz.
Ben ne zaman özgürce motor kullanabilecem Allahım ?? kadın olmak zor be usta:(( birazdan ağlamaya başlayacam...
İşin esprisiydi tabi o, yanlış anlaşılmasın....
Boluya sağ sağlim gidilip gelinsin, gerisi teferruat dimi
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)