Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de işimi gücümü ayarladım. Haftasonunu kapattım
    Gezek gari!
    geliyon mu sende ? kapattım derkene ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Gelmemi engelleyebilecek son bir ihtimal kaldı pek çoğunun arasından, o da sıkıntı olmayacak büyük ihtimal
    Kapattım derken kastım şu ki MATUR SÜRÜCEM
    Heil Spellcheck

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Arkadaşlar katılıma sevindim...Pişman olmayacaksınız inşallah...Rotayı siz kafanıza takmayın...Bol ağaçlı,virajlı,süper manzaralı....
    Daha ne diyeyim ...Bekliyorum artık...
    makseli bunu beğendi.
    Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
    Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar katılıma sevindim...Pişman olmayacaksınız inşallah...Rotayı siz kafanıza takmayın...Bol ağaçlı,virajlı,süper manzaralı....
    Daha ne diyeyim ...Bekliyorum artık...
    elinize sağlık o zaman

fidyo gamerayı getiriyim o zaman yedek bataryasıylan,

yeni bi kask mı alsam acaba, şuankinin canına okumuş durumdayım
    Bolu'lu Lynx bunu beğendi.

Motosikleti
    MT-07
    Pazar günü kaçta, bolunun neredesine olacak şekilde ayarlanalım biz?
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    KLE 500
    Biz Gmsi61 Yunusla konuştuk direk abanta gelcez dedi bizde abanta geliriz dedik...Siz ayarlayın nerden geleceksiniz Bypazarı tarafından mı ?
    Gerede tarafından mı? Ona göre bizim karşılama yer ve saatimizde değişir...Sizi bekletmek istemem...Siz kararlaştırın Cumartesiye kadar net sonuçlarla cvplarınızı bekliyorum...

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    hacı tek gün olduğu için az erken çıkacaz,
    hoca ezanı okuyunca uyanın işde

şaka bi yana da 8 gibi teker dönmesi lazım en geç. 7:30 deriz buluşma yerine, anca toplanırız.

az sabret etkinlik oluşturcam facebook a

( hem siz polatınan cumartesi den felan filan demiyonuz muydu ? )

---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

Alıntı Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz Gmsi61 Yunusla konuştuk direk abanta gelcez dedi bizde abanta geliriz dedik...Siz ayarlayın nerden geleceksiniz Bypazarı tarafından mı ?
    Gerede tarafından mı? Ona göre bizim karşılama yer ve saatimizde değişir...Sizi bekletmek istemem...Siz kararlaştırın Cumartesiye kadar net sonuçlarla cvplarınızı bekliyorum...
    Cumartesi ye kesinleştirir haber ederiz ;)

Motosikleti
    MT-07
    işte plan cumartesi çıkıp, pazar size katılmak. Boluda buluşulur herhal

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Birşey sorucam, bu bi önceki sayfanın son gönderisinde Samet Beyin dediği Gölcük, İzmit gölcük değil demi
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    tamam o zaman siz C.tesi den çıkıyorsunuz. sabah en geç 7:45 te bizde burdan çıkacağız, ona göre ben sizi ararım.

bu da etkinlik facebook linki http://www.facebook.com/events/323616337765855/

Ankara dan ilk çıkışta abanta gidiyoruz. Toplam 220 km.

bir ihtiyaç ve bir çay molası için dururuz. öncesinde herkes birşeyler atıştırsın ki boş mide ile çıkmamış olalım en azından
    karapara bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Birşey sorucam, bu bi önceki sayfanın son gönderisinde Samet Beyin dediği Gölcük, İzmit gölcük değil demi
    Kesinlikle İzmit gölcük değil,alakası yok...Netten hemen Bolu-Gölcük bakıverin içiniz açılsın,şevke gelin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

Arkadaşlar bu arada telefonumu vereyim ,herhangi bir aksaklıkta,plan değişiminde bana ulaşırsınız...
    Samet Başbunar: 0546 566 12 05
    karapara bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    pazar gunu cikisli gunu birlik gezi bana cazip geliyor ancak motora alismadan virajli yollar falan denince kendimi frenlemek istiyorum...neyse ben belki giderim diye herhalukarda hgs alayim bari...
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Beyler koruma demiri nerede yaptırabiliriz/alabiliriz var mı tavsiyesi olan ?

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam o zaman siz C.tesi den çıkıyorsunuz. sabah en geç 7:45 te bizde burdan çıkacağız, ona göre ben sizi ararım.

bu da etkinlik facebook linki http://www.facebook.com/events/323616337765855/

Ankara dan ilk çıkışta abanta gidiyoruz. Toplam 220 km.

bir ihtiyaç ve bir çay molası için dururuz. öncesinde herkes birşeyler atıştırsın ki boş mide ile çıkmamış olalım en azından
    Çok güzel bir güzergaha benziyor, o zaman ben Eski deki kamptan vazgeçip hemen rotamı sizin tarafa çeviriyorum kabul ederseniz

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler koruma demiri nerede yaptırabiliriz/alabiliriz var mı tavsiyesi olan ?
    Aga şimdi HD ye yapma demir olmaz, benim japonda bile çok güzel durmadı ki HD ye hiç olmaz! mecbur orjinalini alacan, o da Bull Choppers da 350 avro falandır heral-yandın sen

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------

Adam bildiğimiz bezbol şapkasına üstünde HD yazıyor diye 22 avro dedi ya la, 22 Tl deseydi alacaktım halbuki
    Live to Ride, Ride to Live...

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir güzergaha benziyor, o zaman ben Eski deki kamptan vazgeçip hemen rotamı sizin tarafa çeviriyorum kabul ederseniz
    est. ne demek, herkese açık gezi bu

ahanda etkinlik şeysi ;) https://www.facebook.com/events/323616337765855/

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar gunu cikisli gunu birlik gezi bana cazip geliyor ancak motora alismadan virajli yollar falan denince kendimi frenlemek istiyorum...neyse ben belki giderim diye herhalukarda hgs alayim bari...
    Osman abi kalabalık olacağa benziyoruz. gözünü korkutmana gerek gerek yok bence.

istersen güvenç köyünün orda viraj denemeleri yapabilirsin Cumartesi günü ve gözün keserse bizimle gelirsin ;)

ki zaten bizde yeni gidiyor olduğumuzdan gayet temkinli gideriz. ( gerçi virajda da hız yapacak değiliz ama :D ) sen bilirsin yine ;)

ayrıca bütün AnkaraMT davetlidir geziye ;)

dr.asc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS ADVENTURE
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....

Ben de yazarken diğer mesajları okumuyorum çoğunlukla, o yüzden gözden kaçması mümkün oluyor yazılanların. Kaldı ki bu aralar çok fazla "merhaba " ile başlayan mesaj var, bir çok kişi yeni katılıyor guruba yada katılıyor gibi yapıyor (Başta Dr.MZÇ olmak üzere artan doktor sayımızın farkında değilim sanmayın ama henüz yüzünüzü gören olmadı , Helin hanım sizi tenzih ederim ) O yüzden kim kimdi, neredendi, ne yazdıydı karıştırıyorum...
    anlamıyorum arkadaş insanlar neden bilip bilmeden konuşur, ve merak edip sormak isterim onlar ekibe katılacağı zaman mrb lı bir mesaj atmamış mı? başkalarını bilmem ama bnm ekibe katılmaktan kastım siteye girmek değil buluşup tanışmaktır zaten.2 senelik aradan sonra yeni kavuşmuşum motoruma.pazar gününden itibaren ankara'da olacağım.maksat yüzümüzü göstermekse yer zaman söyle istediğin an olmasa da hepimizin müsait olduğu ilk zamanda buluşalım.gönül ister ki işimiz olmasın sabah akşam motora binelim ama öyle de olmuyo malesef o yüzden diyorum müsait olduğumuz ilk an diye.bu da burdan bütün motosikletçi arkadaşlara sözüm olsun.saygılar...
    GaCCaLL bunu beğendi.
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    MT-07
    Doktorum hepimiz senin de dediğin ve geldiğin gibi merhaba deyip geldik,
    ben arkadaşlara katılalı daha 1 yıl olmadı ama ben bile oldukça çok gördüm katılmak isterim deyip daha sonra sesi çıkmayanları.

Yine de kimseye önyargılı yaklaşılmıyor. Sadece kimisinin mesajları başka muhabbetlerin arasında kaynayabiliyor.
    Hepimiz isteriz katıl bize, büyüsün grubumuz, daha çok insan olsun daha çok eğlenelim kaynaşalım yoksa
    dr.asc bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

suhatr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 251
    tüh be bu gezi tam benlik ama henüz ehliyet alamadık senelerce erteler zurnanın son deliğinde ehliyet almaya kara verirsen böyle olur kaçak göçek gelsemmi ya bak şimdi

dr.asc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS ADVENTURE
    yazlar harici en az 4 sene ankaradayım.internetimiz de var çok şükür. zaman gösterir nasılsa kimler kalıcı kimler gidici diye düşünüyorm
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Maylemot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR125
    Selam verenlerin bi çoğunun sayfayı hala pasif de olsa takip ettigini dusunuyorum. (Benim gibi) Ben de yakın zamanda hem foruma hem de motoruna kavuşanlardanım. Duzenlenen toplantilari gördükçe içim gitse de hala grup gezisi icin acemi olduğumu düşünüyorum. Başkalarını da kendimi de tecrube kazanmadan tehlikeye atmak istemiyorum. Bugune kadar selam verip kaçan kaç kisi oldu onu forumun eskileri daha iyi bilir tabi
    dr.asc bunu beğendi.

selam verip, çıkıp, sonra geri girenlerdenim takip ediyorum merak etmeyin facebook'tan da takip ediyorum ama ne zaman ne ara organize oluyorlar, nereye ne zaman gidiyorlar walla yetişemiyorum. pazar gün facebook'taki telefonlardan birini aradım (karapara zannederek aradım kimin numarasıysa lütfen kusurma bakmasın) adamlar kocaman ekip çoktan kızılcahamam yoluna varmışlar; geç kalmışım aramakta bolu gezisinde umuyorum yakalayacağım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler