Gelmemi engelleyebilecek son bir ihtimal kaldı pek çoğunun arasından, o da sıkıntı olmayacak büyük ihtimal
Kapattım derken kastım şu ki MATUR SÜRÜCEM
Heil Spellcheck
Arkadaşlar katılıma sevindim...Pişman olmayacaksınız inşallah...Rotayı siz kafanıza takmayın...Bol ağaçlı,virajlı,süper manzaralı....
Daha ne diyeyim ...Bekliyorum artık...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Pazar günü kaçta, bolunun neredesine olacak şekilde ayarlanalım biz?
Heil Spellcheck
Biz Gmsi61 Yunusla konuştuk direk abanta gelcez dedi bizde abanta geliriz dedik...Siz ayarlayın nerden geleceksiniz Bypazarı tarafından mı ?
Gerede tarafından mı? Ona göre bizim karşılama yer ve saatimizde değişir...Sizi bekletmek istemem...Siz kararlaştırın Cumartesiye kadar net sonuçlarla cvplarınızı bekliyorum...
hacı tek gün olduğu için az erken çıkacaz,
hoca ezanı okuyunca uyanın işde
şaka bi yana da 8 gibi teker dönmesi lazım en geç. 7:30 deriz buluşma yerine, anca toplanırız.
az sabret etkinlik oluşturcam facebook a
( hem siz polatınan cumartesi den felan filan demiyonuz muydu ? )
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Cumartesi ye kesinleştirir haber ederiz ;)
işte plan cumartesi çıkıp, pazar size katılmak. Boluda buluşulur herhal
---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
Birşey sorucam, bu bi önceki sayfanın son gönderisinde Samet Beyin dediği Gölcük, İzmit gölcük değil demi
Heil Spellcheck
tamam o zaman siz C.tesi den çıkıyorsunuz. sabah en geç 7:45 te bizde burdan çıkacağız, ona göre ben sizi ararım.
bu da etkinlik facebook linki http://www.facebook.com/events/323616337765855/
Ankara dan ilk çıkışta abanta gidiyoruz. Toplam 220 km.
bir ihtiyaç ve bir çay molası için dururuz. öncesinde herkes birşeyler atıştırsın ki boş mide ile çıkmamış olalım en azından
Kesinlikle İzmit gölcük değil,alakası yok...Netten hemen Bolu-Gölcük bakıverin içiniz açılsın,şevke gelin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Arkadaşlar bu arada telefonumu vereyim ,herhangi bir aksaklıkta,plan değişiminde bana ulaşırsınız...
Samet Başbunar: 0546 566 12 05
pazar gunu cikisli gunu birlik gezi bana cazip geliyor ancak motora alismadan virajli yollar falan denince kendimi frenlemek istiyorum...neyse ben belki giderim diye herhalukarda hgs alayim bari...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Beyler koruma demiri nerede yaptırabiliriz/alabiliriz var mı tavsiyesi olan ?
Çok güzel bir güzergaha benziyor, o zaman ben Eski deki kamptan vazgeçip hemen rotamı sizin tarafa çeviriyorum kabul ederseniz
Aga şimdi HD ye yapma demir olmaz, benim japonda bile çok güzel durmadı ki HD ye hiç olmaz! mecbur orjinalini alacan, o da Bull Choppers da 350 avro falandır heral-yandın sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Adam bildiğimiz bezbol şapkasına üstünde HD yazıyor diye 22 avro dedi ya la, 22 Tl deseydi alacaktım halbuki
Live to Ride, Ride to Live...
est. ne demek, herkese açık gezi bu
ahanda etkinlik şeysi ;) https://www.facebook.com/events/323616337765855/
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:19 ----------
Osman abi kalabalık olacağa benziyoruz. gözünü korkutmana gerek gerek yok bence.
istersen güvenç köyünün orda viraj denemeleri yapabilirsin Cumartesi günü ve gözün keserse bizimle gelirsin ;)
ki zaten bizde yeni gidiyor olduğumuzdan gayet temkinli gideriz. ( gerçi virajda da hız yapacak değiliz ama :D ) sen bilirsin yine ;)
ayrıca bütün AnkaraMT davetlidir geziye ;)
anlamıyorum arkadaş insanlar neden bilip bilmeden konuşur, ve merak edip sormak isterim onlar ekibe katılacağı zaman mrb lı bir mesaj atmamış mı? başkalarını bilmem ama bnm ekibe katılmaktan kastım siteye girmek değil buluşup tanışmaktır zaten.2 senelik aradan sonra yeni kavuşmuşum motoruma.pazar gününden itibaren ankara'da olacağım.maksat yüzümüzü göstermekse yer zaman söyle istediğin an olmasa da hepimizin müsait olduğu ilk zamanda buluşalım.gönül ister ki işimiz olmasın sabah akşam motora binelim ama öyle de olmuyo malesef o yüzden diyorum müsait olduğumuz ilk an diye.bu da burdan bütün motosikletçi arkadaşlara sözüm olsun.saygılar...
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Doktorum hepimiz senin de dediğin ve geldiğin gibi merhaba deyip geldik,
ben arkadaşlara katılalı daha 1 yıl olmadı ama ben bile oldukça çok gördüm katılmak isterim deyip daha sonra sesi çıkmayanları.
Yine de kimseye önyargılı yaklaşılmıyor. Sadece kimisinin mesajları başka muhabbetlerin arasında kaynayabiliyor.
Hepimiz isteriz katıl bize, büyüsün grubumuz, daha çok insan olsun daha çok eğlenelim kaynaşalım yoksa
Heil Spellcheck
tüh be bu gezi tam benlik ama henüz ehliyet alamadık senelerce erteler zurnanın son deliğinde ehliyet almaya kara verirsen böyle olur kaçak göçek gelsemmi ya bak şimdi
yazlar harici en az 4 sene ankaradayım.internetimiz de var çok şükür. zaman gösterir nasılsa kimler kalıcı kimler gidici diye düşünüyorm
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Selam verenlerin bi çoğunun sayfayı hala pasif de olsa takip ettigini dusunuyorum. (Benim gibi) Ben de yakın zamanda hem foruma hem de motoruna kavuşanlardanım. Duzenlenen toplantilari gördükçe içim gitse de hala grup gezisi icin acemi olduğumu düşünüyorum. Başkalarını da kendimi de tecrube kazanmadan tehlikeye atmak istemiyorum. Bugune kadar selam verip kaçan kaç kisi oldu onu forumun eskileri daha iyi bilir tabi
selam verip, çıkıp, sonra geri girenlerdenim takip ediyorum merak etmeyin facebook'tan da takip ediyorum ama ne zaman ne ara organize oluyorlar, nereye ne zaman gidiyorlar walla yetişemiyorum. pazar gün facebook'taki telefonlardan birini aradım (karapara zannederek aradım kimin numarasıysa lütfen kusurma bakmasın) adamlar kocaman ekip çoktan kızılcahamam yoluna varmışlar; geç kalmışım aramakta bolu gezisinde umuyorum yakalayacağım
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)