Valla durumlar belirsiz olduğundan konuşmadık Yarın belki ben motoru aldıktan sonra uğrarım ona o ara konuşulur belki az daha
sen de düşünür müsün gelmeyi? Ben gelmeyecek olursam polat oğlanı da ortada bırakmamış olurum hem
Valla durumlar belirsiz olduğundan konuşmadık Yarın belki ben motoru aldıktan sonra uğrarım ona o ara konuşulur belki az daha
sen de düşünür müsün gelmeyi? Ben gelmeyecek olursam polat oğlanı da ortada bırakmamış olurum hem
Heil Spellcheck
mrb arkadaşlar.önümüzdeki hafta sonunda çorumdan motosikletimi getirip ekibe katılmayı düşünüyorum.tıp fakultesinde okuyorum ne kdr fırsat bulurum bilinmez ama ilk fırsatta buluşup tanışmak isterim.herkese saygılar...
Selam Millet bugün bişey yok mu?
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Selam arkadaşlar pazar gunü cbf 150 ile sabah 05;00 da istanbuldan güneydoğu ve Doğu Anadolu turuma çıkıyorum yaklaşık 7000 km yıne pazar sabahı 10:00-11:00 arası Ankara'da olmayı planlıyorum kahvaltı yapabıleceğim 1 saat kadar dinlenebıleceğim yer önerisi olan varmı teşekkür ederim
doktorlarımız çoğalıyor.artık istediğimiz gibi gönül rahatlığıyla düşebiliriz
Polattan bize sıra gelmez herhalde En son her devlet hastanesinde 3 ay boyunca her hafta gidebilecek kadar randevusu olduğunu söylüyodu
Heil Spellcheck
gülhane askeri tıp akademisi 2.sınıftayım. sizin fakültede mi etlikte ,eğer öyleyse çok yakınız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
en güzel temizlik hiç kirletmemektir misali;en iyi tedavi yerine hiç kazazede olmamak daha iyidir diye düşünüyorum
1-Hoca tuşu motorda değil beynimde.
2-Rahmi hocanın bahsettiği olay olduğunda ilk eğitimimi alıyordum ve eğitim sonunda en üst derece olan "GOLD" seviyesinde sertifika vermişti kendisi yani sadece hızlı değil güvenli kullanıyordum. Sonrada "hızlı" kısımları çıkartınca hoca tuşu aktif duruma geçti.
3-Ülkemizde motosiklet için belirlenmiş hız sınırları vardır ve buna uymak mecburidir aksi kabul edilemez.
4-Hızlı olmayı değil akıcı olmayı öğrenmeye çalışın.
5-Kendinize limit koymayın yüksek hızda kullanmak maarifet değildir ama hayatınız sözkonusu olursa anlık olarak hızlı olmanız gerekebilir.,
Sevgilerimle
Önemli Not: Bülentcim yukarıdaki cümleyi çalıyorum artık imzamda kullanacağım haberin olsun.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
madde 4 cok guzel : hızlı ve AKICI..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
günaydın beyler;
haftasonu için yapılabilecekler listesi kabardıkça seçememezliğim artıyor bolu aladağ izci kampı da yeni bulduğum bir yer...eskişehir sarıcakaya kampına kalmalı gidemeyecekler için güzel bi alternatif gibi görünüyor..otobandan gidilebileceği gibi beypazarı üzerinden de gidilebiliyo sanırım, gidiş beypazarı, dönüş otobandan da güzel olur..
http://tatilindeks.com/bolu_aladag_t...kamp_1050.aspx
https://maps.google.com/maps?saddr=A...t=h&mra=ls&z=9
Ankara dün msj yazdım dinlenmek ve kahvaltı için bildiğiniz yer varmı dıye uzun yoldan geleceğim kahvaltı molasını Ankara'da vereceğim diye. Çok yardımcı oldunuz ne kadar yardım sever motorcularsınız
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)