Selam Ankara MT.. Bugün hava güzel gibi.. Turlamak isteyenler 054bir 272on82sekiz
Selam Ankara MT.. Bugün hava güzel gibi.. Turlamak isteyenler 054bir 272on82sekiz
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
Bu gün 8000 km bakımını Bora Honda da yaptırdım, çok ilgililerdi. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
Selam ankaralilar, ankarada oturuyorum, tvs apache 150 ve ybr 125 arasinda gidip geliyorum. Tvs nin ankara da bayisi yok suan, bayisi olmayan bi motoru almak nasil olur, yagini balatasini kendim degistirdigimde sorun olur mu? Sizden tvs kullanan varsa bakim isini nasil hallediyorsunuz, garanti meselesi ne oluyor? Bu bayinin olmamasi sorun olusturmicaksa tvs ye daha yakinim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Ybr tvs arasinda kalmam hakkinda da yorum yapip tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim
Sen şu zavallı kuluna şu motosikleti nasip eyle yarabbim, sübhaneke dinimiz amin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18365588/detay
ANGARAJ
Al gırdın gırdın
ANGARAJ
Redmoon Koray Ybr125 kullanmisti zamaninda...gecen sene benim yaptigim arastirmalara gore bu ikisinden birini secmej gerekirse ibre Ybr125 den yana
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
hakkinizda hayirlisi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
ünal,bülent sizlerle sohbeti ve gezmeyi özlemişim
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Evet, yağmur yok gibi şimdilik, var mı dışarı çıkmayı düşünenler aceba ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
Atila Abinin oraya doğru gidiyorum, Erhan da oraya uğrayacaktı heralde.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ben YBR125 den cok memnun kalmistim acikcasi, bisiklet kadar masrafi vardi ama TVS yi hic bilmiyorum, su da var; yeni kasa alirsan bir sure cevrende sadece sende olur motor ;)
Arkadaşlar merhaba. Ben Okan. Bir ay kadar önce ilk motorumu aldım. Ankara'da acemi acemi dolaşıyorum şimdilik. Forumu bir süredir pasif olarak takip ediyordum. Yakın zamanda foruma dahil oldum. Ankara-MT sayfasına da selam vereyim dedim.
bu buluşmalar nerede oluyor nerede toplanılıyor face deki sayfayada üyeyim ama net biyer yok sanırım
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)