Baydar...
Mt03u aldigimda lastikleri eskiydi. Yeni lastikleri ulusan'da takarken teker gobeklerindeki parcalarin degismesi gerektigini gorduk. Ulusancilar baydari aradilar su parca lazim kac para diye sordular. Baydar cevap verdi: 60 tl. Yarim saat sonra parcayi alnaya gittim. Abi kac para? 70! E az once 60 dediler? Eh o da olur.
Aradan zaman gecti. Peglerin altinsaki nahmuzlari sordum. Tanesi 70 tl dedi. Ayni mahmuzlari 2 farkli yetkili servise sordum. Tanesi 27 tl dediler.
Diger yetkili servislerde 417 tl olan elcik korumalar icin baydarin verdigi fiyat 480 tl.
E ben nasil guveneyim baydara?
Gormedim bile
O hafta sonu eskişehirde olacağımı belirttiydimdi, iyi hatırlıyorum Yoksa konakta görüşmüş olurduk zaten Motoru toplayabilirsem gelmek istiyorum boluya.
Çok tatlı amcalarmış Baydardakiler
Buarada Mt-03 'ü nezamandan beri kullanıyorsunuz? Merak ettiğim aletlerden birisidir kendisi
#sürenadam
Haci dun Sinanin yanina ugramistim, senin karburator macerasini anlattim da, beklerim dedi Erhan senin Fazer mevzusunu da sordum, ona da bakariz dedi, aklinda olsun.
Bu havalarin durumu ne olacak arkadas, zirt birt yagmur yagiyo, sinirleniyorum ama
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Eyvallah coni, Cumartesiye kadar motoru hareket ettirip cumartesi oraya uğrayabilirim. Gaz teli mevzunu ona hallettirebilirim belki. Ama amortisör için mutlaka incek taraflarına gitmem gerekecek gibi. Fren balatası için de ostim-şaşmaz tarafına uğrayacam galiba... Cumartesi epey yol var anlayacağın...
#sürenadam
Hepsi icin haci Sen baydardan umidi kestin mi, Metin Ustadan once istersen bi dene, dun Metin Ustanin fiyatlarini konustuk ta, Sinanin daha ucuz olacagi kesin yani iscilik anlaminda, yine de denemekte fayda var, ben su ana kadar memnunum, yapamadigi bir sorunum olmadi, ikisini de dene
Senin debriyaj teli mevzusunu da sordum, o yamulup da tele degen yeri duzeltmisler, yoksa anlami olmazki teli degistirmenin zaten falan dedi yani. Senin amortisorle ne derdin var ki?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Herkese merhaba bende yeni yeni acemiliğimi atıyorum 1 ay sonra filan gittiğiniz gezilerde size eşlik etmek isterim kabul ederseniz tabiki
https://www.facebook.com/events/128786117310916/
Evet beyler, ne diyorsunuz, açıyor muyuz kamp sezonunu?
Live to Ride, Ride to Live...
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)