Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı helin126 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorum elimde artık...bildiğiniz tam sihay hyosung gv250))
    ahyırlı olsun..ankara mt tam bi motor devrimi içinde bu sene
    helin126 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fati başgan okuyor ama gelecek mi acaba?
    Ben beklerim seni buğra
    Soykanda beni bekler zaten
    toplu bi şekilde bekleşip gideriz anlican..
    Sen 6da çıkarsan ben seni beklerim muhtemelen. Neyse çıkarken gerekirse ben çaldırırım sen ararsın
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen 6da çıkarsan ben seni beklerim muhtemelen. Neyse çıkarken gerekirse ben çaldırırım sen ararsın
    Hacı kapıda beklicez işte görürsün heralde bizi? olmadı soykanı atarız orta yere onu görürsünüz

Fati başgan baklava pazar günü aman deyim şimdiden yemeyi içmeyi kestim ben sirkeyı yıktım eve ona göre
    ANGARAJ

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Nizamiyeden geçer hemen sağda beklerim buçuğa kadar, sonra basar giderim ha.

Pazar günü büyük ihtimal gelemiyorum ben, kim benim hakkımı yiyecekse yediği löp löp et, lap lap yağ olsun
    ANGARAJ

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nizamiyeden geçer hemen sağda beklerim buçuğa kadar, sonra basar giderim ha.

Pazar günü büyük ihtimal gelemiyorum ben, kim benim hakkımı yiyecekse yediği löp löp et, lap lap yağ olsun
    Nizamiyede durmadan girecem o zaman ben bak sonra way efendim şöyle böyle deme. Geçen gece çevirmede bile 70 metre sonra durabildim döndüm ters yönden geldim polisin yanına. durmu diyo geçmi diyo anlamadım derken arkadan bağırıyo hoop
    Şimdi nizamiye mapden görünmüyor ama ben bilkent bulvarı yazan yoldan yardırıyım birini görene kadar geliyim en iyisi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın neyin baklavası var la, pazar günü didik ya hacı
    He ya, canımız çekince kafamız gitti işte...

Hacı kapıda beklicez işte görürsün heralde bizi? olmadı soykanı atarız orta yere onu görürsünüz

Fati başgan baklava pazar günü aman deyim şimdiden yemeyi içmeyi kestim ben sirkeyı yıktım eve ona göre
    Sen giderken umurcanı da alacaktın değil mi? Kapıda bekleşin, toplanıp içeri girerken ikinize ne olacağını söyleyeyim şimdiden;

http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E

………………….._,,---,,
    ………………..,-‘’ ; ; ;_,,---,,_ ; ;’’-,…………………………….._,,,---,,_
    ……………….,’ ; ; ;,-‘ , , , , , ‘-, ; ;’-,,,,---,,,_…..,,-~’’ ; ; ; ;__;’-,
    ……………….| ; ; ;,’ , , , _,,-*’-,,_ ,,-~’’ , , ‘, ;’,
    ……………….’, ; ; ‘-, ,-~’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-, , , , , ,’ ; |
    …………………’, ; ;,’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-, , ,-‘ ;,-‘
    ………………….,’-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-‘ ;,,-‘
    ………………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;__ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,’
    ………………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’¯: : ’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; _ ; ; ; ; ;’,
    ……………..,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;| : : : : : :| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’¯: ¯’’-, ; ; ;’,
    …………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,_: : _,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | : : : : : :| ; ; ; |
    ……………,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ¯¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’-,,_ : :,-‘ ; ; ; ;|
    …………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,,-*~-, , , , _ ; ; ;¯¯ ; ; ; ; ;|
    ..…………,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’ , , , , , , ,( : : : : * , , , ,’’-, ; ; ; ; ; ; ; ;|
    ……….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’, , , , , , , , ,’*’’ , , , , , ,’ ; ; ; ; ; ; ; ;’,
    …….,-‘’ ; _, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’---,,_ , ,_,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
    ….,-‘’-~’’,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; | . . . . ; ; i ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;‘-,
    ……….,’ ; ;,-, ; ;, ; ; ;, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ;’, . . . . .,’ ;,’ ; ; ; ;, ; ; ;,’-, ; ;,’ ‘’~--‘’’
    ………,’-*’’ ‘, ,-‘ ‘, ,,- ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ‘~-,,,-‘’ ; ,’ ; ; ; ; ‘, ;,-‘’ ; ‘, ,-‘,
    ……….,-‘’ ; ; ; ; ; ‘’ ; ; ;’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘’-,,_ ; ; ; _,-‘ ; ; ; ; ; ;’-‘’ ; ; ; ‘’ ; ;’-,
    ……..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;¯¯’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; , ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’-,
    ……,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; |, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘-,
    …..,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|..’-,_ ; ; ; , ; ; ; ; ; ‘,
    ….,’ ; ; ; ; ; ; ; ; | ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’’,-~’ ; ; ; ; ; ,’
    …,’ ; ; ; ; ; ; ; ; ;’---,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…..,-~’’ ; ; ; ; ; ; ,-
    …| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
    …’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,’….’, ; ; ; ; _,,-‘’
    ….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,’…….’’~~’’¯
    …..’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;_,,-‘’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
    ………’’*’’ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
    ………..| ; ; ;¯¯’’’’¯ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,,-‘
    ………..’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘
    …………| ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;|
    …………’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ~-,,___ ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
    ………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘….’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
    ………..,’ ‘- ; ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’……….’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ‘,
    ……….,’ ; ;’ ; ; ; ; ; ; ,,-‘…………….’, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’,
    ………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,-‘’…………………’’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; |
    ……..,’ ; ; ; ; ; ; ;,,-‘………………………’’, ; ; ; ; ; ; ; ; |
    ……..| ; ; ; ; ; ; ;,’…………………………,’ ; ; ; ; ; ; ; ;,’
    ……..| ; ; ; ; ; ; ,’………………………..,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,’’
    ……..| ; ; ; ; ; ;,’……………………….,-‘ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
    ……..’,_ , ; , ;,’……………………….,’ ; ; ; ; ; ; ; ,-‘
    ………’,,’,¯,’,’’|……………………….| ; ; ; ; ; ; ; ; ‘--,,
    ………….¯…’’………………………..’-, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~,,
    ……………………………………………’’-,, ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;’’~-,,
    ………………………………………………..’’-, ; ; ; ; ; ,,_ ; ;’-,’’-,
    …………………………………………………..’, ; ; ; ; ; ; ‘-,__,--.
    ……………………………………………………’-, ; ; ;,,-~’’’ , ,|, |
    ………………………………………………………’’~-‘’_ , , ,,’,_/--‘
    Soykan67 bunu beğendi.
    #sürenadam

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Polat bu ayının diğerlerinde olmayan bir özelliği var. Haberdar mısın acaba bundan
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de Esattayım, Ballıbaba da. Görüşebilenzi yani müdür.

Kardeşim biz Ertan' la eve çıktık. Sembol sokak' ta oturuyoruz artık. Motorları parkedecek yer biraz sıkıntı, ertan dün getirdi motoru ben de bu hafta sonu getireceğim artık. Bakalım benzin parası bulursam gelirim pazar günü yanınıza.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polat bu ayının diğerlerinde olmayan bir özelliği var. Haberdar mısın acaba bundan
    olm 50 kere dedik sana giderken geçme şu çocuğu 200lük aletle komplekse neyin giriyo işte sonra böle
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    olm 50 kere dedik sana giderken geçme şu çocuğu 200lük aletle komplekse neyin giriyo işte sonra böle
    Evet, hep söylerim, "geçme beni düzlükte.... geçemem seni ne virajda ne ışıkta. Üzülürüm sonra... "

---------- Post added at 17:48 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

Buarada;
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/114868-yeni-cinli-amortisor-sistemi-ve-model.html
    #sürenadam

helin126 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    teşekkürler arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

Alıntı yolcu114 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu akşam ( 12.04.2013) bilkentte eğiitim semineri var katılmanı tavsiye ederim.
    motorumla henüz kendi başıma trafiğe çıkacak durumda değilim malasef:(( biraz zaman lazım.....

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Buarada;
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/114868-yeni-cinli-amortisor-sistemi-ve-model.html

düzgüncene link verinsene yoow http://www.motosiklet.net/forum/moto...-ve-model.html

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    teşekkürler arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

motorumla henüz kendi başıma trafiğe çıkacak durumda değilim malasef:(( biraz zaman lazım.....
    Yanlız yinede bu söyleşiyi kaçırmamanı tavsiye ederim. "Normal" yollar ile gel
    helin126 bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, baklavasını bekleriz
    ne demek? kan akıtmaktan daha mantıklı şerbet akıtmak)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

bu akşam ( 12.04.2013) bilkentte eğiitim semineri var katılmanı tavsiye ederim.
    teorik eğitimmiş...bugün internete hiç giremediğim için geç haberdar oldum...tüh...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlız yinede bu söyleşiyi kaçırmamanı tavsiye ederim. "Normal" yollar ile gel
    artık çok geç)

Motosikleti
    Hyosung gv250
    ne demek? kan akıtmaktan daha mantıklı şerbet akıtmak)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:02 ----------

teorik eğitimmiş...bugün internete hiç giremediğim için geç haberdar oldum...tüh...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

artık çok geç)
    Helin bizim facebooktaki sayfamızı gel,herşeyden haberin olur zamanında.çekinmene de gerek yok, herkes yardımcı olur, canla başla.
    Redmoon bunu beğendi.

Motosikleti
    BEYAZ YBR 125 ESD
    Helin bizim facebooktaki sayfamızı gel,herşeyden haberin olur zamanında.çekinmene de gerek yok, herkes yardımcı olur, canla başla.
    Teşekkürler Atila. Çeknmiyorum aslında..sadece başınıza bela olmak istemiyorum acemiliğimle)face sayfası ne olarak geçiyor bilmiyorum. geçmiş sayfalara bir bakayım, oralarda yazıyordur sanırım..çok iyi olur aslında..

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Live to Ride, Ride to Live...

Motosikleti
    ramzey Qm250
    arkadaşlar selam bişey sorcam kocatepenin oralarda camiye yakın bir yerde motor tamircisi açılmış heralde nasıl bir yer gideniniz varmı

Motosikleti
    Hyosung gv250
    Teşekkürler Atila. Çeknmiyorum aslında..sadece başınıza bela olmak istemiyorum acemiliğimle)face sayfası ne olarak geçiyor bilmiyorum. geçmiş sayfalara bir bakayım, oralarda yazıyordur sanırım..çok iyi olur aslında..
    https://www.facebook.com/groups/162405583878884/

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    beyler ses soluk yok mu...ben saat 12.00-12.30 gibi yamaha baydar a gitmeyi planlıyorum...ulusan, motomax, panora yapabilirm

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler