motorum elimde artık...bildiğiniz tam sihay hyosung gv250))
O halde keyifli sürüşler
Yaşar usta hasta olmuş acildeymiş o yüzden benim motur biraz daha bekleyecek bu gidişle
Heil Spellcheck
Sorma ya Yarın sınavlarım da bitiyor(hoş yarınkiler sadece başlangıcın sonu da). Şöyle az gezebilsem iyiydi. Allah vere de Makselinin gezisine düzelse
Heil Spellcheck
Vaay, hayırlı olsun Millet sezona yeni motorları ile zımba gibi geliyor
Olum adamı sık boğaz ede ede bak ne hale getirmişsin... Ayıp, cüssenden utan biraz, geçen Kaan T. dedi, şu iri yarı çocuk habire Ulusana geliyor, olmadı telefon ediyor diye... Bugüne kadar ki bir karıncayı bile incitmemiş o yaşar ustaya bunu nasıl yaparsın...
Neyse şaka bir yana acil şifalar diliyorum kendisine. Sen de Yunus ustayı tercih etmediğine yan şimdi
#sürenadam
Moturumu özledim len! Kapılarında yatıcam gerekirse
Hakkaten bi alerji yapanından çiçekle ziyaretine gideyim, bu sadece bir uyarıydı diyeyim
Yunus ustaya saygım sonsuz Lakin yetkili servisten pek çıkmak taraftarı değilim
Büyük ihtimal hiçbirşey fark etmeyecek ama ucunda aile lafı dinlemek var Her koşulda kaçınılmalı
Heil Spellcheck
Buğra yerinde olsam kaşınmam zira geçen aoç dönüşü yaptığınız sallanmalı harlem shake videonuz var elimde,
ummadığın an çıkagelir
Ne demişler;
Bazı şeyleri yaparken 2 kere düşünün!
Birde umurcan sen aksam bilkende götürürüm ben ama vakit kaybetmeden 6 da benim iş yerinde olman lazım hacı ona göre?
ANGARAJ
ne baklava mı ?
aha da etkinlik buyhttp://www.facebook.com/events/504224526304643/
Fati başgan okuyor ama gelecek mi acaba?
Ben beklerim seni buğra
Soykanda beni bekler zaten
toplu bi şekilde bekleşip gideriz anlican..
ANGARAJ
baklava kokusu geldi de etkinliği tam anlayamadım orti
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Fatih abi sende gideceksen beraber gidelim yolda kapışalım derken ölmeyelim ama lütfen sezon başında
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
İyi ozaman bana da bir yer ayırın. 6:49 civarı orada olurum...
Buğra dur lan karıştırdın ortalığı, baklavayı alıp Rahmi abiye götürcekler senin yüzünden
Fatih abi sen bu akşam bilkente gel, yarın da baklava yemeye. Win win yap sen bunlara bakma...
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)