ehliyetsiz dolaşmaaaaaaa
ehliyetsiz dolaşmaaaaaaa
May the Force be with McLaren Mercedes
Evet arkadaşlar saat 12:25 te Anatoliada arkadaşları bekledim sadece semih geldi saat:13:20 de oradan ayrıldık ve fuara gittik başka gelen olmadı.
Birgün alacağım DL650
arkadaslar bu hafta herkezin mazereti vardı galiba kimse gelememiş. ama ucaklarlar ve maketler güzele benziyodu keşke gelebilseydim:(
Bacoman
muhahahaha, koca ankara'dan sadece 2 kişi mi gitmiş? ben? derinlerde işim vardı.
Ben müsait değildim giremedim nete, anatolyada buluşacağınızı bilmiyodum daha doğrusu iptal oldu sandım
Saat 12de motor uygulama dersim bitmişti, tandoğan daydım ve oraya gelebilirdim
Yaa tüh boşuna dolanmışım siz orda olmıycaksınız, hava gösterisine dosdoğru gitçeniz sanmıştım
Bi sonrakine artık...
Baco ve reDragon hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın arkadaşlar..
Ehliyet alınırda, Kask ı ihmal etmeyin sakın...
iyi geceler...
Selam arkadaşlar hemen hemen 1.5 aydır motosiklet.net'e üyeyim mt ankara grubu ile ama daha yeni tanıştım,bu tür gezilere bende katılmak isterim artık sık sık aranızda olacağım inşallah.bu arada ben tandoğanda çalışıyorum eğer yolu düşen olursa çay içmeye beklerim. tandoğan makine kimya karşısında akbank'ın yanında volkswagen bayiindeyim sigorta bölümünde bu tarafa yolu düşen olursa beklerim herkese tekrar selamlar ve kazasız ve belasız sürüşler..herşey gönlünüzce olsunnnn......
yawww aslında bu gezilere bende katılmak istiyorumda motor küçük benim sizinkilerin hepsi hayvan gibi
alooooooooooo kimse yokmu
selam millet
gitarci1453 adlı üyeden alıntı
Niye böyle dedın anlamadım??
Bende Mondial 125 MT var heryerede gidiyorum. Sende gel bizde motosikletin boyutu önemli değil....
hehe bnde bundan çekiniyodum bendede 125zn var artık biz geriden geriden gideriz.
saol YEK benim zaten geçen yazdan mukat var korkuyom baya motordan ama bırakamıyorumda
mukat ne ya?
Arkadaşlar motorunuzun markası modeli vs vs gibi konular önemli bir sorun değildir gezilerde buluşmalarda kimse yola cıkıp 120 km hız ile uçusa gecemez zaten. Bir gezide En Yüksek hız en düşük cc'li motora göre ayarlanır... Amacımız motosiklet sevgisi değilmi zaten....
Fakat burada önemli olan bir durum var oda
Asla Ehliyetsiz
Asla Kasksız
Asla korumasız
Olmaz...
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
just_life!!!! epeydir yoktun ortalarda.
Ama sizleri unutmadım :Dwatercolours adlı üyeden alıntı
Buradayım
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
ne güzel. bak sen yoksun diye anca 2 kişi toplanabilmişler.
mukaat dicektim olmamış yazın ayvalıkta zaytinlige uçtuk 1,5 ay yürüyemedim şimdi istesemde basamıorum zaten
ha bide üstümde sadece mayom vardı cahilik işte
mukaat ne be? ya size türkçe okutmuyorlar mı?
beyler bugun resmen motor sahibi oldum sayılır yani parayı ödedim.. ama motorum çarşambaya falan gelirmiş artık beklemekten başka yapıcak bişey yok motorum gelir gelmez fotoları yuklicem siteye
Bacoman
peki watercolours olay oldu dim ozamn zaten edebiyetım 4
pekala, mesajını türkçe'ye uygun hale getirelim. senin de edebiyatın 5 olsun bu arada.reDragon adlı üyeden alıntı
hehe, ben (boşluk)de bundan çekiniyordum. bende (boşluk) de 125zn var artık biz geriden geriden gideriz.
sağol YEK, benim zaten geçen yazdan vukuatım var, korkuyorum bayağı motordan, ama bırakamıyorum (boşluk)da.
aslında bazı ifadeler olduğu gibi bırakılabilir ama düzeltmesem de şimdi bunları niye düzeltmedin diyecekler.
o dediğin vukuat olmasın???....
Water benden önce yetişmişsin....
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)