Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Şaka maka ismini açıklamayacağım bir arkadaş er6f bakıyor hafta sonu büyük ihtimal ustaya gösterecez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya doğruymuş herkeste algıda seçicilik oluşmuş durumda
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaka maka ismini açıklamayacağım bir arkadaş er6f bakıyor hafta sonu büyük ihtimal ustaya gösterecez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya doğruymuş herkeste algıda seçicilik oluşmuş durumda
    ben değilim :(
    buberk bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Ben hiç değilim :(
    makseli bunu beğendi.
    ANGARAJ

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Muhtemelen su ABS si bozuk olan f modeli olabilir diye dusunuyorum ben o ilani zamaninda Okan Abiye gosterdigimde lastik patlak mi ne demisti, adam da lastiklerin degismesi lazim diyordu zaten, gosterirken lastiklere dikkat edin bence, bir de onlarin grenajlarinda zirilti problemi olur titresimden. Ali almak istiyo sanirim ER6 ama onun disinda benim bildigim yok, sanirim tanimiyoruz
    buberk bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen su ABS si bozuk olan f modeli olabilir diye dusunuyorum ben o ilani zamaninda Okan Abiye gosterdigimde lastik patlak mi ne demisti, adam da lastiklerin degismesi lazim diyordu zaten, gosterirken lastiklere dikkat edin bence, bir de onlarin grenajlarinda zirilti problemi olur titresimden. Ali almak istiyo sanirim ER6 ama onun disinda benim bildigim yok, sanirim tanimiyoruz
    yok yaa, bizim siyanür alacak.

sıkıldım artık çin motorlarından dedi geçen. ya benzini bitiyo, ya zenciri felan şeyoluyo ya da olaylar olaylar ...

önce japon la alıştırma yapayım sonra marslı moturlara bakacam diyordu

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mustafa ilanlarda 2006 er6f var 11 kusur diyor bak bence şimdi 250 ilk alıp satma zararına denk gelir uzun süre değiştirmeyi düşünmezsin misal bindiğin motoru 6000 aldın masraf yaptın 4000 e satıyor 2000 zarar ettin. 10000 elinde var zararida eklersen alabilirsin benzin tüketimi 4-6 arasında olduğunu söylüyorlar senin motorda 4-5 arası yakıyor benim fazla bir bilgim yok
    Ben de motor alma arifesindeyim mct sattım. 2ay icinde alacağım. Ben sıfır alacağım. Normalde bana C'ne 250 veya insuma yetiyor ama 5000 lira daha bulursam xj6 veya nc700 almayı hedefliyorum
    buberk bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa ilanlarda 2006 er6f var 11 kusur diyor bak bence şimdi 250 ilk alıp satma zararına denk gelir uzun süre değiştirmeyi düşünmezsin misal bindiğin motoru 6000 aldın masraf yaptın 4000 e satıyor 2000 zarar ettin. 10000 elinde var zararida eklersen alabilirsin benzin tüketimi 4-6 arasında olduğunu söylüyorlar senin motorda 4-5 arası yakıyor benim fazla bir bilgim yok
    Ben de motor alma arifesindeyim mct sattım. 2ay icinde alacağım. Ben sıfır alacağım. Normalde bana C'ne 250 veya insuma yetiyor ama 5000 lira daha bulursam xj6 veya nc700 almayı hedefliyorum
    abi yaptığın hesap çok güzel.

param olsa ben nc 700 x düşünüyorum ama ev kiredisi ödüyorum.

125 scoter

150 mr

200 rks

250 sym

oalcak gibim

Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her bi b.k dan haberin var maşallah O dediğin alet sincandaki değildir umarım. Zaten zırıltı meselesini bilmeyen kalmadı sayende. Biri alsada getirirse hep beraber görsek nasıl bir sesmiş merak ediyorum doğrusu

Bu arada cuma günü hava güzel olacak. Bizim tayfa komple damlar olay yerine belki akşamına bir plan yaparsınız makara kukara yaparız..

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    biz kakara kikiri yapalim sen harakiri yap ama

Valla cuma hava fena deil, rahmi amcanin konusmaya gidelim diye dusunuyorum. Sonrasinda takilabilirik.
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi yaptığın hesap çok güzel.

param olsa ben nc 700 x düşünüyorum ama ev kiredisi ödüyorum.

125 scoter

150 mr

200 rks

250 sym

oalcak gibim
    Dünya tarihinin ilk enjeksiyonlu motorunu kullandığını yazmamışsın. O kadar mı! kötü anı bıraktı sende... :(

Alıntı drsteel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de motor alma arifesindeyim. 2ay icinde alacağım. Ben sıfır alacağım. Normalde bana C'ne 250 veya insuma yetiyor ama 5000 lira daha bulursam xj6 veya nc700 almayı hedefliyorum
    C'ne nin 250 lik leri çok güzel gerçekten Bir de "yetiyor" nasıl oluyor?

5000 lira da az para değil, okadar sıkmaya gerek var mı eğer 250 lik yetiyor ise... Gerçi bu durumda da 0 almak ayrı bir soru işareti oluşturuyor. Ama umarım istediğiniz motoru alabilirsini, para sıkıntısı olmadan
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Her bi b.k dan haberin var maşallah O dediğin alet sincandaki değildir umarım. Zaten zırıltı meselesini bilmeyen kalmadı sayende. Biri alsada getirirse hep beraber görsek nasıl bir sesmiş merak ediyorum doğrusu

Bu arada cuma günü hava güzel olacak. Bizim tayfa komple damlar olay yerine belki akşamına bir plan yaparsınız makara kukara yaparız..
    Biri getirsede zırıltı yoksa bile zaten orasını burasını çekiştirirken motordan zırıtı gelmeye başlar merak etme sen hani maksat söylenen sözün arkasında duralım ki zırıltı çıksın
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Benim motor giderken veya dururken hatta durur vaziyette üzerinde kıpırdanırken viyaklıyor... ER6 yapabiliyor mu bunu? Sürücünün tepkilerine göre viyaklama temposu ve karakteri değişiyor... ER6 bunları yapsın sonra çıksın karşımıza Lütfen, biraz seviye ama !!
    #sürenadam

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    o zırıltı problemi grenaj altına çekilen bi şeritle hallolduğunu okumuştum...

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Sincan'daki alete Ali bakıyordu sanırsam. Ali'ye senle iletişime geçmesini söylemiştim Buğra. Naptınız, alacak mısınız?
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Benim de on kafadan enteresan sesler geliyor, bazen ruzgar isligi seklinde, bazen hirilti, bazen zirilti, benim motor sinirlenince hirliyor olm viyaklama neymis
    ANGARAJ

eftall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f gitti..poloya devam..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false

adam benm motorla takas istedi ya la...
    AnGaRaJ

Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motor giderken veya dururken hatta durur vaziyette üzerinde kıpırdanırken viyaklıyor... ER6 yapabiliyor mu bunu? Sürücünün tepkilerine göre viyaklama temposu ve karakteri değişiyor... ER6 bunları yapsın sonra çıksın karşımıza Lütfen, biraz seviye ama !!
    Üzerinde kıpırdanmanın amacını tam olarak algılayamadım polat başgan. Araya mı kaçıyor nedir sıkıntı

@soykan
    Dün akşam ustadaydık koray hakan ben 2-3 saat muhabbet ettik ustayla. Ali de motora baktı getirecek diye bekliyodum ama adamın işi varmış hafta sonu getiriyim ustaya demiş görüşemedik yani..

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cbr250 telefondan yazıyorum baZen gözden kaçıyor. Yetme meselesi motoru işe gelip gitmek için kullanıyorum. En son yaptıgım hız 80 km/sa. Şirket üzerine alacağım için motorun bana maliyeti düşük oluyor. Cbr250 KDV vergi düştügümde bana 7500 e geliyor nc700s için konuştuğumda bana maliyeti 15000 oluyor üstünü devletten geri alabiliyorum. 10000 tl Mayıs'ın son haftasında hesabıma geçecek. 5000 daha bulursam nc700 alabiliyorum. Aldığım motoru şirket üzerine alacağım için 4 yıl icinde satarsam devlet benden gelir vergisi alıyor 4 yıl bineceğim motor almak istiyorum

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı eftall adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false

adam benm motorla takas istedi ya la...
    Eftal bana yönlendir sen onu
    ANGARAJ

eftall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f gitti..poloya devam..
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eftal bana yönlendir sen onu
    tamam soykan adama mesaj attım döner sana sanırım...
    AnGaRaJ

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)

Bu Konudaki Etiketler