Şaka maka ismini açıklamayacağım bir arkadaş er6f bakıyor hafta sonu büyük ihtimal ustaya gösterecez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya doğruymuş herkeste algıda seçicilik oluşmuş durumda
Şaka maka ismini açıklamayacağım bir arkadaş er6f bakıyor hafta sonu büyük ihtimal ustaya gösterecez. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya doğruymuş herkeste algıda seçicilik oluşmuş durumda
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Muhtemelen su ABS si bozuk olan f modeli olabilir diye dusunuyorum ben o ilani zamaninda Okan Abiye gosterdigimde lastik patlak mi ne demisti, adam da lastiklerin degismesi lazim diyordu zaten, gosterirken lastiklere dikkat edin bence, bir de onlarin grenajlarinda zirilti problemi olur titresimden. Ali almak istiyo sanirim ER6 ama onun disinda benim bildigim yok, sanirim tanimiyoruz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Mustafa ilanlarda 2006 er6f var 11 kusur diyor bak bence şimdi 250 ilk alıp satma zararına denk gelir uzun süre değiştirmeyi düşünmezsin misal bindiğin motoru 6000 aldın masraf yaptın 4000 e satıyor 2000 zarar ettin. 10000 elinde var zararida eklersen alabilirsin benzin tüketimi 4-6 arasında olduğunu söylüyorlar senin motorda 4-5 arası yakıyor benim fazla bir bilgim yok
Ben de motor alma arifesindeyim mct sattım. 2ay icinde alacağım. Ben sıfır alacağım. Normalde bana C'ne 250 veya insuma yetiyor ama 5000 lira daha bulursam xj6 veya nc700 almayı hedefliyorum
Her bi b.k dan haberin var maşallah O dediğin alet sincandaki değildir umarım. Zaten zırıltı meselesini bilmeyen kalmadı sayende. Biri alsada getirirse hep beraber görsek nasıl bir sesmiş merak ediyorum doğrusu
Bu arada cuma günü hava güzel olacak. Bizim tayfa komple damlar olay yerine belki akşamına bir plan yaparsınız makara kukara yaparız..
biz kakara kikiri yapalim sen harakiri yap ama
Valla cuma hava fena deil, rahmi amcanin konusmaya gidelim diye dusunuyorum. Sonrasinda takilabilirik.
ANGARAJ
Dünya tarihinin ilk enjeksiyonlu motorunu kullandığını yazmamışsın. O kadar mı! kötü anı bıraktı sende... :(
C'ne nin 250 lik leri çok güzel gerçekten Bir de "yetiyor" nasıl oluyor?
5000 lira da az para değil, okadar sıkmaya gerek var mı eğer 250 lik yetiyor ise... Gerçi bu durumda da 0 almak ayrı bir soru işareti oluşturuyor. Ama umarım istediğiniz motoru alabilirsini, para sıkıntısı olmadan
#sürenadam
Benim motor giderken veya dururken hatta durur vaziyette üzerinde kıpırdanırken viyaklıyor... ER6 yapabiliyor mu bunu? Sürücünün tepkilerine göre viyaklama temposu ve karakteri değişiyor... ER6 bunları yapsın sonra çıksın karşımıza Lütfen, biraz seviye ama !!
#sürenadam
o zırıltı problemi grenaj altına çekilen bi şeritle hallolduğunu okumuştum...
Sincan'daki alete Ali bakıyordu sanırsam. Ali'ye senle iletişime geçmesini söylemiştim Buğra. Naptınız, alacak mısınız?
ANGARAJ
Benim de on kafadan enteresan sesler geliyor, bazen ruzgar isligi seklinde, bazen hirilti, bazen zirilti, benim motor sinirlenince hirliyor olm viyaklama neymis
ANGARAJ
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false
adam benm motorla takas istedi ya la...
AnGaRaJ
Üzerinde kıpırdanmanın amacını tam olarak algılayamadım polat başgan. Araya mı kaçıyor nedir sıkıntı
@soykan
Dün akşam ustadaydık koray hakan ben 2-3 saat muhabbet ettik ustayla. Ali de motora baktı getirecek diye bekliyodum ama adamın işi varmış hafta sonu getiriyim ustaya demiş görüşemedik yani..
Cbr250 telefondan yazıyorum baZen gözden kaçıyor. Yetme meselesi motoru işe gelip gitmek için kullanıyorum. En son yaptıgım hız 80 km/sa. Şirket üzerine alacağım için motorun bana maliyeti düşük oluyor. Cbr250 KDV vergi düştügümde bana 7500 e geliyor nc700s için konuştuğumda bana maliyeti 15000 oluyor üstünü devletten geri alabiliyorum. 10000 tl Mayıs'ın son haftasında hesabıma geçecek. 5000 daha bulursam nc700 alabiliyorum. Aldığım motoru şirket üzerine alacağım için 4 yıl icinde satarsam devlet benden gelir vergisi alıyor 4 yıl bineceğim motor almak istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)