evet efeden...taylani biraz once aradim ama telefona ulasilmiyor mesaji aldim...onada haber verirsen sevinirim i zaman...belkide telefonunu yanlis kaydettimm...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
su pis ise o balik buyuyunce yenmez mi simdi erhan..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Beklemiş su olmadığı için akvaryumcudan aldık o suyu yarın değiştirecek Turgay hele bi kendine gelsin hayvan stres yaptı.
ANGARAJ
İş ortamında ben bile stres yapıyom balık napsın
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Arkadaşlar İstanbul'dan Ankara'ya ilk uzun yolumu bu ayın 19 unda yapmaya karar verdim ve güzergah ve diğer dikkat edilecek konularda deneyimli arkadaşlardan her türlü yardımı kabul edebilirim. Toplamda 9 aylık ve 5000 km. lik bir motor tecrübesine sahibim.
şimdiden teşekkürler
Yolun otoban olması sebebiyle seni çok zorlayacağını sanmıyorum. 100-110 km/h sabit hızla rahat rahat, geze geze gelirsin.
Her 100 kilometrede bir mola verirsin. Yol tamamiyle otoban olacağı için sıkılıp, dikkatin dağılabilir. O sebeple aralarda çay molaları verirsen iyi olur.
Gideceğin güzergahın çok zorlayıcı bir kısmı yok, o yüzden keyfini çıkar, tecrübe kazanmaya bak.
ANGARAJ
bu gece rüyamda bizim gaccal ankaradan bir ekiple gelmiş, ben de aralarına bir f650 gs alaraktan katılmışım, akşama doğru ankaraya doğru yola çıkacaz deyu gördüm
hava da soğuk, nasıl gidecez şimdi diyorum ki kendi kendime uyandım
uyandığımda farkettim ki ayağımı yorgana göre uzatmamışım
hayırdır inşAllah
Geçenlerde de buralarda fazladan bir GS bulmuştuk zaten, ben de hayırdır inşallah, kimidir acaba demiştim... Olaylar anlam kazanmaya başladı yavaş yavaş...
#sürenadam
Grubumuzda hazır ER6 var, verelim
ANGARAJ
Er6 sevmezler demeyelim de cekemezler diyelim, meyve veren agac taslanir misali, bizim motorlara camur atarlar, tas atarlar, hatta gecen benim motorun hortumlari sokturtmusler calismasin diye ama alet yine de calisti, cok feci kiskanc bunlar feciii
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Günaydınnnn,,
Foruma yeni bir ER6 lı düşmüş diye duydum gösterin bakiim ne taraftaymış
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
günaydın beyler...ben her ne kadar bir fazer sahibisi olsam da er6 ya halen boş değilim.. sevdiğim bi motur...
bu arada dün ne yaptınız bilkentte anlatın da öğrenelim
Şu an bu konu içerisinde 94 kullanıcı var. (0 üye ve 94 misafir)