yo bir sıkıntı yok. hafta içi plaka işlerini halledecem. sonrasındada bir haftalığına ildışı göreve gidecem. motora kavuştum ama henüz kavuşamadım ....bu arada bugün caddelerde motor kalabalığı var gibiydi..ben niye yokum diye bir içerlendim öyle)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
ben biraz sabırsızım da ,,geçer ama)[COLOR="Silver"]
Arkadaşlar Merhaba...
Gezimiz bitti...Boluya dün akşam vardık şükürler olsun...
Bu gezide bana yardımcı olan refakat eden motorcu dostlarıma çok teşekkür ederim...
Başta Atilla Abi,Zafer Abi ve Yunus Arkadaşıma, benim Ankaraya gelmeme değer verdikleri için çok teşekkür ederim...
1-2 gün içinde farklı bir topicte görüşmek üzere...Saygılar...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Bu sabah farkettim ki haftasonu binmediğim motorumu özlemişim 2 günde. Kendimi tanıyamadım trafikte ama böyle sabah trafiğine de olmaz olsun diyorum. O kaldırım senin bu kaldırım benim... Ben iş yerine ulaştığımda kenedy'de yanından geçtiğim arabalar büyük ihtimalle aynı ışıkta ve kavşakta hala bekliyorlardı. O derece trafik vardı ya...
Hafta sonu çok bir gezi-toplaşma felan olmamış sanırım ?
Kim yapcak? Sen yap da yiyelim, hertürlü geliriz Bir de ben onu makrube diye biliyordum, yeterince abilerle takılmamışım sanırım
#sürenadam
Estağfirullah abi ne demek ...Sabahın kör saati sırf benim için yol yaptın ya o bile bana yeter ...gelecek sefer hep beraber yol yaparız inşallah...Benim işim belli olmaz , bi bakmışsın tekrar Ankaraya gelirim, yol sardı bağladı,özellikle dönüş yolu ...Alışkanlık yapacak
Ben geldim şimdi sıra sizde ...Davet ettim ediyorum..Yıl içinde bir PAZAR muhakkak bekliyorum...
Sakalıma saygı göster POLAT!!! Maklube diyorsak maklube
Ya ben uğraşırım bana koymaz Yunuz usta yeni yerine gidince mübarek bir açılış yapılabilir beyle
Heil Spellcheck
Bu kadar hızlı basamak atlamayın, dokunur mideye mazallah. Simit - poğaça - çay üçlüsünden direk maklubeye geçilmez; dürümle falan mideyi ete alıştırmak lazım önce
adana da kalacak yerimi de ayırttım...çok heyecanlandım birden
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)