Hey gidi seferberliğe gel Bunun üzerine baklavalar herhalde Yunuzun yaptığı gibi katakulliye getirilmez
Heil Spellcheck
eyvallah beyler...bi sırt çantasıyla gidicem...gelirken alette topcase var...levazımatı nasıl götürebilirim poşete mi atacaz napacaz..?
Kask mont vs. derken bir sırt çantası yetmez. En iyi ihtimalle bir spor çantası getir yanında. Gelirken de problem olmaz zaten, bağlarsın motora topcase e sığmayanları.
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
Beyler şu benim motoru satmama yardım edin, lütfen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19639773/detay
ANGARAJ
[QUOTE=Soykan67;2976444]Kask mont vs. derken bir sırt çantası yetmez. En iyi ihtimalle bir spor çantası getir yanında. Gelirken de problem olmaz zaten, bağlarsın motora topcase e sığmayanları.[COLOR="Silver"]
olum sen gs cimisin nesin...ozandan beter oldun...motorun satılmasını istiyosan fiyatı indireceeeen
Satamazsam mis gibi motorum var, seve seve kullanırım
ANGARAJ
Haci Soykanin dedigi gibi spor cantasi tarzi bir canta goturebilirsin, sigani topkaseye atarsin, sigmayan canta da durur, cantayi sabitlemek icin su file zimbirtidan ya da lastik kancalardan varsa onlardan al yanina daha kolay olur. Bakalim, hayirli olacak insallah.
Abartmadan fiyati indir biraz, arayan olursa da uce bese bakma, tabii GS almayi cok istiyosun diye diyorum ben. Cok istemmiyosan bin gitsin motoruna. Bi de gosterdigin alet naked GS degil ki.
Duz basmasi iyidir tabii ama en guzeli yan basmasidir, yusufla karisik olarak duydugunuz haz paha bicilemezzzz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Aynen çiçek gibin motür,
ha dersin ki ben ABS'li motor kullanıcam zaten GS'leride seviyorum eyvallah..
Seni anlıyorum soykanım ama kasma derim rahat ol tok satıcı ol..
Birde la erhan bende soft yan çantalar var kullanırım dersen onlarıda verebilirim sana?
ANGARAJ
Sevgili soykan67
eğer bu sene satamazsan
seneye ben alırım
Yeni modeli ileri hayallerimin makinesidir...
İnşallah motorunun kıymetini bilecek birisine satar
ve istediğin motoru alırsın
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)