Durdunuz durdunuz şimdi çeneniz mi düştü gençler 3 sayfa konuşmuşsunuz lo.
ANGARAJ
Her zaman beklerim hepinizi Polat. Tek tek davete gerek yok. Öğle arasında uygunum.
Ha, biliyorum o motoru. Teknokent'te park halinde gördüm birkaç kez. Beyaz ve CBR'a benzeyen bir motor. Hatta ilk gördüğümde bu neymiş diye epeyce bir baktım. Tabii bahsettiğimiz aynı motorsa...
Mıstaa ne zaman ne için gidecen la odtüye? Ben de yarın bir görüneceğim o tarafa.
Ama sabahtan olmalı ki staj için başvuru etmeli. Polat sen yarın ne ara müsaitleşiyorsun canıs?
Heil Spellcheck
Haftasonu da başvuracağım şirketler cumartesi de gel diyeceğinden o da bağa olmaz
Ey madem tek giderim ben de. Bir de biri şu ostimdeki somuncunun noktasını google mapstan atabilirse 10 numero olacak
Heil Spellcheck
OSTİM e gelince bana da uğra.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ulus'a gelince bana uğramazsan hakkımı helal etmem
Beyler motor suyla çalışmıyor ne ısmarlıyorsunuz ne için gelicem?
Taam la geliriz
Heil Spellcheck
İş çıkışı yavrus... Seni little sezarson önünde hayal edebiliyorum beklerken Akşama 6.30 da orada olabilir misin ?
Bana ha, senin gibi usta olmaz olsun
Kime yazdığın belli olsun, bak yanlış anlarlar sonra
Evet abi çok büyük ihtimalle aynı motordan bahsediyoruz Demek işe motorla gelip gidiyor, hımmm...
#sürenadam
Olurum orada
Taylan abi öğle arası gibi orda olursam başlamışken sana da bi telefon açarım ;)
Ostime de gidince Fatih abiye uğrarım bulabilirsem mekanını
Ordan ulus derken herkesi de görmüş oluruz
O değil de belli ki özlemiş millet birbirini bişiler mi yapsak haftaya
Heil Spellcheck
Bir hafta önce Honda nc700x gelmiş mi diye Bora'ya uğramıştım. Arkadaş CRF250L'i gördüm, sonra bir haftadır kendimi CRF250L ile daglarda görüyorum... Her an bir çılgınlık yapabilirm ama gruptan kim gelir benimle daga taşa diye düşünüyorum ? Biraz önce Efe honda nın önünde durdum motora bir daha oturdum falan, kendimi zor tuttum almamak için...
Siz gezilerde asfalttan giderken ben kestirme dağ yollarından giderim. Ama bu işte yalnız olmaz ki ?
MAKSELİ Honda CRF250L ne dersin ? Aklını çeleyim senin de??
1) XT660 saahibi abilerimiz daga tasa gelir mi benimle acaba? Acemiyim zaten Bir yerde düşer, kurda kuşa yem olurum tek başıma diye korkuyorum ?
2) Bu enduro sürüş şekli asfalttan farklı, dolayısiyle bu durum asfalt sürüşünü kötü yönde etkiler mi acaba? Örneğin birinde kollar kartal gibi, birinde yere paralel falan filan?
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)