Aradı konuştuk, haftasonu görüşeceğiz. İzmir'den bir beyfendi aradı da anlaşamadık fiyatta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
@ Makseli eyvallah.
Beyler bir el atın hele..
http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/113630-soykan67-adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html
ANGARAJ
Soykan67 benim sahte profilimdir mi diyoruz o başlığa?
Heil Spellcheck
"dslr" fotoğraf makinesi bana ne önerebilirsiniz? 2. el almayıda planlıyorum.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bir arkadaşımın 5,5 yaşındaki oğlu için (2 teker bisiklet kullanıyor) kaliteli mümkünse alüminyum bir bisiklet arıyoruz. Ha buralar motosikletçi diyarı derseniz hani 2 teker ya oradan bağlantı kurup bir anlayan vardır diye düşündüm. Selamlar,
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
twister'ından dolayı bisiklet işine buberk buğra kardeşimiz aşinadır
http://www.motosiklet.net/forum/memb...erk-78615.html
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bende ibretlik bir paylaşım yapayım,
Soykan Yetiş..
ANGARAJ
Gözünü sevdiğimin R1100 serisi, bakımları ne kadar kolay ve az masraflı, izlerken zevk aldım. Bu iş tam senlik Yunus Usta
Şu senkron ayarı ve birkaç detaylı işler dışında bakım için bu motoru servise götürmek, kendi motorculuğuna hakarettir bence.
Son olarak, motor daş daş daş.
R1100R sanırsam artı olarak yağ soğutmalı, videoda yağ radyatörü gördüm gibi. Resimlerinde de ona benzer bir şey var.
ANGARAJ
Tam benlik iş hakkaten oynaya oynaya yaparım ben bunları
lakin motor 1100r değil bir ufağı r850r,
İzlerken gözümü kırpmadım neredeyse,
amcam bujileri bile tork anahtarıyla sıktı hatta koruma demirini dahi torkladı,
ve motorun temizliği beni benden aldı,
nasıl imreniyorum şöyle temiz motorlara anlatamam..
Biz niye böle pisiz la bilo?
B.k götürüyo motorlarımızı hep??
ANGARAJ
BMW'de sanırsam tork anahtarı şart. Tabi bizim servisler ve ustalar ne kadar önem veriyor tartışılır.
Adamın bir vida için yapmadığı hokkabazlık kalmadı
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)