telefondan giricen o zaman hacii laptopun varsa isyerinde, telefonun wifi hot spot ozelligini ac, oradn baglan kullan ama bunun icin telefonda internetinin olmasi lazim tabii
telefondan giricen o zaman hacii laptopun varsa isyerinde, telefonun wifi hot spot ozelligini ac, oradn baglan kullan ama bunun icin telefonda internetinin olmasi lazim tabii
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
kurumun kadınları yüzünden her akşam buraya 3 tane kargo aracı yaşanıp aşağıda şenlik oluyodu..biri şikayet etti muhtemelen...
telefonda internet var hacı o sorun değil de telefonun 4 gb kotası 22-23 günde doluyo..ger gün laptop mı taşıyalım şuraya...telefonu burdaki bilgisayara bağlayarak interneti paylaştırılabiliyo ama beceremedim anasını satayım...
Olm ios olsa da orda muhtemelen kullanicilarin bilgisayara biseyler yuklemesi de yasaktir, kisitli kullanicilardir yani, ondan da olmamis olabilir.
ANGARAJ
Bana uyar hacilar cikinca gelirim, 6:30 civarlari o tarafta olabilirim bir terslik olmazsa
ANGARAJ
benim motur yukarda kaldı ya la
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bu akşam mı yapalım diyorsunuz. Hava hakikaten tam bahar havası, haftasonu da böyle olsa tadından yenmez.
ANGARAJ
Arkadaşlar merhaba. Bir Ankara ve motosiklet tutkunu olarak aranıza katılmış bulunuyorum
Hoşgeldiniz
Facebook grup sayfası: http://www.facebook.com/groups/162405583878884/
ANGARAJ
ABS'yi kapatmak bazen iyidir
ANGARAJ
Sanırım ikincide sadece arkanın abs kapatmıştır? Veya ilkinde absyi devreye kendisi sokmayacak kadar hafif fren yapmıştır, ki son kısımlara bakınca baya yavaş olduğu halde durmuyor.
---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:59 ----------
Here you can see the dramatic difference of emergency stopping on dirt roads or gravel with abs vs no abs.
First WITH ABS, it takes about 100 ft to stop, hopefully in the real event the cliff or the obstacle was not at 80 ft from where you hit the brake. Second video is WITHOUT ABS just HARD on the REAR brake ONLY, you can see the difference, about half the distance, last is HARD on REAR brake and progressive pressure on the front brake, NOW THAT IS DIFFERENT, it cuts the distance by about 80 (YES EIGHTY %).
demiş dayı.
Heil Spellcheck
İlkinde ABS varmış, o şekil fren yapılmış. 2.de ise ABS kapalı ve sadece arka freni sertçe kullanmışlar. 3.de ise 2.ye ek olarak ön freni de yavaştan devreye sokmuş, ABS yine kapalı. %80 daha kısa mesafe diyor Zaten asfaltta da ABS olmadan daha kısa mesafede durmak mümkün, eğer elinin ayarı iyiyse ve motorun limitlerini iyi biliyorsan...
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)