O iş yatış diyor Honda çalışanları. 500 lükler çok ucuza getiremiyorlarmış o acıdan da yüksek fiyata 500cc satamayacaklarından dolayı 700lük ler ile devam etmeye daha sıcak bakıyorlarmış... Benden demesi, boşuna beklemeyin
(belki Sprot açığını kapatmak için 500R gelebilir)
#sürenadam
Yunus çanta evde, motor garajda, gelişme yok yani, istiyorsan gel al, daha hiç dışarı çıkmadı zaten, heves edip boşuna aldık
Motoru da satamadım henüz ya, çok da ihtiyacım var bu ara, fiyat düşürdüm bugün, bakalım hayırlısı. Okan Hoca alacağım diyordu ikinci el bir duke ama....
Tuluma bakıyorum Poli de nerede gördüğümü hatırlayamadim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
Buldum yağmurluğu da benim tulumu aldığım satıcı kapatmış ebayde ki tükanı, şimdi de en ucuz 130$ a var offer lı ama, düzgün bir teklif edilirse alınabilir ucuza
Dainese HOGAN-S IMP.
gel hacı sana 80 tl olur
https://www.google.com/search?q=case+logic&hl=tr&safe=off&source=lnms&tbm =isch&sa=X&ei=sns_UZ2COcbiOobxgPgC&ved=0CAoQ_AUoAQ &biw=1366&bih=667#imgrc=3uZYO6gE5yzI9M%3A%3BufmxPI Hnol0qfM%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic-caselogic-com.r.worldssl.net%252FProductImages%252FClassific ation_1_root%252FImage_Hierarchy%252FImageFolder_5 111%252FImageFolder_270267%252FCaseLogic_858542090 38_sized_1000x1000.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ca selogic.com%252Fen%252FUS%252FProducts%252FPrint-Product-Information%253Fproduct%253DCaseLogic_85854209038% 3B805%3B1000
Biz Vaktiynen gittik gördük gezdik,
Buda benden vay litrelik alet alıyorsunda gezemiyorsun edemiyorsun diyenlere gelsin
Özellikle baş harfleri Süper toto ve Soykan69 olan arkadaşlara
Ben susayım iyisimi fotolar konuşssun..
Ha unutmadan la soykan sen er6yı aldıktan sonra ne kadar yol yaptın de hele bana?
ANGARAJ
Bu cümle resmen çelişkiler yumağı ve bizim vermemiz gereken cevabı kendin vermişsin.Buda benden vay litrelik alet alıyorsunda gezemiyorsun edemiyorsun diyenlere gelsin
Açıkca söylemek gerekirse;
Hala ısrarla BMW F650 ile yaptığın gezileri önümüze sürüyorsun ki bizim binlik derken kastettiğimiz F650 değil KLV 1000. Fotoğraflarda da ben şahsen KLV 1000 göremiyorum, siz görüyor musunuz millet?
Konumuz litrelik alet olan KLV. O zaman F650'yi karıştırmanın ne gereği var. Burada senin uzun yol ve yaptığın kilometrelere dair bir yalanlama yok, burada binlik bir motosiklet aldığından beri motosiklet üstünde geçirdiğin zamanın azalması var.
Bizim bu yakarışlarımızın altında yatan asıl sebep; Yunus ustamızın benzin sarfiyatı bahanesini örten sahte bahanelerle bizi ekmesi ve kendinden mahrum etmesi, gezilerimizdeki varlığının şu son zamanlarda azalması.. :(
3000 km. Ekimde aldım ve aldığımdan beri öğrenci bütçemle ve 6-6.5 litreye yakın yakıt sarfiyatımla ancak bu kadar kilometre yapabildim.net
ANGARAJ
Benim merak ettiğim sıcakta o post oturak yakmadı mı acep
Heil Spellcheck
tamam genşler iyi güzelde
gidecekler hele yazsın bir görelim.
Facebooktan buğrabaşgan yazmıştı göresim var deyü.
ortalama hız 100 - 120 olacak. makinem güccük diye gelmiyosanız ayıb olur. her türlü giderim var :D
siyanür polat oğlan da geliyor kuvvetle muhtemel
.
Yunus Usta köşeye mi sıkıştı, zor sorulara nasıl cevap verecek... İddiaların aslı var mı... Polat oğlan, anne memleketi olan Ürgüp-Gör-eme' ye gidecek mi...
Bu soruların cevabı için şimdilik @TRGY NV DGRF başkanımıza bağlanıyoruz...
Yunus ustaya karşı yapılan seviyeli sataşmalara ve ustamızın verdiği bir okadar seviyeli cevaplara karşılık olarak da ; ER6,,, ER6,,, ER6,,,!!!
Seviye regulation has been appied...
#sürenadam
Ulen kaplumbağ gibi evden çıkmaz olduk, hava açsada motora binsek
http://webtv.hurriyet.com.tr/5/46232...ers-dondu.aspx
canımcım ben benim klvyi alalı 3 ay oldu anca 2000küsür kmdeyim gerisini var sen hesapla..
hani amacım sidik yarıştırmak değil de sürekli aynı terane,
siz geziyorsunuz ne güzel negadada iyi ama olmuyo olamıyo!
vakit olmuyo fırsat olmuyo işim oluyo vs. vs..
Ha ayrıca havalar düzelsin,(erhana katılıyorum burda)
ben yine bir rota yapacağım onunla gezidn bunla gezmedin vs demeyede gerek yok,
ama biliyorum ki yine kimse gelmeyecek benimle ben tek tabanca takılacağım,
ha memnun değilmiyim olaydan
yoo gayette zevkli tek gezmek..Ama geçen seneki hataya da düşmem artık..
ANGARAJ
Tabikide öyle şimdiye kadar gittiğim yaptığım yolcuklarda hep tektim ben nevşehire ürgüp tarafına hiç gitmediysem 2-3 defa motorla gittim,
kalabalık olmanın verdiği bir huzursuzluk var aslında yolda acaba arkadakine birşey mi oldu,
yok burda böle yapmaması lazımdı vs vs gibi insan kendine vesvese vermekte...
tek olduğumda ise etrafı izleye izleye kafama göre durup çay-sigara içmeye yahut fotoğraf çekmeye ayrıabileceğin vakitleri sen belirleyebiliyorsun,
ha kalabalık olmanında avantajı kamp vs yapacağında ortaya çıkıyor işte.
ANGARAJ
Dostum dediğim gibi ctesi çalıştığım için ctesi yapılan organizasyonlardan bile mahrum kalıyorum ama hele o günler yaklaşsın duruma göre bi plan yaparız. Ben oraları araba ile çok gezdim ezbere biliyorum ama şüphesiz motosiklet ile bambaşka olur. Bu arada 100 km tamamda 120 km hıza ben çıkmam sabit 90 km ile giderim çoğu zaman napıym 250cc motoruma kıyamıyorum zorlanıyor gibi geliyor bebişim hemide 12 krş yaksın istiyorum
(Not: evet şehir içinde agrasif bir kurye gibi gittiğimi inkar etmiyorum)
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)