Olm senin motorun şimdiki kafa gayet güzel duruyor bence. O farların gideceğini sanmam. Biraz daha modernize klasik ( ) birşeyler bak bence.
Olm senin motorun şimdiki kafa gayet güzel duruyor bence. O farların gideceğini sanmam. Biraz daha modernize klasik ( ) birşeyler bak bence.
Heil Spellcheck
Bende şuna benzer farlar var, 17,5 cm, uyarsa al kullan. Vosvosa almıştım da hoşuma gitmedi, duruyor kenarda.
http://www.ebay.com/itm/PROJECTOR-7-ROUND-UNIVERSAL-HEADLIGHTS-1997-2002-JEEP-WRANGLER-HEAD-LAMP-/350590151203?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories &fits=Make%3AVolkswagen%7CModel%3ABeetle&hash=item 51a0cd2a23&vxp=mtr
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
tüm hemşerilerime merhaba aranıza yeni katıldım inşallah aksilik olmadıkca sürekli buradayım.
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
rencide olma mevzusuna girmek istemiyorum, sırf artık rencide olmayayım diye motor aldım, hala oluyorum, bana böyle dememişlerdi, belki bi de dövme yaptırırsam yırtarım
Soykan bence Lütfücümdekileri bi dene, öbürleri çok abes, takabilsen bile mal gibi ortada olacaklar, grenaj falan olmadığından saçma gözükür yani.
Rencide olsan bi dert olmasan bi dert, iki ucu kirli değnek misali
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hoşgeldin Ramazan
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Ozan pazartesi yanına gelsem diyorum
Ulusan'dakine bugün gittik baktık elcikleri gidik baya bi düşmüş kalkmış. Ulusandaki KTM 990'ada baktık. Ama üzücü bir hikayesi var. Motor geçtiğimiz yaz İncek tarafında geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden arkadaşlardan arkada oturanına ait. Motosikletin uzun bir asya-afrika gezisi için hazırlamış. Ama ne yazıkki kullanamak nasip olmamış. Bende duyunca bu hikayeyi bi anda ilgimi kaybettim daha fazla sormadım. O motorda başkasının gerçekleştiremediği hayaller var
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:00 ----------
Bu arada cuma gecesi tayyare ile gider Cumartesi 10-12 arsında fuarda olurum. Beraber gezmek isteyenler olursa numaram facebook grubumuzun dosya bölümünde var oradan alıp ulaşabilirsiniz.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Konuyu takip edenlere bakıyorumda millet bu havada hepsi evde pinekliyor demekki arkadaş!
ee ne yapalım toplşıp biyerlere gidelim mi kaçmaz bu hava beyler?
yoksa ev arıyorum ev değiştrecek o işle uğraşacağım anasını satim!
ANGARAJ
Şu vfr işini harbiden taktım kafaya, sanki benim motoru trafikten men etmişlerde onu bekliyo gibiyim, onun yerine ne alırsam alayım gelecek sene satarım havasındayım, ama bi yandan da 2-3 seçeneğimden birisini alayım diyorum, perşembe cuma istanbuldayım hiç bir işim yok, sırf gezmeye gidiyorum. vfr olmak üzere 5-6 motor favorilerde, gidip görmemek, görüp beğenmemek, beğenip almamak için kendime hakim olmam lazım. İdeal motoru bulsam bile yanımda kask yok, mont yok buraya getirmek için
Off nabıcaz be kamil!!!
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)