Ben de onu düşündüm, parçaları taktırmak için dükkana gidip gelsen ya da bir hafta sonu gezmesi yapsan al sa 280km işte
Ben de onu düşündüm, parçaları taktırmak için dükkana gidip gelsen ya da bir hafta sonu gezmesi yapsan al sa 280km işte
Arkadaşlar ZİNCİR BAKLA SÖKME APARATI olan kimse var mı? Biraz aciliyetle lazım da
Şekil olarak şöyke birşey ;
#sürenadam
Motor alip da binmeyen adama motorcu denir mi???
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bizim motorcu Sinan da olması lazım, benim zinciri takarken o aletle sıkmışlardı diye hatırlıyorum, turan güneşin paralelinde, tiflis caddesinde yeri, motomaxa falan yakın.
Olm adama kin güttüğüm falan yok, evli barklı çocuklu adamlar bizim kadar rahat binemiyorlar zaten orasını kabul ediyoruz, bizim grupta örnekleri var işte bir sürü ama buldukları ilk fırsatta motorun üstüne atlıyorlar, hava güneş açtı mı motora binmek için içleri gidiyor, yani fazla binemeseler de aklları motorda
Geçen Bullchoppers daki o turuncumsu alette öyleydi mesela, 2000 modelmiydi neydi yanlış hatırlamıyorsam, çok komik bir km.si vardı, bizde insanlar bu tarz aletleri harbiden binmek için almıyo Yunusun dediği gibi. Koleksiyon için desem niye satıyosun o zaman aldın durdun koleksiyonunda yani, büyük bir problem ya da sorun olmadığı takdirde 280 km. de motor satmayı çok anlamsız buluyorum.
Amerika da millet canını çıkarıyor bu harleylerin, korkmayın yaw binin dökülmezler, taş gibi aletler
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
O harley 280km'yi de galerinin içinde yapmış galiba 10 metre gide gele
Arkadaşın biri laf edip duruyodu bana vakti zamanıda...
ee boşa dememişler yazın yediğin hurmalar diye...
dinlemedi yunus ustanın sözünü gitti ıncık boncuk şeyler alınca...
allenini bilem gönderiyormuş adam..
ANGARAJ
İyi etmişsin ondan almamakla, bendekileri de hatayla almadım ama bisiklet sever olduğum zamanlarda hediye gelmişti bisiklet tamir kiti olarak.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)