Fatih abi Dişli deliği genişletebilir miyiz senin orda ?
arka dişli buşdum bi tane. ama dişli delikleri tam olmuyor
Fatih abi Dişli deliği genişletebilir miyiz senin orda ?
arka dişli buşdum bi tane. ama dişli delikleri tam olmuyor
Mustafa ne fantastik adamsın la, sürekli bi operasyon halindesin motora
Bu Ankara'da neden güzel motorların ilanı çıkmıyor? Gidilir, anlaşılır, danışılır sonra da kısmete bağlanır ama yok arkadaş hepsi yaban ellerde ilanların. Ne yani şu motor yakışmaz mıydı bana? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14891750/detay .
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
ben bunu karşıma alır karşııklı 2 el tava ataraktan çayımı yudumlarım arkadaş..
ANGARAJ
bu arada çok sevgili ve saygıdeğer bülent ve soykan, hatta görürse pöti çocuk..
asyanın işini hallettim yarın yağını benzinin alıp deneyebilme konumuna gelmiş olması lazım,
onun için yarın bir el verinde şunu çıkaralım artık evin içinden
ANGARAJ
Ne demek, Ankara MT kadrolu ameleleri olaraktan her daim hizmete hazırız, şu süper totoyla yarın fiber mevzusunu halledebilirsek, sonrasında kopar geliriz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hazır eliniz degmişken benim motorada bi el atında bende indiriyim artık motorumu Özledim yaaaaaaa
Deneme aşamasına geldiyse motor kesin oradayım da, motoru evin içinden çıkarma işi kasıntı olacak gibi
ANGARAJ
motoru çıkarma operasyonu saat kaç gibi ? belki gelirik
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Evet geç olmayacaksa ben de mesir macunuyla takviyeye gelebilirim
Heil Spellcheck
yardıma ihtiyaç varsa bende gelebilirim.
Motoru nerden indirecekseniz artık, egzoza dikkat edin betona dayayınca egzoz boğaz civataları kırılabiliyo. Başıma geldi de ondan biliyorum geçen sene istanbulda motoru bahçeden yarım metre yüksekte depoya çıkarıp indiriyodum 80 kilo motoru tek başıma.
O motorla istanbuldan ankaraya gelmek nedir ya otoyolda 120'ye sabitleyin 4-5 saat sonra ankaradasınız.
Beyler istediğiniz vakit gelin lakin hava kararmadan gelin belirli bir saat yok bana benim gibi 2 benim gibi olmasa da 2-3 kişi işimi görür
hatta bülent sen şu çökelikten börek falan yaptıralım diyordun bendeki yeterse ondan da yaptıraım la milleti acı acına iş yaptırmayım anasını satayım?
ANGARAJ
Hacı o mevzuya iç hazırlamak lazım, benim dediğim çökelikli pideydi ama sizdekinden çok çıkmaz, bi de içini hazırlamak falan lazım dediğim gibi, siz direk yiyin onu afiyetle.
Bu arada ben 10 dakkaya çıkıyorum evden, fiberci elemandan ses yok, msj attım siteden, görürde bişi derse ona gidicem, o zamana kadar kadrolu Yunus Usta amelesi olarak görev yerine gidiyorum.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Lan nasıl güzel olurdu ya, çökelikli pide; maydanozla az bişi Kaşarı da karıştırsak olurdu, canım çekti anasını satayım.
İndirdiniz mi motoru evden ?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)