Zabağnan ben de atakuleden düşüyordum ya.... Yeni iş yerim Hoşderede, işe gelirken Nenehatun felan çıktım, köşkü dolanıyordum, Atakuleye gelene kadar baya bir titretti sağolsun.
Zaten düngece 12'de accuweather'dan havanın sabah 7'den akşam 7'ye kadar büyük ihtimalle yağışlı olduğunu gördükten sonra sabah apartmandan çıkarken "aaa havaya bak...." dedim, 2 adım sonra rüzgar cevabı yapıştırdı hemen
Bizim buralar yöhsek aslanım... Maltepeye multepeye benzemez... Ulus bebesi seni, akıllı ol!
#sürenadam
hadin sezonu açak gençler,
Cumartesi Kızılcahamam Milli Parkına var mı gelecek ?
Cruiser aşkından vazgeçmeden touring bir motor almak mümkün olacak artık, bu japonlar akıl okuyor şerefsizim
http://powersports.honda.com/2014/ctx700.aspx
Bu Cumartesi Hava Açık
direk listeye geçiyore
1) mustafa akseli
2) Polat
3) ...
4) ..
5) .
6)
Kızılcahamam milli parkı Soğuksu milli parkı diye mi geçiyor? Aslında yarın müsaitim Ben ilk buluşma olarak gelebilirim.
hakketten adamlar işi biliyor. bi de 600'lük yapsalarmış sanki daha iyi olurmuş 100 cc yüzünden bir üst vergi dilimine geciyor. ama güzel olmuş tuttum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
ben malesef gelemiyeceğim dostlar erteleyemiyeceğim bir işim var inşallah bir dahaki sefere @akseli kusura bakma davetine icabet edemedim. Borcum olsun
tezer bekleriz ;)
gelmek isteyenler için rotamız;
B noktasındaki petrolde saat 10:30 - 10:45 te herkes gelmiş olursa iyi olur, 11 olunca artık teker döner.
https://maps.google.com/maps?saddr=Ankara,+T%C3%BCrkiye&daddr=Petrol+Ofisi-macit+Petrol+to:ankara+K%C4%B1z%C4%B1lcahamam+mill i+park%C4%B1&hl=tr&ie=UTF8&ll=40.18307,32.737885&s pn=0.899134,1.694641&sll=39.947697,32.788203&sspn= 0.014098,0.026479&geocode=FYIkYQIdXlD1ASmxLXMg1UfT FDGNK4TAsFfcCw%3BFbeLYQIdLjT0ASGSTE5vUaZwBSmtfQ6KH knTFDGSTE5vUaZwBQ%3BFdWAaQIdCufxASFG_jH4p5iKbClnf2 y5JvSCQDFG_jH4p5iKbA&t=h&mra=ls&z=10
toplam 84 km yol. geri kalanı buluşunca konuşuruz ;)
benim telefonum : beş yüz 36 8 71 onbir altmış dört ( direk yazmıyorum kasıtlı olarak, sizde site-forumlarda yazarken direk numaranızı yazmayınız )
Yok beee, yine seneye kaldı, hala aynı tas aynı hamam anasını satayım Sen uyanma daha havalar bozuyor yine, 1 ay daha sabret ondan sonra yavaş yavaş çıkarsın anca düzelir havalar
Benim de işim var yarın öğleden sonra, ondan ötürüdür ki gelemem, bu arada dışarıda yağmur yağıyor, rüzgar falan feci durumda, yarını bidaha düşünün bence dicem ama heralde düzelir sabaha kadar.
Len Yunus bebesi, olm bizim evin orda hiçbişi yokken, işyerinin orda kar yağıyor len sen ne dion.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Benim tel yunuslarda kalmış. Gecenin bir vakti.... Sabah bana ulaşamazsanız merak etmeyin. erkenden gidip telefonu alcam, kızılcıhemama da gelicem
#sürenadam
Arkadaşlar günaydın Ben TAİ deyim sizleri Yurt içi kargo Saray şubesinin karşısındaki benzinlikte karşılayacağım.Geçseniz bile görürüm herhalde.Omadı kızılcahamamda buluşuruz.Herkese iyi yolculuklar.
ben şimdi kahvaltı yapıyorum
https://maps.google.com/maps?saddr=A...=h&mra=ls&z=10
10:30 gibi benzinlikte olurum.
Saray - TAİ civarı geçerken aklımızda olsun tezer ;)
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:56 ----------
ben şimdi kahvaltı yapıyorum
https://maps.google.com/maps?saddr=A...=h&mra=ls&z=10
10:30 gibi benzinlikte olurum.
Saray - TAİ civarı geçerken aklımızda olsun tezer ;)
dışarda kar var az birşey, ama hava güzel şimdi
beyler fuara gitme olayını nasıl organize edelim. c.tesi ya da pazar, kimler nasıl müsait zamanını yazsın ki ayarlama yapalım. arabası müsait olan olur otobüs parasına gaz,mazot alınır 4-5 kişi gidip gelinir, alternatif fikirler sunulabilir açısından şeyettiydim.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Abi ben bugün kendi arabama güvenmediğimden araba kiralama meselesini bile sordum. 1-2 yaşında dizel bir aracı günlük 100 lira gibi bir paraya veriyorlar buda gözüme fazla göründü. Gidiş-dönüş gün ve saatleri belirlenirse mutlaka katılım olacaktır. Ctesi geceden mi yola çıkılır gidilir acaba nasıl olur bilemedim.
@makseli kardeşim busabah sıkışık trafikte paketcilere duman yutturuyordun ama dikkat et lütfen sezona kötü haberlerle başlamayalım allah korusun. Korna bile çalmaya zamanım olmadı yardırdın gittin bakakaldım ladacığımın içinden
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Beyler African Twin arayanlar için güzel bir alternatif olabilir. 2002 model 30000 km civarında net km yi soramadım. Yakında sahibindende yayınlanacak ama daha öncesinde ben fotoğraflarını çekiverdim.
16.000 TL istiyorlar üzerindeki zincir bitik ancak sahibi zincir dişli setini almış değiştirip teslim edecek. Alüminyum üçlü çanta seti fiyata dahil koruma demiri v.s. var genel görünümü oldukça diri göründü.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)