Bugün takip ettiğim bir ilan yayından kalktı yoksaaa ?? Vele kan çıkar
Hocam hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın
Not:Erhan parayı verdi motoru alamadı hala. Veya parayı vermeye hazır ama hala motoru alamadı dolayısiyle bekleme ızdırabı,sevdiğini uzaktan izleme işkencesi vs. dersek . Benim gözümde ''şu an dünyadaki EN PAHALI motosiklet Erhanın VFR'' diyesim geliyor ama VFR hala ERhanın değil...Neyse Erhan Allah sabır versin
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
O klima geyiğinden yola çıkarak yine bir BMW geliyor diye düşünüyorum, ya da hala triumph 1200 olabilir diyorum, bi görelim de şu merak havası bozulsun artık, gözlerimize uyku girmiyor ankara mt olarak eski gözağrısı bandit 1200 olmaz heralde diye de belirtiyorum Neyse gelsin, kaç zamandır tatlı yemiyoduk, iyi olur
Dervişş, yarın mı gidicen, kaçta gidicen, ben çalışmıyorum yarın, bi aksilik çıkmazsa takılabilirim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yemin ederim ankaradan ayrılmam bekleniyor bu toplulukta.
Hayır illa gelince moturları çiz diyorlar
Heil Spellcheck
Cumartesi ve pazar makseli sucukları ayaklanma başlatacak diyolla
çay may felan bişeyler yapalım, nerdesin kuzey aabey.
Ayaştaki gitmediğim diğer baraja mı gitsem
http://www.youtube.com/watch?v=nCQ0PvQ1mjI
#sürenadam
abi parayı vermedim henüz...ama diğerlerine sonuna kadar katılıyorum..gerçi okan hoca da eğer dediği hala geçerliyse mart başı alıcam demişti motoru...ama okan hocam motoru mart başında alacaksan bence açıklama, yoksa o bana yaptığın nispetlerin karşılığını alırsın..hele bi de ben motoru alırsam var ya..oy oy oy...bütün youtube videolarını dökerim şuraya
abi bende öğlen bi uğrayabilirim. kuzene ulaşamadım sabah evden çıkmadan yakalarsam gidonun köprüyü getiririm.
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
süper olur çoh iyi olur çoh iyi güzel olur...
Egzoz boyicam çocuk dolayısi ile elde bir mat birde parlak siyah var te benim eski asyadan kalma onlarlan atıcam,
Ne bereketli boyaymış ya la! senelerdir bitmek tükenmek bilmedi..
Soykan sende gelirkene şu karbon kağıdından varsa kap gel de bende sen onu nası yapıyon ona bakim bi..Hem bi kaç parça yaparız beki..
ANGARAJ
biz polatla gidiyoruz Ostim e.
katılacak varsa telefon eylesin
motor olmasa da yeni sezon hazırlıklarına kaskın padlerini çıkarıp yıkamayla başladım...yarın da motomax den vizör alayım diyorum...motor olmayınca anca böyle ufak tefek işlerle uğraşıyoruz işte...
Ankara ahalisinin sesi çıkmamış hayret...
Millet nerelerdesiniz??
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 135 kullanıcı var. (0 üye ve 135 misafir)