Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    SEÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    Alıntı sıla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ve abilerim ben aranıza yenı katılıcam inş...ankarada oturuyorum nisanda yzf r125 alıcam inş
    toplantılar felan oluyomuş genelde nerde toplanıyosunuz bılgı verırsenız sevınırım saygılar
    bilgi anlık gelir takip etmek gerek.
    ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hmm anladım belırlı bı toplanma yerı yok sanırım

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Uzaklara gidiyolar haymana tarafları veya kızılcahamam tarafları
    yolcu114 bunu beğendi.

hmm anladım umarım benıde aralarına alırlar
    yolcu114 bunu beğendi.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    arkadaşlar ve abilerim ben aranıza yenı katılıcam inş...ankarada oturuyorum nisanda yzf r125 alıcam inş
    toplantılar felan oluyomuş genelde nerde toplanıyosunuz bılgı verırsenız sevınırım saygılar
    Hoşgeldin, 1-2 tane toplanma yeri var sayılır , burayı takipte kal gelişmelerden haberdar olursun zaten , fb kullanıyorsan https://www.facebook.com/groups/162405583878884/ buradan da güncel gelişmeleri takip edebilirsin .

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Len Turgay sen beni oldurecen olm yaw
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Len Turgay sen beni oldurecen olm yaw
    Kulağıma söyle =)

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Hoşgeldin Sıla.

Turgay başkanım selamlar
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ey ahali, size El-GİMAT'i den selamlar getirdim... Gece rüyamda gördüm kendisini, herkese selam söyledi "+600cc motoru olup da buraya yolu düşmeyenin yolu bozuk olur!" dedi... Yaşasın El-GİMAT'i

Alıntı kagancg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ANKARA'dan Selamlar. Yeni MT ciyim
    Merhaba arkadaşlar
    Adım Kağan, ankara tıp 2.sınıf öğrencisiyim
    Batıkentde ikamet ediyorum.
    Foruma yeni kaydoldum. A2 li 1.5 senedir motorcuyum önce jawa 250 laser, şimdide 5 aylık 2012 model ybr 125 im var. Okula git gel de kullanıyorum.
    Bu siteye belli amaçlarım doğrultusunda kaydoldum ve bana yol gösterecek kişilere şimdiden minnettarım.
    Öncelikle amacım motor gezilerine dahil olmak.
    Bir diğeri de burası genel çapta bir motorcu yeri olduğu için ankara da böyle motorcuların toplandığı mekanlar ve klübler varsa ve aranıza dahil olursam çok mutlu olurum.
    Bir diğeride motorcu bir arkadaş çevresi varsa bu siteden kaynaklı adres veya irtibata nasıl geçebilirim.
    Yaz tatili için motorlu kurye olarak çalışma planım var. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
    Ve uzun vadede Enduro motor sporlarına dahil olmak istiyorum. Bu konuda yine tanışmak istediğim insanlar olacaktır.
    Şimdidden teşekkürler mt ailesi. Bu foruma dahil olmak benim için bir ayrıcalık.
    Hoşgeldin Kağan. Biz çok yazdığımız için buralara biraz fazla geyik çeviriyoruz. O yüzden yabancılık çekme "ne diyon bunlar yahu" diye Toplaşmalara gel yeter (toplantı diyince çok planlı felan sanılıyor )

Alıntı osim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm Ankaralı Motorsever arkadaşlara Çanakkale den selamlar yolu düşecek olan herkezi beklerim.Yardımcı olurum.Yabancılık çekmeyin.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.
    Telefon Numaram.0535 437 15 59
    Teşekkür ederiz, çok cömertsiniz Daha önceden var mı tanışıklık gruptan birileri ile? Tanıyor muyuz sizi?

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ulem pöti çocuk ne buldum bak
    23-12-2010 da yazmışsın bunu..
    Burdan belliymiş senin bu ıncıklığın
    Nerden buldun bunu ya??

Alıntı Lütfücüğüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bülent Başgan ben memlekete gidiyom, var m bir isteğin oradan?
    Niye sadece Bülent'e soruyorsun, çok darıldım çok da gücendim... Nereye gittiğini bilmiyorum ama ben de pastırma istiyorum ulen!

hmm anladım umarım benıde aralarına alırlar
    Öncelikle hoşgeldin (nasıl bir kış dönemindeysek 1-2 günde 3-4 kişi katıldı neredeyse ). Daha bugüne kadar kimseye gelme yada git denmedi buralarda Özellikle yeni başlayanlara mümkün olduğunca kendi bildiğimiz kadar akıllarındaki soruları halletmek için yardımcı olmaya çalıyoruz. Bu haftasonu yine belki biyerlerde felan toplanılır, belli olmaz. Yanlız sayıca kalabalığız bu aralar 1-2 toplaşmada kimin gelip gelemeyeceği pek belli olmuyor. Benim bile hala ismini hatırlayamadığım kişiler var.

Ayrıca şanslısın, eğitimini Okan hoca verecekmiş. Eğitimi çok iyidir ama bazı kusurları da yok değildir. Mesela beni sopayla kovaladı "ben öyle mi gösterdim" diye. Başka bir arkadaşımızı motora bağlayıp çekti, ne biçim dönüyorusun diye. Daha önceki öğrencilerinin ayaklarının üzerinde lastik yaktığını biliyoruz ki Turgay arkadaşımızı da motorunu orta ayağa alırken arkadan itekleyerek motoruyla birlikte düşmesine sebep oldu. Ama yine de biz çok severiz kendisini, çok iyi bir insan ve eğitmendir gerçekten. Neyse ben birkaç gün ortalarda görünmeyebilirim. fıtı fıtı...
    umurcan bunu beğendi.
    #sürenadam

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    @sya
    olm pastırma istiyosan kayseriye gitmediği belli elemandan ne diye istiyon :D Kocatepe'nin altındaki Beğendik'te pastırmanın sucuğun hası mevcut.

Ayrıyetten hoşgeldin sıla Eğitim ve 125cc kararın yerinde olmuş.
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Adami zorla Kayseriye gondereceksiniz anasini satayim

Olm ben boyle meteorolojinin de accu weather in da, taaaaaaa.... Hafta basindan beri surekli yagmurlu gosteriyodu, ben de havalar kotu nasi olsa diye daha koruma demirini halletmedim, aynam da yok, yani motor garajda yatiyor, bana inat paso gunesli hava. Birileri sunlarin kulaklarini ceksin de adam gibi hava tahmini yapsinlar, bu ne yaw, magdurum da magdurumm.
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Valla dün akşam Eskişehir yolunda yıkadı arabalar beni Cepadan çıkarken boğmaya teşebbüs eden bile oldu. Ama gündüzler nasıl güzel bir hava var böyle anlamış değilim hala, umarım hafta sonu da böyle devam eder. Sen ne zaman çıkartacaksın motoru tekrar?
    #sürenadam

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adami zorla Kayseriye gondereceksiniz anasini satayim

Olm ben boyle meteorolojinin de accu weather in da, taaaaaaa.... Hafta basindan beri surekli yagmurlu gosteriyodu, ben de havalar kotu nasi olsa diye daha koruma demirini halletmedim, aynam da yok, yani motor garajda yatiyor, bana inat paso gunesli hava. Birileri sunlarin kulaklarini ceksin de adam gibi hava tahmini yapsinlar, bu ne yaw, magdurum da magdurumm.
    Hala mı koruma demirini düzeltmedin be adam Yahu çıkar öyle bin en azından, risk al Şu kaçırdığın günlere yazık.

Hafta sonu hava böyle olursa, toplaşmalı değilde gezmeli bir şeyler yapalım.
    ANGARAJ

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lan Poli adam benim hemşerim, onu kayırıyorum, hemşehircilik yapıyom; al kütüğünü Tokat'a seni de ballan böreklen besleyeyim

Beyler ( farkınız burada işte ona Lan Poli, size beyfendi ) Tamamdır çökelik siparişiniz, ama gelince alacaksınız benden, öyle yarın gelirim ertesi gün gelirim diyip çökeliği ekşitmek yok

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla bugun bakacam iste, oglen hava bozmamis olursa bizim sinan ustanin oraya goturucem, cok yakin zaten, o duzeltirse sol aynasiz falan idare ederim bir sure. Ayna demisken aklima geldi, su z-motoyu bir arayip da ayna fiyati sorayim ben yaw...

Yuhhhhhhhhhhh, allah dusmanimi z-motonun eline dusurmesin, evet arkadaslar hazir misiniz, size benim motorun sol aynasi icin z-motonun verdigi fiyati soyluyorum, 195 TL

Milletin niye z-motodan yaka silktigini simdi daha bir iyi anladim yani. Ben en iyisi wemotodan siparis vereyim, vereyim de paypal ve kredi karti gerekecek, bu is boyle olmayacak, ben gidip bir kredi karti cikarttirayim artik, bunca sene dayandiktan sonra zamani geldi sanirim.

Eyvallah hemso, sen gel ben direk alirim, eksimesine firsat vermeden biter o zaten
    ANGARAJ

Motosikleti
    HD xl 883
    Er 6 aynasının 195 TL olduğu bir hayat hazin geliyor

p.s : wemoto siparişi kaba bir yerinden anlayabiliyor sağolsun, sol mu sağ mı üstüne basa basa vurgulayarak yapmak lazım alışverişi .

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Bülent ve Ankara MT ahalisi ''Aynalar pahalı. Şu motosikletlerin aynasında saçlarınızı taramayın artık'' demekten dilimde tüy bitti. siz hala ayna çatlatıyorsunuz arkadaş.
    Okan Sinan Ocan bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla gecenlerde bakmistim tahmini kargo dahil 21 pound, yani 60 lira civari bir fiyata gonderiyorlar aynayi kapima kadar. Z-moto neyine 195 lira dedi anlamak mumkun degil. ulen hani az biraz daha vereyim orjinal olsun dersin de 3 katindan da fazla para vermek resmek enayilik yani, direk yapistiricam siparisi wemotodan, aslinda e-bayden verecektik gecen ama beyfendiler Turkiye ye kargo yapmiyomus sanirim, ondan dolayi yatti, gerci o da ayni paraya gelecekti 60 lira civari bisi. Zaten ayna gelene kadar cok fazla kullanacagimi sanmiyorum. ben bugun oglen su kart isini halledeyim, sonra ver elini paypal, ordan da wemoto.

Abi o ayna yine iyi dayanmis, aynayi sabitleyen zimbirti kirildi, ayna yerinde duruyor yoksa, sadece sabit degil Onun da nasi oldugu yonunde dun fikrim geldi, ben motoru saga yatirmistim ama sol aynayi kirmistim, nasi oluyor yaw, ateyizler bunu da aciklayin diye caps yapmayi dusunurken fikrim geldi, ben motordan duserkene sol aynayi altima aldim sanirim, ona ragmen sadece bir yerinin kirilmasi bile aslinda ne kadar saglam oldugunu gosteriyo bence, kolay degil uzerinden ben gecmisim yani
    ANGARAJ

Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Tekrar merhaba dostlar.

Şimdi durumu olabildiğince anlatmaya çalışayım
    Geçen kurban bayramında atom karınca Serdar Hoca'dan temel sürüş eğitimi almıştım.
    Orada biraz biraz farklı çeşit motorları kullanma fırsatım olmuştu.
    En zevk aldığım enduro makinelerdi.
    Ardından naked makine geliyor...
    Fakat Cruiser makine bana pek kullanışlı gelmemişti.
    Hatta beni bayağı hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

Normal bütçem ekipman hariç 3500TL dolaylarında.
    Fakat eğer motoru acil satmaya kalktığımda zarar etmeden hemen satabileceğim
    Kaza felan yapsam yedek parçasını kolay bulup temiz yaptırıp yine fazla zarar etmeden satabileceğim
    bir motor bulabilirsem bütçemi daha da artırabilirim.

Ben motorlara bakmaya NC700X ile başladım.
    İşe girince kredi çeker alırım diye ama çok ütopik bir hayal olduğunu farketmem uzun sürmedi
    Sonra kawasaki ER5, GPZ900R, KLX250, KLE500, Yamaha XT600, Honda xl200, cbf250, cbr250r vb
    pek çok motora baktım lakin başlangıç motorun en ucuz ve problemsiz makine olması gerektiği sonucuna ulaştım.

En son bir arkadaşımın da gazıyla 2006 model
    6000'den düşük km'de bir regal raptor buldum Ankara'da (dd250e 9b)
    Ama hala acaba 2012 cb125e ya da düşük km'de cbf150 alsam mı diye düşünüyorum.
    Regal'in bende ağır basan yönü düşük km'de temiz motor olması ve kısmen büyük gibi göründüğü için
    trafikte bana pek bulaşan olmaz umudu...
    Yoksa cruiser kullanmak dediğim gibi bana zevk vermemişti.

Şu an en son istediğim makineler ya honda cb1100 (yeni gelecek olan) ya da CrossTourer...
    Yani ya klasik naked ya da enduro kullanmak istiyorum en nihayetinde.
    Bakalım işte durum böyle...

Siz ne dersiniz?
    Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
    Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Aslında TT Custom ın dizaynları direk bana hitap etmiyor ama bu sefer çok güzel olmuş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12419326/detay

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler