sağolun dostlar
inşallah Erhan arkadaş gibi bize de motorlanmak nasip olur.
bu cumartesi benim liseden bir arkadaşım gelecek
onunla hem ekipmanı tamamlayacağız hem de motorlara bakacağız
aklımda hiç yokken regal'i o arkadaş soktu.
cruiser benim tarzım değil ama o fiyat dolaylarına başka bir şey bulamadım.
Kağan kardeş hoş geldin gerçi ben de yeniyim :-)
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
Kağan hoşgeldin,
Biz toplanmalarımızı,buluşmalarımızı burdan duyuruyoruz ve
şurdaki Facebook grubundan da yazışıyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarız," https://www.facebook.com/groups/162405583878884/ "
bi kaç sayfadan itibaren okursan ankara sayfasını netür ne şekilde buluşulup nasıl nerelere gidildiine dair fikir elde edebilirsin,
bizde elimizden geldiğince burda tecrübelerimizi, düşüncelerimizi paylaşıyoruz ve çokça da eğleniyoruz resimlerden belli olacağı gibi
en kısa zamanda yüzyüze de tanışmak dileğiyle..
Üstad senin bütçe tam olarak ne şimdi?
Boy-Kilo ne?
şehiriçinde motor kullandınmı bilmiyorum ama birazda olsa motor sürüş karakteristliğin nedir?
bunlara göre fikir verebiliriz kanımca?
ANGARAJ
burda tahmin ettiğim kişinin mi akıllara gelmesi gerekiyo...lan hala gülüyom, geçen de bi taklidini yapmıştın
aynen öyle erhan,
tahmin ettiğin kişi o kişi
ANGARAJ
Tüm Ankaralı Motorsever arkadaşlara Çanakkale den selamlar yolu düşecek olan herkezi beklerim.Yardımcı olurum.Yabancılık çekmeyin.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.
Telefon Numaram.0535 437 15 59
@gaccal
boyum 186 kilom 77 ama göbeğinde hafif inik futbol topu taşıyan zayıf birisiyim :-)
aslında çok şey yazdım ama cepten girip program hata verince yazdıklarım gitti. eve gittiğimde bilgisayardan daha detaylı yazarım. ;-)
Len Oynakbaşı, aylardır görüşemiyoz, bensiz idare edebiliyon mu acaba El gimati 100 km de -2 litre yaktım desin inanırım, ne de olsa havalar soğuk
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Geçen gün paylaştığım akrostiş eserim ilkokul çağlarımdan kalmaydı, bu eserim ise lise zamanlarım en deli en ergen çağlarımdan kalma,kızları etkilemek için böyle kafiyesiz uyumsuz yazdığım , depresif kimse beni anlamıyor dünya çok boktan rerörö takıldığım zamanlardan, işte bu yüzdendir bir sonuca varamaman oğul .
ANGARAJ
ANGARAJ
bu çökelik ne ola ki?
hani çökeleği biliyoruz da
ANGARAJ
arkadaşlar ve abilerim ben aranıza yenı katılıcam inş...ankarada oturuyorum nisanda yzf r125 alıcam inş
toplantılar felan oluyomuş genelde nerde toplanıyosunuz bılgı verırsenız sevınırım saygılar
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)