yok, 500cc altı geziye katılmıyormuş. geziler herkese açıktır arkadaşlar. katılın, katılmayan olursa zorla katın.
yok, 500cc altı geziye katılmıyormuş. geziler herkese açıktır arkadaşlar. katılın, katılmayan olursa zorla katın.
May the Force be with McLaren Mercedes
Arkadaşlar bizde motorsiklet sorunu yoktur herkes katılabilir
Baco selam
Birgün alacağım DL650
slm arkadaslar... anladığım kadarıyla gezi planları yapıyosunuz
size bi iyi birde kötü haberim var..
önce iyi haberi söyliim. bugun kırııkkale kurdoğlu ticaretle telefonda görüştüm ve asya 200 gy2 siparişimi verdim engeç 3 gün içinde elimizde olur dediler.. motor gelince bende kırıkkaleye gidip karttan çektiricem ve motoruma kavuşucam )
kötü habere gelirsek..
pazar gunu için bi aile dostumuz bizi akşam üstü mangala çağırdı .. o yüzden ankaraya gelemicem benim içinde bol bol gezin ve foto çektirin olurmu...
efe bu arada motoru teslim alırken dikkat etmem gereken konular nedir?
Bacoman
ankara için son proğram bumu ?ahmet6946 adlı üyeden alıntı
selam Alper bugün siteye uğramamış galiba benim önerim buydu fakat askıda kaldı gibi yarın önceden konuşulduğu gibi Anatolia daki cafe de toplanıyor gibiyiz ama ben yinede bu fuarı kaçırmayalım diyorum
Alper iyi geceler nasılsın durum ne oldu
Birgün alacağım DL650
Arkadaslar selam bir takım işlerim yüzünden ben gelemeyeceğim ama yinede Anatoliada olacaksak ben bir yarım saatliğine ugrarım Telekom la ilgili sıkıntılar var. Orada çalışmam gerekecek eeeee ben çalışmazsam pazartesi Ankarada Adsl diye bişey kalmaz onun için çalışmam lazım. Tshirt falan isteyen olur dıye yanımda getireyım ama dediğim gibi çok kalamam ve cok üzgünüm bundan dolayı:(
benim yerimede gidin eglenin lütfen..
iş iş iş bıktım valla.
Alper sorun değil sen işine bak bende fuara gidelim diyorum iyi olacak (aman ADSL çökmesin) teşekkür ederiz görüşmek üzere
Birgün alacağım DL650
Yarın Anatolia cafede buluşursanız beni de çaldırın ugramaya calısacagım.
şimdilik iyi geceler.
İyi geceler alper bende yarın uğrayıp fuara gitmek istiyorum gelen arkadaş olursa beraber gideriz oradan
Birgün alacağım DL650
kim nereye gidiyo be?
yaw saat kacta bulusuyoruz gozunuzu seweyim yazın sunu
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
arkadaslar size iyi eglenceler...
efe motoru ilk alırken nelere dikkat edicem
Bacoman
amaç toplu sürüş değil mi? anatolya'da buluşun. fuara gidecekseniz, fuara, içmeye gidecekseniz içmeye gidersiniz.
baco walla benimde ilk motorumdu onun için pek bişeyine dikkat edemedim
ama rodaj dolana kadar zorlamayacaksın motoru sonra ne yaparsan yap
yagını lastiğini frenini kontrol et her gün, burada monte edildiği için unutulmuş yada gevşemiş olabilir bazı vidalar
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
hehe sonunda ankara mt ye bende giriyorum bugun motoru aldım mondial 125zn gezilere katılmak isterim ama ehliyet yok
atla yarın buluşmaya git de yeri bi belirlenebilse
reddragon hoşgedin yarın bekleriz saat 13.00 de anatolia showland'e kaskını unutma
M.Kemal ATATÜRK
hehe işalalh abi çok istiyorum benim motor zaten bahcelide şimdi,gelmem kolay olur gelmeye çalısıcam
millet umarım kararlaştırmışızdır artık pazar günü saat 13.00 da anatolie showland önünde( gecen hafta fuar ypılan yerde) buluşuyoruz. Türk kuşu müzesine gideceğiz sonrasınıda konuşuruz yine.
benim no 0 535 867 18 97 aramak isteyen olursa arayabilir herkesi bekleriz. İyigeceler
beyler benim motor arıza yaptı gelemiyorum telefonunuz yok haber weremiyorum kusura bakmayın lütfen
M.Kemal ATATÜRK
selamlar bende yeni üyeyim herkese meraba pazartesi mondial 250 cc motorumu alıyorum bi müddet ehliyetsiz dolaşacaz artık napalım))
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)