Erhancım ,
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan , keyifli ve gerektiğinde dişli bir motordur VFR
Bu arada benden alacaklı olduğun kapalı alan eğitimini VFR için adaptasyon eğitimi olarak memnuniyetle verebilirim. Tabiki ücret ödemeyeceksin
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Kendime kırmızı bi doğumgünü hediyesi aldım
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Hayırlı olsun Erhan, güle güle bin
Saoalsın abi senin hamleni de heyecanla bekliyoruz..senden eğitim almam gerektiğini söyledim ama alacaklı değilim eğitim konusunda...tamamen kendi şartlarım doğrultısında erken ayrılmak zorunda kaldım o zmaan...ama ücreti mukabilinde almam gereken eğitime ek olarak eksik kalan kısmı ücretsiz olarak verebilirsin...
Abi eğitim zamanına kadar ufak ufak takılabiliriz herhalde değil mi..?
Saolasın burak..sen naptın, doğum günü hediyesi vos vos mu?
Olum canavar ettin yav aleti. Tabiki kullanabilirsin, okadar da abartma. Eğitimi aldığında aldığın keyif yağlı-ballı ekmek gibi olacak ama eğitime kadar da kullanamayacak kadar değilsin hani...Böyle şeyleri düşünme bebe
Hayırdır ne aldın ?? Bugün senin yanına uğrayacaktım, 100.yıla kadar geldim. Biraz daha dolaşayım, sonra ararım dedim, gerisini ben de hatırlamıyorum
#sürenadam
Aynen vosX2, hemde 4 ay önce ilk görüp beğendiğim vos, o zaman kısmet olmadı diye çok üzülmüştüm de döndü dolaştı geldi bana yine
Sen ne zaman teslim alıyorsun? Resmi var mı? nerden çıktı birden bu vfr, fazer falan diyordun en son, sonra bi girdim şıp diye almışsın
Bugün hava güzeldi, bi yarım saat kırk beş dk dolaştım motorla, daha da dolaşılırdı da vakit sıkıntısı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
Arayaydın ya la, turlardık biraz; bende arkadaş aradım bugün de topu topu bi saat dolaşacağım diye aramadım kimseyi.
müdür dediğin gibi fazer bakıyodum ama aklıma bi ABS olayı düştü biliyosun...daha sonra yunusla otururken bunu önerdi ve beğendiğini kendisinin almak istediğini söyledi...yani kendisini endurucu diye yaftalayan adam bunu diyodu...sonra polat ın da makineyi çok sevdiiğini söyledi...hatta ertesi gün pola ta vfr bakmaya gidiyoz diyince ağzının kulaklarına varmasını ben hissettim telden..dedim erhan doğru yoldasın..e soykan da vfr başlığını takip edip araştırıyo o da sevmiş....bana bu saatten sonra araştırmak ayıp dedik gittik motora bakmaya...motor da temiz ve donanımlı, km uygun fiyat uygun, kombine ABS, vtec, şekil şemal, bi kaç yazı okudum millet önünü ilikliyo yorum yapmadan önce...biz de yapıştırdık gitti...fotosu yok şimdilik, salı günü devralıyorum kısmetse...o gün bol bol fotoğraflarız inşallah..
sana da hayırlı olsun güle güle uğraşırsın binersin inşallah...
hayırlı uğurlu olsun erhan başkan, allah kaza bela vermeye. iyi motor almışın amma kuyruk grenajı biraz eğri
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
saolasın abi..valla motor alan herkes biliyo sıkıntılı bi süreç ama tahminimden daha az sancılı oldu karar ve alım süreci...darısı başına inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------
Beyler rahat uyumam için acil cvp lütfen;
Laptop ın adaptörü sanırım bozuldu, bilgisayarı beslemiyo, 5 yıl öncesinin acer aspire 5980g gibi bi modeli, ben yarın buna uygun bir adaptör bulabilir miyim, illa bu marka ve modele has bişey mi bı yoksa ikamesi oluyo mu?
Proje üzerinde çalışıyodum patladı iş, kızılay civarı nerde bulurum
Olur olur, illa belirli marka-model almana gerek yok, voltajları zaten standart, amperine ve ucunun şekline göre alacaksın ki hemen hemen hepsi aynı oluyor.
Valla içimi rahatlattın sağolasın, ben yatayım o zaman
Çin üretimi chopperdan custom-baya uğraşılmış..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-el-yapimi-chopper-111443547/detay
.......................
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
İş olarak yapmadığım sürece asla bu kadar uğraşacağım bir hobi ürünümü asla satmazdım
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Selamun aleyküm bende Ankaralıyım (angara) ama şuan Antalya'da üniversite okuyorum. 8-9 ay içinde a2 kask dizlik alıp en sonunda ybr 125 almayı planlıyorum hiç motosiklet tecrübem olmadı ama motosikleti Antalya' dan Ankara'ya getirmeyi düşünüyorum.Birde burdaki ybr ler apaçi işi İstanbul'daki ybrler daha temiz gözüküyor neyse önce ehliyeti alalımda gerisi gelir.İyi yakşamlar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)