benim motora da talep patlaması yaşandı bir anda almayın kardeşim çamurluğu bilem yok
benim motora da talep patlaması yaşandı bir anda almayın kardeşim çamurluğu bilem yok
Maksat gönüller bir olsun bi çamurluk takılır elbet...
bende mevlana gibi konuşayım çok özendim
gel ne olursan ol yine gel ; üye olmayan giremez
arkadaşlar,
bana motosikleti rahat rahat kullanacağım ve alışacağım yerler hakkında tavsiye verebilirmisiniz?
Arkadaşlar tekrar merhaba;
Bugün oldukça yorucu olsada (aralarındaki mesafe oldukça fazlaydı) nolan 62 grafic modelini ve lazer vertigo dragon modellerini inceleyebilme fırsatı bulabildim. Sizlere de aktarayım. Alabilecek arkadaşlara iyi bir kaynak olur diye umuyorum.
İkisi de ilk bakışta birbirine oldukça benzer kalitede görünmekle birlikte nolan ın içinin daha kaliteli olduğunu belirtmek isterim. Öyleki kaskı çevirmeniz yeterli kolaylıkla belli oluyor.
Ancak lütfen dikkatli olun benim gibi aldanmayın nolan n62 modelinin içi çıkmıyor. Bazı sitelerde bu şekilde verilen bilgi yanlış. Satıcı ile birlikte inceledik.
Nolan ın daha sade durduğunu (ki bu özellik bile onu seçmeme yeterdi aslında ama) da itiraf etmek gerekir.
Yine nolanın bir başka avantajı havalandırma kanallarının kullanışlılığı çok daha rahat açılıp kapatabilirsiniz.
Nolan ın çene kilidi ve çene altı destekleri yine nazaran daha iyi gibiydi.
Görüş açısı olarak nolan n62 sanki biraz daha iyi gibi geldi bana.
Ağırlık olarak nolan 1380, lazer vertigo ise 1450
Fiyat olarak _n62 graffic 05_ 220 ytl idi motoartta, lazer vertigo ise 250 ytl.
İstenildiğinde pin lock takılabilmesi de yine nolan' ın başka bir artısı.
İkisi de tenk renkli olarak karşılaştırılsa nolan ın çok daha kaliteli görüneceğini belirtmek istiyorum.
Vertigo ise tüm bu yukarda saydığım özelliklerde bana göre nolan ın gerisinde kalıyor.
Ancak lazer kafamı daha iyi sardı ve oturdu, aynı hissi nolanın bir küçük bedeninde bile hissedemedim.
Nolan ı giydiğimde yüzümün, özellikle çene kısmının ön tarafı tamamen dışarda kalmış gibi hissetmiştim ki gerçekten oldukça fazla boşluk vardı. Lazer vertigo da ise hem rüzgar için küçük bir perde gerilmiş çene altına hemde yanaklarınıza tamamen bastırdığı için o boşluk hissini duymuyorsunuz.
Nolan ın ilkokuldaki yapıştırmalarımıza benzeyen stickerları tırnakla bile çıkabilecek gibi duruyordu. (ki zaten ben tenk renk düşünüyordum aslında) Uzun süreli bir kullanımda kimsenin yarı desenli bir kaskla gezmek isteyeceğini sanmıyorum. Lazer de ise sticker üzerinde bir kat vardı, sanıyorum sticker üstünden bir kat cila çekilmiş. Bu da üzerindeki desenin daha güzel görünmesini sağlıyor.
Eğer gösterişli kask isteyen arkadaşlar varsa yine lazer i tercih etsinler derim.
Ben biraz da satıcı ile aramdaki iletişim yüzünden lazer i tercih ettim aslında (daha önce bir ürünü iade etmiştim) yoksa daha ucuz olduğu için tek renk bir nolanı alırdım. Kısacası benim için cidden başa baş kasklardı.
Sonuç olarak nolan daha sade ve kaliteli duruyor, lazer ise daha iyi oturuyor ve daha güzel görünüyordu; Bende vertigo dragon un gri tonlu modelini sipariş ettim.
Hayırlı olsun
25 kask
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
yahu biz bir tanesinde bi tarafımızı yırttık sen 25 diyorsun.. Hayır sonrakiler kolaylaşıyordur umarım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ii sevindim cidden. valla çok moralim bozulmuştu sen 25 deyince..
Birazblues hayırlı olsun. Lazer çok şekilli bişeydi,
artık yakıcan ortalığı hee
Bowling ne zaman belli olmadı mı?
Bu arada yarın Ales e gircek arkadaşlara başarılar dilerim
Ve yarın beypazarı yapacak arkadaşlara iyi eylenceler...
s.a ben geldim abi cok güzel adres veriosun bravo walla
Teşekkür ederim YeK;
Daha iyileri senin olsun
Valla aslında daha sade bişi istediğimden grisini aldım yoksa kırmızısı cidden can yakacak bişeydi..
ya dostlar gelmıssınız yanıma ama ben yoktum erken cıktım üzüldüm valla en kısa zamanda görüşelim.
arkadaslar turnuva ile ilgili fiyatlar ve detaylar aşağıdaki gibi ; 05326323436 numaram gelmeden önce arayın da haberım olsun bari.
ROLLHOUSE SPOR VE EĞLENCE MERKEZLERİ
TARİH: 18/04/07
KİME: KİMDEN:
ALPER KILIÇ GÜLSEL BAKKAL
KURUM: KAPAK DAHİL TOPLAM SAYFA SAYISI:1
1
FAKS NUMARASI: GÖNDERENİN BAŞVURU NUMARASI:
266 12 40
TELEFON NUMARASI: GÖNDERENİN FAKS NUMARASI:
266 12 90
E-MAIL: GÖNDERENİN E-MAİLI:
infobilkent@rollhouse.com
Sayın Alper Bey,
Rollhouse’ da düzenlemeyi planladığınız bowling organizasyonunuz için teklifimiz aşağıdaki gibidir:
Hafta İçi Bowling Oyun Fiyatı:
Kişi başı 1 oyun fiyatı: 6,00 YTL
Hafta İçi Bowling Turnuva Fiyatı:
Kişi başı 1 oyun fiyatı: 5,00 YTL
Hafta Sonu Bowling Oyun Fiyatı:
Kişi başı 1 oyun fiyatı: 7,00 YTL
Hafta Sonu Bowling Turnuva Fiyatı:
Kişi başı 1 oyun fiyatı: 6,00 YTL
Yemek + İçecek Alternatifleri:
1 adet 33cl Yerli Bira Ticket (Dark ve Light Bira Dahil değildir) : 4,00 YTL
Dilim Pizza + 1 Yerli Bira: 11,00 YTL
Steak Sandiwich + 1 Yerli Bira: 11,50 YTL
Hamburger + 1 Yerli Bira: 11,00 YTL
Kupa ve Madalya:
1 adet Madalya: 9,00 YTL+KDV
1 adet Pin Kupa: 33,00 YTL + KDV
Pin Kupa Seti: 97,5 YTL + KDV
Salonumuzda grubunuzun en iyi şekilde ağırlanacağını şimdiden bildirmek ister ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Not: Organizasyonun en geç 1 hafta öncesinden teyid edilmesi gerekmektedir. Hafta içi bowling turnuva fiyatının geçerli olabilmesi için en az 45 oyun oynanmalıdır.
Eğlenceyle kalmanız dileğiyle…
Sağol Birazblues... Kazasız, çiziksiz inşallah...
Haydi herkes bowling eee...
Kapışçaz, kapışçaz
heh heh heh...
Şöle eylenceli bişeyler iyi oldu yaw,
hep sınav hep sınav bıktım...
powling hadi ne zaman yapıyoz yapalım hatta hemen...
ben turnuva topigine bu cuma olsun die yazmiştım abicim
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)