Hoş olmaz olur mu yav... Biz zaten turgay ile peşine düştük bu 883'lerin(bir süre önce). Çaktırmıyoruz sadece
Başkandan büyük bombayı bekliyorum uzun süredir ( )
@bülo O benimkine benzettiğim motor Yamaha TW200 sanırım. Suzukinin VanVan çıkarmasına sebep olan alet Yamahanınki daha bir güzel, 200 lük sonuçta, arka teker için biraz daha tork güzel olurdu doğrusu(dolma gibi olduğu için tork istiyor nane)
#sürenadam
Yettim Yiğidim!!
Pöti böle mi yapsak la asyayı??
şuda nayz..
Lan bak yine koymuşlar şu cafe raceri!
yapıcam olm bundan!! yalnız bu eleman kuyruğu becerememiş..
bak buda gü-zel
amannnn
Birde bülo bunlar zaten var bende
Hiçbirşeye hasta olmadım şu enduroların dakar versiyonuna olduğum kadar!!
bi tane olsa bende çok değil 1 tane daha da yok cafeymiş yok endülüymüş jawaymış falan elimi sürersem adam değilim be!
ANGARAJ
Şu olağan üstü bişey olmuş zaten.... Bu resimden de görüyoruz ki, sadece motorun kendisi değil, boya ve renk tercihi de çok etkili bişey...
Asya konusnda kısmen katılıyorum. Yani bence o motoru tipsiz gösteren şey uzun ve saçma grenajları. Ben grenajları sökme taraftarıyım, ama nekadar, tamamen mi onu göz kararı hallederiz.
Hatırlarsan benim RT deki arka yan grenajları sökmüştüm. Çok daha afilli durmuştu. Diğer hali tombul sosise benzerken grenajsız hali aleti hem daha klasik hem daha güçlü göstermişti bence.
Asya için de düşüncelerimiz yok değil. Yanlız çıklgınlar gibi tüm grenjları sökersek en ufak su da tüm pantul ve sırt ve kask batar. Çamurluk ayarlamak gerek. Sonuçta gündelik kullanacaksın.
#sürenadam
Müdür senin müstakbel asyayı şu ne diyolardı hurda gibi oluyo ya mad maxteki motorlar gibi ondan yapalım ,sandalye ayağı tencere kapağı falan yapıştıralım .
Yapmayın yav, bu motorlar garajın bir köşesinde, evin bahçesinde hoş durabilir de yolda ne güzel gözükür ne de kullanışlı olur. Benim gözümdeki değeri; süs eşyası.
cafeci arkadaşların ilgisini çekebilir bence çok başarılı
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=7907
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ahanda bu da benden.
ANGARAJ
Dukatinin adı geçince bir takım er3-5ciler sürekli erkekli Ducati resmi paylaşıyor
Kınıyorum
Aha Harley'li fotom Olum ben onu halka açmayacağıdım bi süre daha niçün hemen koyverdin yau
Heil Spellcheck
Valla guzel gozukuyor Ducati Panigale de kesinlikle, begenmiyorum diyene ... denir ama Monster tarzi cibil olanlar beni daha cok cekiyor Hacii Ciplak her zaman favorimdir.
Bak yaw tecrubeler dokuluyor yine Eyvallah abi, omuz daki agri zaten cok az, bacak ta bir iki gune gecer, oyle topal falan yurumuyorum yani, hafif agri, kendimi atmistim motorun uzerinden zaten rodeo misali, bi de yavastik zaten ama ne kadar yavas olursan ol beton sonucta
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Panigale'de tip, teknoloji akmış da gergin makine Alttan kaçıp yörüngeye falan yerleşebilir
Hop bi Monster övgüsü daha. Sana gelsin Bülent abey!
http://www.youtube.com/watch?v=yDrOjF1iV8A
Heil Spellcheck
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
o değil de şu adamın tipe hasta oldum valla...sizin gönderdiğiniz motor web sitelerinden birinde vardı...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)