arkadaşlar merhaba bende yeni başlayanlardanım. honda cbr 600 aldım. yenıyım. ankaradaki motorcu arkadaşlarla tanışmak istiyorum. motor sevdalıları yardımcı olur ınsallah bana.sevgilerle
Acil yardımınız lazım lütfen BMW R1200RT hakkında bilgisi olanlar olaya bir el atsın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03323366/detay ilandaki motosikletin alınma ihtimali baya yüksek o yüzden bu motosikleti kullananınız varsa yardımcı olsun
Sinan abi eminim biraz fikir verebilirsin
Sevgiler herkese
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şuandan Pazartesi sabahına kadar; Cumartesi ve Pazar sabahı(erken saatlerde) kısa süreli hafif karyağaşı ihtimali dışında hava temiz ve hava sıcaklığı 0~5 arası görünüyor. Ne diyorsunuz ??
#sürenadam
ben bu hafta sonu eve kapanıyorum.
besiye çekecem kendimi ve biraz proje yapmam lazım.
yazın gezmeye para lazım
---------- Post added at 11:44 ---------- Previous post was at 11:41 ----------
Allah ın erro su sen nabıyon ?
bak ocak 15 geliyo. piyasanın açılmasına zaman varken deerlendir.
Hayırlısı hocam, Allah büyük...
Şu "daha alınabilesi" motorlardan bir tane al da yaza sen de katıl aramıza, tanışmak isterim sizinle
Hani ağustos böcekleriydik niye karıncalık yapıyorsun ama şimdi
Şuanda milleti ayarlıyor gibi duruyorum ama haftasonu ne işim vardı onu hatırlaya çalışıyorum aslında
#sürenadam
doğru diyon ama motor almaya şehir dışına çıkamam bu ara...hem iş yoğunluğundan hem de sürüş açısından...bi de onu düşünmek istemiyom...artık biraz maliyete katlanıp mart-nisan gibi bakarım diyorum...şu an ankara kısmetlerini kovalıyorum
alacaz arkadaşım sabret...şimdi alsam yine senin depoyu mesken edinecem zaten
Beyler bir tanıdığın kayınpederi motorunu satıyor ,motor Etlikteymiş ;
SUZUKİ V-STROM DL 650
2006 Model, 29,000 km
İlgilenen varsa kontağa geçebiliriz, bilgilerinize ..
keşke böyle kayınpederim olsa :D
motor benim için değil bir arkadaşım alacak o yüzden sordum benim kalbimi kaptırdığım 4 motor var hiçbiriside BMW değil
1- KTM 990 ADV
2- HONDA XL 1000V VARADERO
3- HONDA XRV 750 AFRICA TWIN
4- SUZUKI DR 800 BIG
Gönlümdeki motorlar bunlar tabiki 990 ADV olsn isterim ama fiyatları yüksek. Africa Twin'e gelecek olursak temizine 14bin istiyorlar(2002 model), fiyatlar böyle olunca da en güçlü rakipler Varadero(2008 için 18-19bin) ya da DR BIG(6-7 bin). Diğer modelleride takip ediyorum şu aralar 700cc olan transalp hoşuma gidiyor ama biraz minik gibi.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Madem africa dedin,
Bak şu var 99 model
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07079443/detay
Şurdada
http://www.enduroist.com/forum/showthread.php?t=8126
90 model uçuk kmli bir alet var 2-3 e yaptırıp senelerce binebilirsin yahut hevesini aldıktan sonra yine aynı parayada satabilirsin,
bütçen madem bu kadar yüksek 10 -12 civarı africa alıp a dan z ye yaptırıp binmek akıllıca diye düşünmekteyim..
ANGARAJ
Erhan,sanki şimdiden pazarliğa başlamissin gibi hissediyorum
Endülü endülü diye ölüyosunuz alın size vstrom hem de kayınpederden , bir kayınpeder motoru ne kadar kötü olabilir ki
Beyler hayırlı bir iş için benim DeLi1000 de her an satılığa çıkabilir aklınızın bir köşesinde bulunsun...
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)