Merhaba Arkadaslar,
Motor kullanmaya yeni basliyorum, bir sure gv250 kullandim, hosuma gitti ama gonlum naked dan yana, simdi bir naked almak istiyorum, cok tecrubem yok ama eline bilegine hakim olan bir insanim, bana boyle cok fazla yakmayacak, 500-600 cc civarlarinda naked ne onerebilirsiniz acaba, siz abilerime danismak istedim almadan once, belki bildiginiz tanidiginiz motor vardir diye.
Mesela Ankara da soyle bir motor buldum, nasildir, almami tavsiye eder misiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10093632/detay
Ben motordan anlamam, bu motoru almak istesem, nereye gostermek gerekir, resimlerden temiz gibi duruyor ama belki de kazalidir bilemiyorum, bana bu konuda yardimci olur musunuz. Motorun resimlerinden biride sanirim bir okul onunde cekilmis, bu motorun sahibi acaba ogrenci midir, liseli midir, ogrenciden motor alinir mi, ne dersiniz? Motorun on tekerleginin hemen arkasinda tuhaf bir parca var, bu parca butun motorlarda standart midir, ne ise yarar, bana biraz tipsiz geldi, ne o oyle eskiden bisikletlere taktiklari kucuk denge tekerleri gibi. Yine resimlerden biri deniz kenarinda cekilmis, bunun motoruna kum kacmis olabilir mi acaba, uzerine tuzlu su degmis midir, oyleyse alinir mi, yoksa baska motorlara mi bakmaliyim, ne olur su kardesinize bir yardim edinn...
Turgay Basgannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn