Güneş balçıkla sıvanmaz olm Biliyorum işin iç yüzünü
Heil Spellcheck
Yok la Dükün bi tarafına zeval getirsem güler miyim Toplaşmalara gelsen görecen de hep kaytarıyorsun.
3 ay emek emek bıraktığım sakallarımı ağır tahrikler altında kesmek zorunda kaldım
Heil Spellcheck
En son buluşmaya gelmek isterdim de golftürkiye buluşması vardı aynı gün, istanbuldan Eskişehir'den gelenler vardı, oradaydım. Ondan başka buluşmadan da haberim yok. Buraya yazıldığı kadarıyla takip ediyorum da hepsi buraya düşmüyor anladığım kadarıyla.
selçuk inşaallah senin için hayirlisi olur...abi hizli sürücüsün biliyoruzda...hayatbuysa falan çok hizli değil mi simdilik
Evet burada organizasyon uzun sürdüğünden pek yansımıyor. Hani bahsi geçiyor da bi kere söyleniyor yer saat sonra muhabbetin altında kayboluyor.
Aç bi fake de takiple olm işte
Heil Spellcheck
Selamlar ankara. bu motor camiasında kışın binen varmı? kurye ve paketçi harici A2 sınıfı göremiyorum. Sanırım benden kaynaklanıyor işe günün soğuk saatlerinde gidip geliyorum. önceden birileri ürkütmek ve hava atmak amaçlı olsa gerek 600 lük motor ile 1 metre yanımdan bi vın diye geçerdi. o adamı bile özledim :D nerde bu ankaranın kalabalık 2 teker tutkunları ne bir bisiklet ne bir motor.
Olm Umurcan resmen değişmişin, sen yarın bigün kanun kaçağı falan olursa sakal bırak tamamdır, kimse seni tanıyamaz
Ankara da motora binen arkadaşlarımız var ben dahil olmak üzere, hava da kar, yerde buz olmadığı sürece gayet oluyor yani. Tabii bi de sağanak yağmur olmayacak.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yılbaşına kadar tutaydım kendimi terbiyesizlik yapıp da keserdim
Heil Spellcheck
Bugün motoru olupta binmeyeni döverler açık konuşayın
Ben bi kışlık banyosunu yaptırayım diyorum bu parayla çalışan makinaların olduğu benzinlik köroğlundamıydı ? Banyodan sonra uyarım planlara .
Yesss, köroğlu işkembecisinin ordan kırkkonaklara doğru inerken hemen sağda lukoil diye bir istasyon. Ben de bir işki su mu tutsam acaba motora yaw, leş gibi oldu yağmurdan çamurdan, sen ne zaman gitcen turgay başgannn.
ANGARAJ
Makina 1 lirayla çalışıyormuş bayram harçlıklarını yanına al müdür.
Bende bizim kapıcıyı görürsem motoru kalorifer dairesinden çıkarmayı düşünüyorum. Ölecem la motorsuzlukdan neye basıyoduk nasıl sürüyoduk unuttum amk
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
ARabayı aldın tabii, sonra özledim de bilmemne, sen hem aldat motoru, sonra da çok özledim de, o motor seni affeder belki ama unutma trafik hiç affetmezzzzz
ANGARAJ
bugra komurluk falan demis aklima dorayik.Ben kisin haftasonlari binerim,binmesemde her haftasonu 10dk bosta calistiririm dediydim. Bu sene ankarayi da motoruda goremez olduk...Bu motosiklet özleminin yaninda Ferhatin Şirine olan aşkinin esamesi bile okunmazmiş yeni anladik...Ne biçim bi illete tutulmuşum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Bülent Er6 ya benim içinde vur kirbaci ara arada FREN yap ...
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)