Tam doğru değil aslında Ferdinand Porsche o dönem Hitler'den talimat alarak Erwin Komenda ve Karl Rabe ye bu siparişi vermiştir.
Tasarımı Erwin Komenda tarafından yapılmıştır ama motorunun porsche olduğu doğrudur, hatta bu "flat 4" boxer motor honda goldwing de de kullanılmış 70 lerde.
Porschenin ilk araçlarından olan 356 serisinin ekmeğini yemiştir bu Vosvoslar. VW ile porschenin zaten çok fazla yakınlığı var. Ucuz ve yolcu araçlarının parçaları ile üretilen 914 ve 924 - 944 serileri ile (924 ve 44 ler önden motorlu, çoğu fanatik tarafından porsche olarak kabul edilmeyen) porsche iflastan kurtarmıştır. Bir nevi ozamanlardan beri porsche, VW grubun bir parçasıdır. Böyle içli dışlı 2 alman marka/fabrikasının modelleri için hangisinin hangisine ait olduğunu kimin hangi alt yapıyı kullandığını tartışmak zor tabi
#sürenadam
Seviyeyi düşürüyorum hemen ;
er6 n er6 n er6 n
Arkadaşlar herkese merhaba.Eski topiclere de baktım gözden kaçırdım mı bilemiyorum ama lastik değiştirmek istiyorum.Ankarada nerede bulabilirim bana tavsiye edeceğiniz bir mekan varmı?
Güzel soru... Bilen kişi bizi de aydınlatsın.
Gerçi senin aradığın lastik YİBA'da felan bulunur sanırım. Benim merak ettiğim daha ebatlı ve pahalı olan lastik gurubunu satan bir yer var mı?
#sürenadam
http://www.endomotors.com/storeindex...=105&urun_id=6
bunun ebatlar neymişki acaba...
#sürenadam
Turgay Başgannnnn, bak benim makinadan da cafe racer çıkarmışlar Moto Guzzi V7 kadar olmasa da bu da enteresan olmuş biraz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Çok güzel olmuş , ne zaman başlıyoruz kesip biçmeye
Selam arkadaslar. Ankarada lastik nerede bulunur bilmiyorum ama istanbul birlas ve buz motor her ebatta lastik icin size yardimci olur. 2 ay once ic dis takim lastiklerimi buralardan getirttim. Direk Metin Ustaya gitti, sonra Metin Usta da takti. Selamlar.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
Lastik alacaksaniz atilla abiye bir danisin derim yuksek mevkilerde kankileri varmis benden solemesi :p
ANGARAJ
bu elcikten bakan varsa Yiba çarşısı Ulus motor da 5 TL ye satılıyor
3 - 5 tane daha varmış
Birazcık rüzgarı engelliyor... Ben önceki motorda kullanmıştım. Çok dayanıklı değil aletler
#sürenadam
Dostum bütçen fazla değilse beatle işini iyi düşünmelisin, bu işi çok iyi bilen bir abiye sordum, bu araçların vidasına kadar komple restorasyonları 22-23 ü buluyormuş, sadece aracı iyi duruma getirmek için bile 7-8 harcaman gerekir dedi, piyasada temiz beatle bulmak çok zormuş, takipçileri hemen kapıyormuş düşenleri, atıl durumda bir tane almak başa bela olabilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05455269/detay
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)