Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Ceket ve kravatı iş yerinde bıraksam yeter arada yapıyodum yazın ama spor motora gitmiyor yine de , alçak seleli klasik bişeyler lazım .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okan Abi hazır seni yakalamışken ben de bmw'nin bu eski r-60 serilerini sorayım , temiz bir şey bulsak günlük yaygın kullanımda sıkıntı çıkarır mı yoksa 2. motor ,hobi motoru olarak mı
    değerlendirilebilir daha çok ?

http://g1212.hizliresim.com/14/n/h3348.jpg
    Klasik olarak toplayıp sadece özel günlerde binilecekse olur, onun dışında o frenler ağır cüsse ve güçsüz makinası günümüz koşullarında güvenli olmayacaktır .

Günlük kullanımda uygun olmaz.

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    HD xl 883
    Bu gayet açıklayıcı oldu abi teşekkürler , üstüne çizik atıyorum hemen alternatiflerden biri daha gitti .

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Bu gayet açıklayıcı oldu abi teşekkürler , üstüne çizik atıyorum hemen alternatiflerden biri daha gitti .
    R80 serisine baktın mı? Polis çıkması olmayan bir tane bulabilirsen gayet işini görür.
    ANGARAJ

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R80 serisine baktın mı? Polis çıkması olmayan bir tane bulabilirsen gayet işini görür.
    r80 turgay başgana gitmez,
    1 tipi değil
    2si ise acaip fazla yakan bir motor
    ayrıca şehir içinde bana bile ağır ve ciddi eziyet gelen bir motor kendisi..
    Yalnız şunu söyleyebilirim ki o alet cidden başka bir motor..
    Böyle sanki "Sen üstümde durabilirsen ben şu duvarı bile tırmanır atlarım" diyo insana..
    Soykan67 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız şunu söyleyebilirim ki o alet cidden başka bir motor..
    Böyle sanki "Sen üstümde durabilirsen ben şu duvarı bile tırmanır atlarım" diyo insana..
    Hakikaten ayrı bir motosiklet. Cesaretim ve param olsa alacağım ilk motosiklet. R80'in GS değil de RT modeli uygun gibi geldi Turgay'a. Fakat dediğin gibi çok yakıyor, haftasonu keyif için binilecek makine bana kalırsa.

R80 ve R1100 GS kapitalist düzenin elini sürmediği son aletler.
    ANGARAJ

Motosikleti
    HD xl 883
    Bakmam mı hiç ,bmw'nin eski motorlarını çok seviyorum ama bana uğraştırmayacak bir şey lazım zaten fazla binemiyorum bari tam bineyim, sorunsuz problemsiz.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Hakikaten ayrı bir motosiklet. Cesaretim ve param olsa alacağım ilk motosiklet. R80'in GS değil de RT modeli uygun gibi geldi Turgay'a. Fakat dediğin gibi çok yakıyor, haftasonu keyif için binilecek makine bana kalırsa.

R80 ve R1100 GS kapitalist düzenin elini sürmediği son aletler.
    dediğin iki motoru bedava verseler almam az biraz estetik olacak arkadaş...

Motosikleti
    Bakmam mı hiç ,bmw'nin eski motorlarını çok seviyorum ama bana uğraştırmayacak bir şey lazım zaten fazla binemiyorum bari tam bineyim, sorunsuz problemsiz.
    Müdür seni bilmemde ben alıcam ya kim ne derse dersin,
    Şu ekonomiye bir can verebilirsem 3-4 arası bi tane alıp uğraşıcam..
    Hatta sen al yine ben uğraşırım onunla
    olmadı elime para geçince senden alırım ben onu

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladık la sevmiyon ne bmw yi nede KTM990adv yi nasıl bir zevk var sende bilemedikki anca skuter üzerinde gezen kız seviyon anasını satayım..
    trgy, makseli ve Soykan67 bunu beğendiler.
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Müdür seni bilmemde ben alıcam ya kim ne derse dersin,
    Şu ekonomiye bir can verebilirsem 3-4 arası bi tane alıp uğraşıcam..
    Evet ya, sana uğraşacak bir motor şart doğrusu. Sanki Jawa'yı çok topladı da... Kawa Jawa'yı beyaza boyadı, şimdi yağmurun altında çürüyor, üstelik %80 binip gezilebilecek durumda olduğu da söylenemez ama küçük beyimiz hala uğraşacak bir R80, R60 arıyor...

Fena eleştirdim
    #sürenadam

Motosikleti
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ya, sana uğraşacak bir motor şart doğrusu. Sanki Jawa'yı çok topladı da... Kawa Jawa'yı beyaza boyadı, şimdi yağmurun altında çürüyor, üstelik %80 binip gezilebilecek durumda olduğu da söylenemez ama küçük beyimiz hala uğraşacak bir R80, R60 arıyor...

Fena eleştirdim
    Motor çalışır-yürür durumda mirim sadece 25tl lik aküsü yok onuda bilerek almıyorum yaza kadar boşalmasın diye,
    hayır niye böyle çekememezlik ettin onuda anlamış değilim ya ha birde muaynesi yok..
    yağmurun altında kalmasıda benden kaynaklı değil ayrıca akrabanın sorumsuzluğu tamamen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08661613/detay

hiç elimi sürmem yapmam diyenlere yukardaki ilan gelsin al istersen binme, koy salonun ortasına al çayını karşısında yudumla...Fiyat süper...

hatta dur bakim ya pederi kandırabilirsem aldırayım bunu ben ona deyim ilerde torunlarına kalır bak falan diye bi damar operasyonu yapmak lazım..
    ANGARAJ

Motosikleti
    HD xl 883
    Hahahaa skutır üzerinde gezen kız ,kiralayalım bir tane ,Erhan Başgan'ın güzergahından geçsin sürekli , mutlu olmasına yüzünde bir tebessüm belirmesine neden olsun , herkesin bir popisi var onunki de bu saygı duymak lazım =)

O R 25 fena bir şey olmuş açıp tebrik edesim geldi adamı, keşke komple haki yeşil yapsaymış o zaman mükemmel olurdu herhalde.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Motor çalışır-yürür durumda mirim sadece 25tl lik aküsü yok onuda bilerek almıyorum yaza kadar boşalmasın diye,
    hayır niye böyle çekememezlik ettin onuda anlamış değilim ya ha birde muaynesi yok..
    yağmurun altında kalmasıda benden kaynaklı değil ayrıca akrabanın sorumsuzluğu tamamen...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08661613/detay

hiç elimi sürmem yapmam diyenlere yukardaki ilan gelsin al istersen binme, koy salonun ortasına al çayını karşısında yudumla...Fiyat süper...
    2 tekeri birbirne bağlanmış herhangi bir cismi ben de yürütürüm, yürürden kastımız nedir orası önemli. Ha evet çalışıyor motor, ama kendi kendine, gaza tepki ya çok ya yok

Benimkisi çekememezlik değil, sadece 1 motoru olup da onunla uğraşan bir insana(ben ) bu kadar laf ediyorsun, o yüzden ben de bunları yazdım, 3 motorun var, 1 klasik, 1 günlük, 1 gezmelik... 4. nün nesiyle uğraşacaksın diye. Hani iğneleme yapıyorum Yoksa karşı çıktığımdan değil.

O yağmurun altında kalması muhabbetine de biraz kızgınım. Çünkü motoru sonuçta evin içinde! topladınız ama şimdi yağmurda bıraktınız. Eve alın demiyorum ama bari üzerine bir muşamba çekin, mantıklı olsun.

Verdiğin ilan da iyi hoş ama elinde bukadar uğraşacak motor zaten mevcut iken 3000 TL paran olsa da buna harcanmaz diyorum.

Yani kısacası sen bana "okadar boş iş ile uğraşıyosun" derken uğraş arıyorum diye R60 kovalarsan ben de takılırım elbet.

(ayrıca bukadar yazmamın sebeplerinden birisi de dün verdiğin kabloların sıkınıtılı olması-çalışmıyor- sayın yunus usta )
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    2 tekeri birbirne bağlanmış herhangi bir cismi ben de yürütürüm, yürürden kastımız nedir orası önemli
    felsefeci DETECTED

Motosikleti
    2 tekeri birbirne bağlanmış herhangi bir cismi ben de yürütürüm, yürürden kastımız nedir orası önemli. Ha evet çalışıyor motor, ama kendi kendine, gaza tepki ya çok ya yok

Benimkisi çekememezlik değil, sadece 1 motoru olup da onunla uğraşan bir insana(ben ) bu kadar laf ediyorsun, o yüzden ben de bunları yazdım, 3 motorun var, 1 klasik, 1 günlük, 1 gezmelik... 4. nün nesiyle uğraşacaksın diye. Hani iğneleme yapıyorum Yoksa karşı çıktığımdan değil.

O yağmurun altında kalması muhabbetine de biraz kızgınım. Çünkü motoru sonuçta evin içinde! topladınız ama şimdi yağmurda bıraktınız. Eve alın demiyorum ama bari üzerine bir muşamba çekin, mantıklı olsun.

Verdiğin ilan da iyi hoş ama elinde bukadar uğraşacak motor zaten mevcut iken 3000 TL paran olsa da buna harcanmaz diyorum.

Yani kısacası sen bana "okadar boş iş ile uğraşıyosun" derken uğraş arıyorum diye R60 kovalarsan ben de takılırım elbet.

(ayrıca bukadar yazmamın sebeplerinden birisi de dün verdiğin kabloların sıkınıtılı olması-çalışmıyor- sayın yunus usta )
    Çocuk biz sıfır motor alıpda orasını burasını bırkalamıyoruz seninle benim anlaşamadığımız nokta orası,
    Ben eski alıyorum o öyle yarım yamalakda olsa gidiyorsa bana keyif verebiliyor işte,
    Ama sen mükemmeliyetçisin işte illa motamot olacak illa istediğin gibi olacak,
    işin bir zevki kalmıyor ki o zaman (Tabi bu benim şahsi düşüncem)
    jawa ile ilgili söyleyeceğim çok söz var lakin burası ne yeri nede zamanı )yüzyüze söylerim,
    Ama sen şunu bil yeter,
    O motor benim yüzümden şuan o şekilde durmuyor....
    Ve bende sırf o yüzden şimdilik ellemiyorum tepki ölçüyorum...
    Üzerine muşamba mevzusuna gelirsek akrabaya 50 kere dedik al gel şu motoru işyerinin garajına koyalım diye ama söylemekten ileri gidemedik,
    benim dilimde tüy bitti akrabada tık yok...
    hoş adam eve uğramıyoki motoru alıpda gelsin..(illa açtırıcan kutuyu söyleticen kötüyü )

Ayrıca verdiğim ilanda motorda uğüraşılacak birşey yok dikkat edersen zaten al salona koy istersen kullanma demişim ve fiyatı cidden süper..
    şuan cebimde 2bintl olsun bintlde ordan burdan denkleştirip almazsam o aleti bende yunus değilim!!

Unutmadan motor kendi kendine gaz veriyo olayı yok onu nerden çıkardın anlayamadım sadece alet rölanti ayarı istiyor onada ben elimi sürmedim bilerek,
    sebebi malum..

(kabloların nesi varmış ya la? bende sapasağlam çalışan kablo senden ne diye çalışmazmış??Bidaha söylede avometre ile ölçüp vereyim sonra böle felsefi düşüncelere gidip birbirimize giydiriyok anasını satim)

ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Çok dolmuşun sen şu akrabaya Çekeyim ben onun kulaklarını bir...

Kablolar niye çalışmadı bende anlamadım, ledleri direk aküye bağlayınca çalışıyor ama araya kabloyu çekince çalışmıyor işte, çözemedim.

Bir de videoya çektim, garajda ışıkları felan söndürüp. Gerçi çok saçma bir video oldu bir yandan montajlayamadığım ledleri bir yanda da telefonu tutarak çektim. Benim normal fardan daha iyi kısa far olur bunlardan ve karşıdan bakmaya yürek istiyor cidden, çok şiddetli geldiler bana. Gerçi seninkiler de öyleydi ama bunları kapalı mekanda test edince çok fena çarpıyorlar göze. Işıkları açtıktan sonra bir süre gözlerim normale dönmedi valla

Arabaların aynasına ve direk sürücüye gelmeyecek bir şekilde montajlamam gerekiyor. Çünkü senin gibi aşağıya konumlandırmak yerine biraz daha elcik hizasında olsun istiyorum. Bakalım, Bir fikir oluştu ama dün yapamadım. Bir usta yokki elimizden tutan....
    #sürenadam

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kablolar niye çalışmadı bende anlamadım, ledleri direk aküye bağlayınca çalışıyor ama araya kabloyu çekince çalışmıyor işte, çözemedim.

Bir de videoya çektim, garajda ışıkları felan söndürüp. Gerçi çok saçma bir video oldu bir yandan montajlayamadığım ledleri bir yanda da telefonu tutarak çektim. Benim normal fardan daha iyi kısa far olur bunlardan ve karşıdan bakmaya yürek istiyor cidden, çok şiddetli geldiler bana. Gerçi seninkiler de öyleydi ama bunları kapalı mekanda test edince çok fena çarpıyorlar göze. Işıkları açtıktan sonra bir süre gözlerim normale dönmedi valla

Arabaların aynasına ve direk sürücüye gelmeyecek bir şekilde montajlamam gerekiyor. Çünkü senin gibi aşağıya konumlandırmak yerine biraz daha elcik hizasında olsun istiyorum. Bakalım, Bir fikir oluştu ama dün yapamadım. Bir usta yokki elimizden tutan....
    Çektiğin kablo da problem vardır, başka kablo denedin mi?

Ledlerini de yere bakacak şekilde yapmak lazım, direk 90 derece yere değilde, 45 gibi çapraz; hem önünü aydınlatır hem göz almaz.

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen binme.. Herkes binsin, sen binme

Bu arada beyler önümüzde iki etkinlik var. Birincisi; Altın Elbiseli Adam Bilkent'te söyleşi felan yapacakmış bu pazartesi. İkincisi; 1 ocak günü Gölbaşı'na kadar toplu sürüş, ardından mangal sucuk etkinliği var. Ne diyorsunuz bunlara, gidek mi
    ANGARAJ

Motosikleti

Halledicez çekirge onları,
    Lakin elciklerden başka bir yere montelememiz lazım yoksa çok küfür yiceksin sen benden demesi,
    sen müsait bir yer bul ona aşşağılarda olsun ama,
    bende bi ara ulusa çıkıp sana 3 lü düğme bakayım,
    aklındaki yere takarsan biraz aşşağı bakmasını sağlamalısın onuda nası beceririz şuan hiç bir fikrim yok
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Lütfücüğüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çektiğin kablo da problem vardır, başka kablo denedin mi?
    Ledlerini de yere bakacak şekilde yapmak lazım, direk 90 derece yere değilde, 45 gibi çapraz; hem önünü aydınlatır hem göz almaz.
    Başka kablo yoktu, deneyemedim. Bende o şekilde düşünüyorum, ledleri ~45 derece gibi çevirirsek eğer baya bir dikkat çeker ama direk göze gelmez gibi geldi bana. İstediğim de bu zaten.

Halledicez çekirge onları,
    bende bi ara ulusa çıkıp sana 3 lü düğme bakayım,
    aklındaki yere takarsan biraz aşşağı bakmasını sağlamalısın onuda nası beceririz şuan hiç bir fikrim yok
    Dünki bağlantı denemelerinden sonra 3 lü düğme şartmı iyice kafam karıştı, sen basitinden bir 2li bir de 3lü düğme al, ucuzundan. Ben osman abiyi bulunca bir bağlantı yaptırayım bari şunlara... Osman abi duy sesimi
    #sürenadam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler