Hmm birşeyler eksik ..
Bide eline tam ekmeğe salata üzerine sepilmiş döner versek şıp diye tanıyacağım ama böyle çıkartamadım
Hmm birşeyler eksik ..
Bide eline tam ekmeğe salata üzerine sepilmiş döner versek şıp diye tanıyacağım ama böyle çıkartamadım
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Bence Soykan a daha çok benziyo adam
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Beyler e-bay den 20-30 dolarlık malzeme kaç güne gelir , gümrük v.s takılma olur mu direkt gelir mi adrese?
Şu konunun altında kimler bu konuyu okuyor kısmı sizdede mi "Array" yazmakta arkadaşlar??
ANGARAJ
Turgay bey, ürün fiyatı ile kargo süresi arasında herhangi doğru veya ters orantı olmamakla birlikte yaklaşık 75€(avrupa para birimi olur kendisi)'nun altında maliyeti görünen ürünler gümrüğe takılmamaktadır(o sınırı da selçuk abi söylemişti sanırım geçen gün). Başka yardımcı olabileceğim bir konu var ise lütfen özelden yazın, özel görüşelim Have nice day, very guten tagen...
Evey, ankaray gibi bişey mi acaba bu .....
#sürenadam
Yılbaşından ve bayramlardan bir ay önce sınır 300€ oluyor.
Honkong dan 3 hafta, Avrupa'dan 2 haftada geliyor, aslında avrupadan da bir haftada geliyorda, istanbuldan ankaraya da bir hafta sürüyor. Yalnız geçen hafta içlik almıştım hızlı kargo ile göndermiş, Pazartesi yolladı, Perşembe elimdeydi ( dhl getirdi, ptt değil )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...52919491/detay
Ahanda arkadaşlar kaçırılmicak fırsat 2-3 senedir favorilerimde duran motor...Tekrardan ilana geldi..
ANGARAJ
yunus buradayım da sesim oralara kadar yetişmiyor bi sıkıntı yok. geçen pazar bülent aradı sağolsun çok isterdim gelmek ama bakıcılık görevini üstlenmiştim gelemedim. motoru sökmeye başladım bir iki değişiklik yapacagım ayrıca bakım da yapacam. bu pazar cepa avm de tanıtım var yolu düşen olursa ben oradayım.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97676601/detay
alacan bunu modifiye için yavaş yavaş sizler nasıl diyorsun bende turkce cok az..) kafe kravn muydu kafe küfemiydi ondan yapacan. )
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)