plakalığı tutturacak 2 parça demire ihtiyacın var. Onların ebatlarını belirle, çiz, öyle sanayiye git. kolay halledersin
plakalığı tutturacak 2 parça demire ihtiyacın var. Onların ebatlarını belirle, çiz, öyle sanayiye git. kolay halledersin
#sürenadam
Ozancım o motorlar çoktan tarih oldular. kullanım amaçlarından dolayı temiz bir tanesini bulabilmen hayaldende öte birşey.
KTM 990 fena bir motor ama senin için fazlası ile konforsuz ve agresif
Senin elindeki bütçe bende olsa bakacağım sadece tek seçenek olur Triumph Tiger 800 ...
Şu anda ikinci elde sadece 1 adet ilan var o yüzden onu koyuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03301309/detay
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07361958/detay
Alınır ki bu.
ANGARAJ
KTM ile ilgilenenlere haberim var ahali!
Bugün Ulusan'a uğradım soracaklarım olduğu için (alınacak vs ve ufak(olduğunu umduğum) bir arıza için). Söylediklerine göre Ulusan KTM yetkili satıcılığını ve servisliğini Rider'dan alacakmış.
Hatta bu hafta sonuna kadar devrin tamamlanması planlanıyormuş ve yılbaşından sonra KTM tamamen onlarda olacakmış Ankara'da. Benim motorun durumunu söylediğimde de haftaya gel biz Spormoto'yla anlaşıp garantiden çıkartmadan hallederiz, olmadı atar minibüse Rider'a yaptırırız dediler. Offroad eğitimi ve turuncu günleri planlıyorlarmış ve kendi eğitimlerinde de Duke 125 ve Duke 200'e geçeceklermiş.
Ben şahsen iyi olduğunu düşünüyorum. Rider hep samimiyetsiz bir mekan gibi gelmişti bana. Ulusan biraz daha samimi bir ortam gibi. En azından gelen adamı buyur edip bir çay ikram etmesini bilen insanlar. Hayırlısı olsun bakalım.
Heil Spellcheck
Yok bu şekerler benim değil sadece haberiniz olsun dedim kaçmaz bu fırsat sağlıklılar belliki sahibide bilinçli o yüzden sonrasında üzülmezsiniz çünkü kemik erimesi çok oluyor sonrasında(Erken memeden kesilirse yavrular Soner hocanın köpeği Kontes gibi kalça çıkığı oluşur ilerde bilenler anlamıştır) Bence kaçırmayın bir alo diyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
Abi gerçekten beklediğim bir cevap oldu benimde gözüm vardı ama 24bin biraz pahalı geliyordu madem dedin radarı 25bin irtifasına ayarlayacağız teşekkürler ilgilene bütün arkadaşlara
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bu "Hepsi aynı nane" mi demek oluyor yoksa sadece espri mi bana bir altyazı geçiver
Heil Spellcheck
Evet vehbi abi ilgili falan da ne olacak göreceğiz. Çünkü yukarıda da dediğim "Olmadı Rider'a verip yaptırır, getirir sana veririz" lafında biraz öğrenci zihniyetiyle "arada da bi temiz geçiririz (muhahaha)" havası da almadım değil. Neyse ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım ne oluyor ne bitiyor.
Heil Spellcheck
Sakallarla temiz
Bi sonrakinde atlet mokasen falan tır şöförü formunda gideyim artık Genizden "Gardaşş" falan diyim. o zaman garanti kazıklamazlar
Heil Spellcheck
o değilde şu resimdeki kime benziyo ki
Hatta vidyosu bilem var..
http://youtu.be/MbPOFfdvOZk#t=08m06s
üşenmeyen tamamınıda izlesin gayet başarılı bir çalışma..
ANGARAJ
Ben kimseye benzetemedim...?
Sabah uyandığımda pencereden baktım, hava fırtınalı ve kar yağıyor "gibi" idi. Dışarı çıktığımda bildiğin güneş vardı.... Şimdi de kafamı duvara vurcam valla, nasıl bir hava bu...
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)