Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    plakalığı tutturacak 2 parça demire ihtiyacın var. Onların ebatlarını belirle, çiz, öyle sanayiye git. kolay halledersin
    #sürenadam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Barkın(altın elbiseli adam programının yapımcısı) abiye mesaj gönderdim sağolsun cevaplamış anlatmış uzuuun uzadıya. Söylediğim motorların en fazla selesine oturdum gidip gezmedim biraz görünüşüne biraz özelliklerine fazlasıyla fiyatına bakıp duruyordum. Varadero için hiçte güzel şeyler anlatmadı Ama en azından baya bir bilgi verdi. Bana önerisi "NX 650, Tenere, DR800 - ki en karizması bence budur" (aynen aktardım) Şimdi sizce ne yamalıyım NX650, Tenere, DR800 çok eski motorlar. Sanırım gene kürkçü dükkanına döndüm gibi KTM .
    Okan hocam size sorum şu ikinci bir enduro motosiklet almayı kafaya koydum. eldeki miktarda max 20kayme biraz daha zorlarsam 25kaymeye de çıkarım ama bu kadar zorlamakta istemiyorum genel olarak ktm 990 adventura bakıyorum amalarım var büyük motor o yüzden sizce KTM 640 Adventure nasıldır? Biraz daha cep dostu gibiler.
    http://images02.mundoanuncio.com/ui/...1005298-03.jpg
    Ozancım o motorlar çoktan tarih oldular. kullanım amaçlarından dolayı temiz bir tanesini bulabilmen hayaldende öte birşey.
    KTM 990 fena bir motor ama senin için fazlası ile konforsuz ve agresif

Senin elindeki bütçe bende olsa bakacağım sadece tek seçenek olur Triumph Tiger 800 ...

Şu anda ikinci elde sadece 1 adet ilan var o yüzden onu koyuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03301309/detay
    Wozy bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    ANGARAJ

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok iyiymiş gerçekten, göründüğü gibiyse derhal alınır.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    34 bindeymiş keşke gerçek km'si olsa da gururlansak 50-60 bin diye mesela.

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    KTM ile ilgilenenlere haberim var ahali!

Bugün Ulusan'a uğradım soracaklarım olduğu için (alınacak vs ve ufak(olduğunu umduğum) bir arıza için). Söylediklerine göre Ulusan KTM yetkili satıcılığını ve servisliğini Rider'dan alacakmış.
    Hatta bu hafta sonuna kadar devrin tamamlanması planlanıyormuş ve yılbaşından sonra KTM tamamen onlarda olacakmış Ankara'da. Benim motorun durumunu söylediğimde de haftaya gel biz Spormoto'yla anlaşıp garantiden çıkartmadan hallederiz, olmadı atar minibüse Rider'a yaptırırız dediler. Offroad eğitimi ve turuncu günleri planlıyorlarmış ve kendi eğitimlerinde de Duke 125 ve Duke 200'e geçeceklermiş.

Ben şahsen iyi olduğunu düşünüyorum. Rider hep samimiyetsiz bir mekan gibi gelmişti bana. Ulusan biraz daha samimi bir ortam gibi. En azından gelen adamı buyur edip bir çay ikram etmesini bilen insanlar. Hayırlısı olsun bakalım.
    Wozy bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben talibim 1 tanesine bakacak yerimde var,sizin mi ?
    Yok bu şekerler benim değil sadece haberiniz olsun dedim kaçmaz bu fırsat sağlıklılar belliki sahibide bilinçli o yüzden sonrasında üzülmezsiniz çünkü kemik erimesi çok oluyor sonrasında(Erken memeden kesilirse yavrular Soner hocanın köpeği Kontes gibi kalça çıkığı oluşur ilerde bilenler anlamıştır) Bence kaçırmayın bir alo diyin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------

Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozancım o motorlar çoktan tarih oldular. kullanım amaçlarından dolayı temiz bir tanesini bulabilmen hayaldende öte birşey.
    KTM 990 fena bir motor ama senin için fazlası ile konforsuz ve agresif

Senin elindeki bütçe bende olsa bakacağım sadece tek seçenek olur Triumph Tiger 800 ...

Şu anda ikinci elde sadece 1 adet ilan var o yüzden onu koyuyorum yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03301309/detay
    Abi gerçekten beklediğim bir cevap oldu benimde gözüm vardı ama 24bin biraz pahalı geliyordu madem dedin radarı 25bin irtifasına ayarlayacağız teşekkürler ilgilene bütün arkadaşlara
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM ile ilgilenenlere haberim var ahali!

Bugün Ulusan'a uğradım soracaklarım olduğu için (alınacak vs ve ufak(olduğunu umduğum) bir arıza için). Söylediklerine göre Ulusan KTM yetkili satıcılığını ve servisliğini Rider'dan alacakmış.
    Hatta bu hafta sonuna kadar devrin tamamlanması planlanıyormuş ve yılbaşından sonra KTM tamamen onlarda olacakmış Ankara'da. Benim motorun durumunu söylediğimde de haftaya gel biz Spormoto'yla anlaşıp garantiden çıkartmadan hallederiz, olmadı atar minibüse Rider'a yaptırırız dediler. Offroad eğitimi ve turuncu günleri planlıyorlarmış ve kendi eğitimlerinde de Duke 125 ve Duke 200'e geçeceklermiş.

Ben şahsen iyi olduğunu düşünüyorum. Rider hep samimiyetsiz bir mekan gibi gelmişti bana. Ulusan biraz daha samimi bir ortam gibi. En azından gelen adamı buyur edip bir çay ikram etmesini bilen insanlar. Hayırlısı olsun bakalım.
    mevzu samimiyetten açılınca aklıma geldi...

buberk bunu beğendi.

Motosikleti
    MT-07
    Bu "Hepsi aynı nane" mi demek oluyor yoksa sadece espri mi bana bir altyazı geçiver
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    tracer 900
    Bu "Hepsi aynı nane" mi demek oluyor yoksa sadece espri mi bana bir altyazı geçiver
    takribi olarak...ulusan yine de iyidir..diğerini bilmiyorum...gerçi ulusanla da çok alışverişim olmadı ama...sadece serbest çağrışım yaptı...

Motosikleti
    MT-07
    Evet vehbi abi ilgili falan da ne olacak göreceğiz. Çünkü yukarıda da dediğim "Olmadı Rider'a verip yaptırır, getirir sana veririz" lafında biraz öğrenci zihniyetiyle "arada da bi temiz geçiririz (muhahaha)" havası da almadım değil. Neyse ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım ne oluyor ne bitiyor.
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Evet vehbi abi ilgili falan da ne olacak göreceğiz. Çünkü yukarıda da dediğim "Olmadı Rider'a verip yaptırır, getirir sana veririz" lafında biraz öğrenci zihniyetiyle "arada da bi temiz geçiririz (muhahaha)" havası da almadım değil. Neyse ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım ne oluyor ne bitiyor.
    Sen biraz fazla temiz suratlısın o sakallarla ondan san böyle yapıyorlar Sen getir o motoru bana, ben bakayım, çok da güzel masraf açarım başına
    GaCCaLL bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    MT-07
    Sakallarla temiz

Bi sonrakinde atlet mokasen falan tır şöförü formunda gideyim artık Genizden "Gardaşş" falan diyim. o zaman garanti kazıklamazlar
    Satharian bunu beğendi.
    Heil Spellcheck

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mevzu samimiyetten açılınca aklıma geldi...

http://img.blogcu.com/uploads/zekkai...541[1].jpg
    baktımda gülemedim ya la...
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baktımda gülemedim ya la...
    senin karikatür arızalı olduğunu biliyoz olum..şüphesiz ki biz bunları gülün diye değil ibret alın diye foruma koyduk, düşünenler için onda alınacak dersler vardır...
    _Boreas_ bunu beğendi.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin karikatür arızalı olduğunu biliyoz olum..şüphesiz ki biz bunları gülün diye değil ibret alın diye foruma koyduk, düşünenler için onda alınacak dersler vardır...
    o değilde şu resimdeki kime benziyo ki

Hatta vidyosu bilem var..

http://youtu.be/MbPOFfdvOZk#t=08m06s

üşenmeyen tamamınıda izlesin gayet başarılı bir çalışma..
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ben kimseye benzetemedim...?

Sabah uyandığımda pencereden baktım, hava fırtınalı ve kar yağıyor "gibi" idi. Dışarı çıktığımda bildiğin güneş vardı.... Şimdi de kafamı duvara vurcam valla, nasıl bir hava bu...
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben kimseye benzetemedim...?

Sabah uyandığımda pencereden baktım, hava fırtınalı ve kar yağıyor "gibi" idi. Dışarı çıktığımda bildiğin güneş vardı.... Şimdi de kafamı duvara vurcam valla, nasıl bir hava bu...
    hacı bizim orda yerlerde kar vardı :( 10 dkk sonra günlük güneşlik yerlerde kar yok

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o değilde şu resimdeki kime benziyo ki

http://img841.imageshack.us/img841/6808/swdfd.jpg

Hatta vidyosu bilem var..

http://youtu.be/MbPOFfdvOZk#t=08m06s

üşenmeyen tamamınıda izlesin gayet başarılı bir çalışma..
    bilemedim hacı..benim bi tanıdığa benziyo da onu senin tanıman imkansız

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı bizim orda yerlerde kar vardı :( 10 dkk sonra günlük güneşlik yerlerde kar yok
    Şuan kızılayda kuşlar cıvıldıyor cidden. Ahada bi tane çiçek açtı şu köşede
    #sürenadam

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler