kamerayı sabitledim ve ufak bi çekim yaptım.
Kask camının tutacak aparatının kaybolmasının sebebini Ters yöne girdiğime bağlıyorum Kask Aparatının düştüğü yeri gören varsa yasın lütfen.
Bugün açık güneşli ve yol güzeldi.
Bu arada Unilli tekerler var üstünde. Bugün tekrar iyi olduğunu gördüm
öğle arası yine yibadayım
Kameranın markası ne iyi çekim olmuş
HD 720P Waterproof Sport Helmet Action Camera DVR Cam
http://www.ebay.com/itm/251096191617 bu abi.
ama ben 480 e ayarladım. Bunun 720 P si de var ama çok fazla farketmiyo
benim amacım zaten Çekim açısı geniş olsun diye idi. 120 digrii vayd encıl bu da.
Yunusum sadece portakal olmaz
Bunlar Yunus için bulabildiğim motosiklet modelleri
Buda kuracağı çetenin logosu olur
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
VEGİBİKE diyince aklıma Şu geldi
Şener ŞEN - Vechi...
http://www.youtube.com/watch?v=ps_IgvHXJUk
Biz de bağırırız artık arkasından , "öyle kalkılır mı be... Düzel,, düzel düzel !!"
#sürenadam
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
selamun aleyküm arkadaslar. motosiklet konusunda amatörüm daha yeni ehliyet alıcam ve bilen birinden 1 defa da olsa sürüş göstermesini istiyorum motosikletimde yok vitesli motor kullanmak istiyorum yardımcı olmak isteyenler lütfen ulaşsın alkocenes@gmail.com burdanda ulaşabilirler şimdiden hepinizde Allah razı olsun
Arkadaşlar Barkın(altın elbiseli adam programının yapımcısı) abiye mesaj gönderdim sağolsun cevaplamış anlatmış uzuuun uzadıya. Söylediğim motorların en fazla selesine oturdum gidip gezmedim biraz görünüşüne biraz özelliklerine fazlasıyla fiyatına bakıp duruyordum. Varadero için hiçte güzel şeyler anlatmadı Ama en azından baya bir bilgi verdi. Bana önerisi "NX 650, Tenere, DR800 - ki en karizması bence budur" (aynen aktardım) Şimdi sizce ne yamalıyım NX650, Tenere, DR800 çok eski motorlar. Sanırım gene kürkçü dükkanına döndüm gibi KTM .
Okan hocam size sorum şu ikinci bir enduro motosiklet almayı kafaya koydum. eldeki miktarda max 20kayme biraz daha zorlarsam 25kaymeye de çıkarım ama bu kadar zorlamakta istemiyorum genel olarak ktm 990 adventura bakıyorum amalarım var büyük motor o yüzden sizce KTM 640 Adventure nasıldır? Biraz daha cep dostu gibiler.
@wozy hayırlı olsun şimdiden. 990 öncesi belkide 640-690 modellerini bir test sürüşü yapsan nasıl olur? Fikir edinme açısından
Fransızcam çok kuvvetlidir lakin pek belli etmem.
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 15:57 ----------
Videoda 7000 devirden sonra devir göstergesini takip edebilene selam olsun
http://www.youtube.com/watch?v=UxExlbQXldE
Supercharged VFR800
#sürenadam
Motora Yan plakalık arıyorum Türkiyede zaten fiyatları konuşmaya bile gerek yok. ebayda'da 60-70 $ dan başlıyo. varmı elinde olan ya da şurda bulursun diyecek biri
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Kendin yap hacı plakalık dediğin nedir ki??
Bi kaç örnek koy fikir verelim bizde sana...
ANGARAJ
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)