merhaba arkadaşlar,Taylan geldi bizdeyiz yokmu arttıran...
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
+1 bende geleyim bari ozledim yaw..
Kambersiz düğün olmaz, o zaman ben de geliyom
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
yunus saat 15:30 gibi burada olacakmış şimdi görüştük.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74334501/detay ah be para olsa
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Hocam merhabalar bende aranıza yeni katıldım
, yeri söylerseniz tanışmaya gelebilirim )
Genşler bizimkiler atilla abinin oraya geciyorlarmis adresi bende tam bilmiyorum miyasma eski sayfalarda yaziyodu oraya gidebilirsn direk..
Gezici timden herkeze selam :p
ANGARAJ
Şu anda atila abinin mekandayız.mengen konağında.3585.cadde yakacık ankara, Yenimahalle, Ankara
plastidipin nesi varmış boreas?
tipik bir "reklamındaki gibi kolay uygulanan, cillop bişey değilmiş" durumu mu?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hımmm, madem orjinal sach bu fiyata getiriyor, mondialinki gereksiz pahalı kalmış. Ama ben sach'ın fiyatını yada TR deki bağlantısını bulamadım.(Sanki alacaz motoru )
Buarada cumartesi hep eryaman taraflarındaydım, kaçımışın beni
Tekrar hoşgeldin Dr. bey
Evet Borebaby, nesi var plastidip'in? Kapı arkasında boyamaya çalışmış gibisin, zor olmuştur elbet. Bir de sen hava filtresine fan mı koydun? O sistemi de biraz anlatsana bana...
#sürenadam
polat bebesi hani bomba vardı, patlayacaktı noldu o iş ?
graffiti(duvar yazıları) konusunda uzmanım diyebilirim. bisiklet boyası bile olsa gram damlatmadan istediğin resmi çizerim. ama plastidipte bütünlüğü sağlamak için 6 kat atmak zorunda kaldım. sonuçta istediğim olmadımı ? oldu. ama fiyat performans yönünden tatmin edici değil. okadar para verince beklenti yüksek oluyo. amerikadaki gibi 10 $ a alsak gık demicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Yapmayı düşündüm, uzun süre araştırdım biliyosun bayağı konuşmuştuk senle. sonra bunların heryerde satıldığını gördüm fanlılar tırt geldi bana biraz. bunda sadece pervane var. gaza abandığın zaman hava çekerken dönüyo. fanlı gibi daha fazla hava çekmesini sağladığını sanmıyorum ama hem görüntü hemde pervanenin dönüş sesi çok tatlı.bu arada pervane metal. filtreninde hortumu ve kelepçesiyle birlikte fiyatı 10 TL
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)