Lada motosiklet mi üretiyor Buğra otomobilin hayırlı olsun. Arabayı da motosiklet gibi drift yaparak kullanırsın sen şimdi
Lada motosiklet mi üretiyor Buğra otomobilin hayırlı olsun. Arabayı da motosiklet gibi drift yaparak kullanırsın sen şimdi
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Osman Abinin face de paylaştığını macun göremez diye buraya da koyayım dedim, Rockyyyyyyyyyy
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
bu macun müslim mi? gayri müslim mü? aramızda misyonerlik faaliyeti gerçekleştiriyormuş meğer
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
ADam çok tehlikeli yaw, bak şimdiye kadar hiç böyle tanımamıştık biz bunu, saman altından su yürütürmüş de haberimiz yokmuş meğersem
ANGARAJ
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben artık lada forumundayım. Sağolsun orada kuvvetlada diye sanayici bi abiyle tanıştım çok yardımcı oluyor eskiden onunda ladası varmış.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Mondial neyim değil direk kopya bazı bağlantı aparatlarındaki metal alaşımları çoooook dandik "Sachs" trye geliyor getiren var vergisi neyim çok değil 1.200 £ (2.800 tl) yurtdışı fiyatı tr'ye gelişi ile ötv çok düşük bunda 2.000 £ (4.600 tl) civarına denk geliyor yani yurt dışından getirmeye çok müsait
Son resimde benim hayalim "Bimota Desi 3D" en hızlısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Çok geçmiş olsun. Ailenle nasıl bir durumdasınız bilemiyorum ama satma motorunu kullanmaya devam et ama bu sezonu kapat kullanma hafta sonları durduğu yerde 30 dk kadar çalıştır o arada da ailen unutur sezonada hızlı başlama önce bir iki hafta sonu 30'ar dklık geziler yap. Çünkü ailen hemen endişelenecek bu çocuk gelecek mi diye ama sen 2-3 kez saasağlam gelirsen endişeleri geçer.
Küçükken havuzda boğuldum kalp solunumum her şeyim durmuştu kalp masajı ve suni teneffüs ardındanda elektro şok ile hayata dönderildim ailem o gün bu gün hala denize kıyısı olan yerlere gitmezler ama ben yüzmeden vazgeçmedim gittim kurs aldım sonunda ise büyükşehir belediyesinin su topu takımında oyun lurucunun arkasında yüzüyordum. Her şeyin bir tehlikesi var bunu görünce kaçmamalısın onun yerine eğitim alıp daha dikkatli olarak binmeli bertaraf etmelisin.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
buğracım,hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan.
Güle güle kullan Buğra. Allah kaza bela vermesin.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Valla yarın bişiler yapak hava iyi olursa, en kötü Atilla abinin oraya gideriz yani evet beyler önerisi olan yazsın...
ANGARAJ
yarin organizasyon olursa ben gelirim
Ben büyük ihtimal çevre yoluna Konya Yolu'ndan girip, İvedik tarafından çıkıp Atilla Abi'nin mekanına biraz uğrayabilirim.Fakat öğleden sonra göz doktoruna kontrol için gideceğim o yüzden erken çıkacağım biraz.
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
DMİ yarın yağmur var diyor fakat accuweather güneşli diyor.
ANGARAJ
Accuweather tutturur. Yarin ogleden sonra saat 14:00 gibi incek cayyolu taraflarinda olma ihtimalim var.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
Beyler yarin bana gelsenize madem?? Hatta bi toplasma neyin yapalim bayadir yapmiyoruz bizim kosedeki simit cafe acaip musait bir ortam??
ANGARAJ
Abi o zaman birinç ozledim serefsizim..
ayıptır söylemesi bi araba pazarı yapacam bugün.
plan proce nedir?
olm bak feysbuktan organize olur da yardırırsanız bulurum sizi.
imza: gecelerin yargıcı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bana uyar. Göz doktoruma gittikten sonra biraz turlayacağım sonra gelirim sizin o tarafa.
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)