Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Lada motosiklet mi üretiyor Buğra otomobilin hayırlı olsun. Arabayı da motosiklet gibi drift yaparak kullanırsın sen şimdi
    buberk bunu beğendi.
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet

Osman Abinin face de paylaştığını macun göremez diye buraya da koyayım dedim, Rockyyyyyyyyyy
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    bu macun müslim mi? gayri müslim mü? aramızda misyonerlik faaliyeti gerçekleştiriyormuş meğer
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    ADam çok tehlikeli yaw, bak şimdiye kadar hiç böyle tanımamıştık biz bunu, saman altından su yürütürmüş de haberimiz yokmuş meğersem
    karapara bunu beğendi.
    ANGARAJ

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben artık lada forumundayım. Sağolsun orada kuvvetlada diye sanayici bi abiyle tanıştım çok yardımcı oluyor eskiden onunda ladası varmış.
    makseli bunu beğendi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    250 cc custom
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ben artık lada forumundayım. Sağolsun orada kuvvetlada diye sanayici bi abiyle tanıştım çok yardımcı oluyor eskiden onunda ladası varmış.
    şimdi arabaya alışkın değilsin sen dizlikle fln binersin
    buberk bunu beğendi.
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya şuna bende çok bakmıştım zamanında. Çok hoş bir motor. yanlız Mondial getiriyor bunu sanırım. Önce çinli bir kopyası sandım. Ama baktığım kadarıyla kopya değil, yurt dışında Madass burada mondial Alman markası ama yine çinden geliyor, sadece tasarım ve mühendislik alman. Üretim çinde yapılıyor galiba. Zaten yurt dışı fiyatlarını orantıladığında mondialin fiyatına yakın çıkyır. Burada 4080 TL den satılıyor. Benim motoru 7800 den satarken pazarlık edenlere anında 7000 ye düştüklerine göre bu motoru da 3500~3750 civarına alabilirsin gibi geliyor... Sonuçta tasarım ve mühendislik alman olunca öyle ahım şahım bir fiyat da değil bence.

Şu son resimdeki motor neydi yav?
    Mondial neyim değil direk kopya bazı bağlantı aparatlarındaki metal alaşımları çoooook dandik "Sachs" trye geliyor getiren var vergisi neyim çok değil 1.200 £ (2.800 tl) yurtdışı fiyatı tr'ye gelişi ile ötv çok düşük bunda 2.000 £ (4.600 tl) civarına denk geliyor yani yurt dışından getirmeye çok müsait
    Son resimde benim hayalim "Bimota Desi 3D" en hızlısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar, ilk kazamı yaptım
    kısaca anlatayım; kırmızı ışığa yaklaşırken hızım 20-30 civarı, yola bir polis atladı karşıya geçti.Bende anlık olarak kafamı çevirip içimden saydırıyordum.Neyse tekrar önüme bakınca honda civic i gördüm fakat durmak mümkün değil. Çarpmamak için sağ şeride doğru gidon u,kırdım,nasıl oldu anlamadan sol ayağım arabanın tampona girdi ve durdum.o heyecanla ayağımı çekerken dengemi kaybettim ve olduğum yere motor sağ bacağıma yattı ve gidon'da benim alt takımlara değdi O nasıl bir acı anlatamam. Tam takım koruma ve botlar vardı.1 hafta oldu hala kasıklarım ağrıyor,motor bacağıma yatınca sağ ayak bileğim burkulmuş hala ayakkabı giyerken bile acı hissediyorum.Botlar olmasaydı sağ bileğim kesin kırılırdı.Allaha şükür kırık çıkık durumum olmadı.Motordada çizik bile yok,tabi sağlığımdan sonra en çok da buna sevindim. durakta bekleyen birkaç kişi moturu üzerimden aldı,motor hala çalışıyor tabi boştaydı.Hemen ayağa kalkıp kontağı kapattım. Acıdan heralde tekrar olduğum yere düştüm.Kalkmanın imkanı yok. O esnada zaten ambulans geldi beni hastaneye götürdü. 4-5 saat sonra hastaneden çıktım.
    Asıl üzücü olan Ailemin motora razısı yoktu bu olay sonucunda da ipler koptu resmen. Motorumu satmak durumundayım.1-2 güne sahibindene ilanı vermiş olurum.
    Çok geçmiş olsun. Ailenle nasıl bir durumdasınız bilemiyorum ama satma motorunu kullanmaya devam et ama bu sezonu kapat kullanma hafta sonları durduğu yerde 30 dk kadar çalıştır o arada da ailen unutur sezonada hızlı başlama önce bir iki hafta sonu 30'ar dklık geziler yap. Çünkü ailen hemen endişelenecek bu çocuk gelecek mi diye ama sen 2-3 kez saasağlam gelirsen endişeleri geçer.
    Küçükken havuzda boğuldum kalp solunumum her şeyim durmuştu kalp masajı ve suni teneffüs ardındanda elektro şok ile hayata dönderildim ailem o gün bu gün hala denize kıyısı olan yerlere gitmezler ama ben yüzmeden vazgeçmedim gittim kurs aldım sonunda ise büyükşehir belediyesinin su topu takımında oyun lurucunun arkasında yüzüyordum. Her şeyin bir tehlikesi var bunu görünce kaçmamalısın onun yerine eğitim alıp daha dikkatli olarak binmeli bertaraf etmelisin.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

buğracım,hayırlı uğurlu olsun.güle güle kullan.
    buberk bunu beğendi.

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Güle güle kullan Buğra. Allah kaza bela vermesin.
    buberk bunu beğendi.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum sana tecrübeli bir forum okuyucusu olarak söyleyebilirim ki o laf benim "hard" listemde ilk üçe girdi. Nasıl hatırlamazsın topiğe küsen adamlar oldu belkide sebebi sensin. Bu akşam başını yastığa rahat koyabilecek misin?

Not: Beyler bu arada arabanın satışını üstüme bugün aldım. Arabada kalorifer değil soba var sanki don atlet biniyorum. Rusların sıcak olduğunu bilirdim ama bu lada hamam gibi. Motora binen arkadaşlara selam olsun ben artık tırt motorcuyum!
    Hayırlı olsun koçum ama dikkat et yakında evlenecek gibin duruyon sölemedi deme

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Eryamanda olan varmı? Bi 5 dk gezdirin beni motorunuzla 2 bira ısmarlarım
    buberk bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Yarın var mı bişeyler ?

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla yarın bişiler yapak hava iyi olursa, en kötü Atilla abinin oraya gideriz yani evet beyler önerisi olan yazsın...
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    yarin organizasyon olursa ben gelirim

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Ben büyük ihtimal çevre yoluna Konya Yolu'ndan girip, İvedik tarafından çıkıp Atilla Abi'nin mekanına biraz uğrayabilirim.Fakat öğleden sonra göz doktoruna kontrol için gideceğim o yüzden erken çıkacağım biraz.

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

DMİ yarın yağmur var diyor fakat accuweather güneşli diyor.
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[/COLOR] DMİ yarın yağmur var diyor fakat accuweather güneşli diyor.
    Artık DMİ (devlet meteoroloji işleri yok), metoroloji genel müdürülüğü var...adı değişti ama tahminleri hala tutmuyo

Varuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09 Tracer
    Accuweather tutturur. Yarin ogleden sonra saat 14:00 gibi incek cayyolu taraflarinda olma ihtimalim var.
    Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Beyler yarin bana gelsenize madem?? Hatta bi toplasma neyin yapalim bayadir yapmiyoruz bizim kosedeki simit cafe acaip musait bir ortam??
    ANGARAJ

eftall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f gitti..poloya devam..
    Abi o zaman birinç ozledim serefsizim..

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ayıptır söylemesi bi araba pazarı yapacam bugün.
    plan proce nedir?
    olm bak feysbuktan organize olur da yardırırsanız bulurum sizi.
    imza: gecelerin yargıcı
    Redmoon bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Bana uyar. Göz doktoruma gittikten sonra biraz turlayacağım sonra gelirim sizin o tarafa.
    ANGARAJ

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler