Hacı K.Karabekir de Rüzgar Memet diye bir yer var. Orada var LBC, ben geçen sene gidip oradan denemiştim. Sana büyük ihtimal XL olacaktır. Ara orayı bir, netten rüzgar memet diye aratınca tel'ini bulmuştum.
Şunlara gülüyordum ama şimdi aklıma girmeye başladı.
http://www.aliexpress.com/item/Free-...631764499.html
Şu daha bir güzel, uzun ömürlü gibi, biraz daha pahalı ama. Yukardakine göre daha zor pert olur bence
http://www.aliexpress.com/item/free-...600228283.html
http://www.aliexpress.com/item/free-...676656590.html
Bu benim işimi görseydi alabilirdim. Ama bana bukadar uzunu lazım değil, dizlerimin biraz altına inse yeter, daha önemlisi karın kısmına kadar kapatmıyor olması. Tamam pantolon en ideali ama bana şehir içi pratik bişey lazım.
Hatta deri olanını bile yapmışlar, su geçirmiyormuş bile musti;
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-...691412524.html
Lütfen yağmur suyu, içme suyu, sulama suyu diye ayırmayalım, ayrım yapmayalım. Ayrımcılık iyi değildir. Su geçirmemek de nedemek, töbe de!
#sürenadam
İç tarafta kalacak fazla belli olmaz yeğen, sayahından alırız sana Küçük bir çanta ayarlayıp motora tutturabilirsin topkase yoksa. Pantolonla da işe git gel olmuyor... WC ye geç pantul değiştir, çıkardığını koyacak biyer bul felan. Haftasonu binicisi olsak pantolon en güzeli tabi. Ama ev-iş-gezi-ev gibi olunca pantolon inan çok dert oluyor...
#sürenadam
la bunu arıyodum bende yaa
http://www.aliexpress.com/item/2pcs-...691412524.html
negzel oldu negzel :D
tamam şimdi bunun ucuzunu bulmak lazım veya suyunu çıkarmamak :D
önümüzdeki hafta yağışlar geliyosa bu iş sıkıntı. 2-3 haftaya anca gelir yurtdışından, napsak netsek
bizde fotokopi odası var...pantul değiştirme sıkıntı olmaz...sen de patronun müdürün odasında değiştiriver ya...müdür iki dakka müsade ediver babana rahmet de...gerçi bu seferde günlük giyeceğin pantolonu yanında taşıman lazım olmadı 3-4 günde bir pantol geitrip götürmek lazım...
bu daha hoşuma gitti
http://www.ebay.com/itm/290822272468...84.m1497.l2649
bakalım ne zaman gelecek.
yağmurluk almak lazım.
her taraf göl gibi oluyo.
bu zımbırtı soğuk ama kuru günler için birebir...
Gençler 2-3 aylığına haftasonu motorcusu tatlısu adamı olsanız olmaz mı? Binseniz otobüse dolmuşa cama yaslanıp kulakta müzik klip çekseniz kendi kendinize melankoli falan takılsanız ?
Özelikle o boz ayı postu linki koyan arkadaş sana sesleniyorum çok zalımsın !
Benim topcase de pantolon duruyor, birkac gun degistirdim, sonra motorla bir musteriye gitmem gerekti, gittim patrona dedim ki, giderim ama hava cok soguk normal pantolonla olmaz napyim, o da tamam giy oburunu dedi Bokunu cikarttim hala oburunu giyiyorum, ama motor pantolonu kadar korumuyor soguktan, ayrica koruma da yok. Su LBC yi bulursam dusunuyorum valla. Hos bana olursa da cok uzun olacaktir ama, en kotu terziye veririm artik. Ya da su chap midir nedir, o tarz bisi de olabilir, ruzgari keser, hatta icine polar benzeri bir astar da yapilabilir. Motoru aldigim eleman, normal pantolonun uzerine bu tarz birsey yaptirdigini soylemisti terzide. Biz de yaptirabiliriz. Hudson deri de baktim en ucuzu 300 lira anasini satayim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Haci iyi guzel bacaklari soguktan korur da aile yadigarlarin acikta kaliyor onlari napcan, donuyolar olm sogukta, sakat yani, halen bekarim, belki ben de ilerde kucuk Bulentler yapmak istiyorum, bu hakkimin elimden alinmasini istemiyorum
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Heh işte onu hiç deme...bir sıkıntı orada zaten
Sen benim verdiğim ürünleri bir de ebay'de mi araştırıyorsun hem? Gerçi bu 4-5 dölar daha ucuzmuş, aferim. Yanlız bülonun dediği gibi önemli bir kısım açta açıkta kalıyor. Zaten benim içten giymeli dizlikler çok başarılı soğuya karşı, bana üst tarafları da kapatacak bişeyler lazım. Acaba bunu sipariş edip terziye verip üst kısmına da uygun bir parça mı diktirsem ki? tezi bulabilir mi uygun kumaşı, içliği felan??
Üşüyoz başkan, yardım et! Lan olum sabah sabah zaten dolmuşlar durmuyor burada, sonra 2 dakklık yeri 10 dakkada gidiyorlar, neyin melankolisi... Adam bir fren yapar kafan o cama geçer sonra Bir de akşamları benim gitmem gereken yerler var. Şuaralar motoru tamamen ulaşım amaçlı kullanıyorum yani...
#sürenadam
pamuk tıkanabilir O_o ee yok o başkaydı pardon
tampon ve ya levazımlık diye adlandıracağım ama yemek öncesi pek hoş kelimeler değil kendileri :D
olm ne diyim, bişey olacak işte.
ayrıca ben bu kış ile beraber 3. dalyayı bitirecem inş. giydim pantolonu, iş yerinde çıkarttım sıkıntı olmadı hiç. yenile baba olduğumu da hesaba katarsak çok sıkıntı bi durum yok ganımca, siz neden korkuyonuz anlamıyomki.
bu gadder problem olacaksa sizi tatlı su hava bölümüne alalım
---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:27 ----------
ekonomi yapıyoz işte bi de ebay dakiler daha hızlı geliyo. ondan da. bence ebay daha güvenilir. aynı ürün yakın fiyatlardaysa ebay dan alıyom.
terzi olayı sonradan aklıma geldi ama bi de şu var;
terziye bi git anlat sana bunun gadder fiyat çıakrtır. eski motura bi dizlik yaptırdım, 60 - 70 ten açtı aazını, 50 TL ye zor kapattım...
ama terzi, önemli bölüm dediğiniz malum uzvunuzu kapatmak için birşeyler yapabilir. Hatta fermarlı birşeyler yaptırın veya cırt cırt lı, çıkartmak isterseniz daha iyi olur...
Otobüs hiç çekilmiyor, sırf otobüse binmemek için geçen kış neredeyse her gün bindim.Motosikletle gitmenin zevki ayrı ya her hava koşulunda.Fakat bu motorla nasıl olur bilemem.
Saygıdeğer arkadaşlarım mı çok büyütüyor bu soğukları, yoksa ben mi çok hafife alıyorum anlamadım
2 gün önce kargoya verdi, artık bir 20 güne gelir. Umarım bir sürpriz çıkmaz
Bülent Başkan sen niye bizi iplemiyorsun hee? Hani biz er6 kardeşiydik? Dış mihrapların ER6 ruhuna ve bütünlüğüne hunharca saldırdığı, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde yapılır mı bu ayıp
Senin motorunun senkron ayarını bozacağım olummmm
ANGARAJ
Beyler meraklısına bir ilanda ben paylaşayım. Böylesini zor bulursunuz açıklamayı mutlaka okuyun.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...eti-puff/detay
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85240288/detay
bunun üzerine efsane ilan tanımam. açıklamanın tamamını okuyup gülmeyen adam tanımıyorum
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Neyi iplemedim olm? ER6 kardeşliğini bozacak ne olmuş ki, ya da kardeşlik gerektirecek ne olmuş, hepimiz kardeş değil miyiz, bazı fitnacı taksi kullanıcıları hariç
Olm ben motoru kullanıyorum ama sabahları soğuk oluyor, misal bu sabah -3 müydü neydi bindiğimde, gelirken mücevherler üşüdü biraz. Onun dışında çok derdim yok, ha daha sağlam bir mont olsa daha iyiydi ama neyse bunla da idare ediyoz işte. Motor pantolonu şart ama bulamadık işte, sanırsın motora binen herkes Kıvanç tatlıtuğ a.q.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yok benzindi yok şuydu bir şeyler diyorum sana tık yok adam da yahu Her ER6'cı kendi bacağından asılır fakat bir birlik şart taksici ve traktörcülere karşı
Ben sana dedim gel satayım benim pantolonu 100 liraya, cıks dedin, bedeniyle dalga geçtin Şimdi pantolon almaya uğraşıyorsun. Feyizoğlunun beden çizelgesinden bakarak seç bir tane al git.Sanırsam sen de dizlikte yok, 4-5 yıl sonra diz ağrılarından şikayetlerin başlar.En azından seni bu kış idare edecek birşey bakınıver.Ben benim pantolonu motorun başında giyip çıkartıyordum, çok az zahmetli oluyordu ama soğuk işlemiyordu. Sen de işe giderken öyle yaparsın.
ANGARAJ
la ne mücevhermiş antoni queen yaa,
Ozan doğru söylüyor soğuk iyi gelir malzeme bayatlamaz bi nevi hemi madem üşüyon öle çıtkırımdımsın binme arkadaş niye kendine eziyet ediyon ki??
soykanda kardetik ayağına yatıp bize laf çakmış ama yapacak bişi yok,
traktörde olsa takside olsa en azından herkezde yok
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)