O makinayi sehiricinde kullanirsin ama biz rahat rahat dolanirken sen yorgunluktan geberirsin muhtemelen, esek kadar makina, sehiricinde hammalliktir arkadas ben onu bilir onu soylerim, ne kadar agir, ne kadar buyuk, ne kadar yuksekse sehir icinde kullanmakta o kadar zorlar adami. Istersen kullanirsin orasi ayri ama bizden cok yorulacagin kesin.
Ben gv ile 7000 km falan yaptim, simdiki er6 yi da sayarsan yilda yaklasik 10bin km diyelim ki martta kullanmaya baslamistim gvyi, eskisehir disinda hep sehir ici ve beypazari kizilcahamam falan gezdik yani, o da sadece haftasonu. Bu mantikla o aletin 60000 olmasi bence de zor. Benim gibi kullansa 80000 olmasi lazimken o aletin hakkini az bucuk verdiyse 100binden asagi olmamasi lazim, ama tabii garajda yatti falansa bilemem. Illaki guzel makinadir ama sehirici icin mantiksiz, bana bedava 1200 gs verseler al kullan diye, birkac gun sonra eminim yine er6 ya donerim sehiricinde kullanmaya, uzun yolda hacim fazla olmasi rahatlik olabilir ama sehiricinde gereksiz bence. Ne kadar agir, o kadar yorucu, belki usta biniciler icin o kadar yorucu olmayabilir ama bizim gibi adamlarin pestilini cikarir