Bu resimde kıza odaklanmayıp motosiklete bakan gizli ılıktır
Bu resimde kıza odaklanmayıp motosiklete bakan gizli ılıktır
ANGARAJ
dikkat dikkat!
4 litre castrol 10w-40 power 1 motosiklet yağı ostim Fatih madeni yağ'da 70 liradan satışa sunulmuştur.
http://www.ostimfirmalari.com/firma_goster.php?id=1775
ayaklar 43 numero, o neymiş laa!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
@Bülent abi ulaşılabilirliği salla ya o konu büyük sıkıntı zaten Hayallerin ulaşılabilirliği olmaz.
@Polat valla ben de dünden beri ne içine düştüm zaten motorun. Tek beğenmediğim kısım o egsozun ilk çıktığı yer. Sonra ikiye ayırıp az toparlamışlar allahtan
@Selçuk abi eski model diye biliyorum ben ondan olsa gerek. Bir bu bir de MV Agusta Brutale 675 bu iki uç markanın ulaşılabilir modelleri diye geçiyor zaten. MotorOn da karşılarştırmalarını okumuştum da. Tr'de Brutale biraz daha yüksek seyrediyor tabii.
Nasıl da yakışır selçuk abime bir italyan Sen alsan da ER-6'ya kalite olarak en çok yaklaşabilen motorları görsek Bana da bulaştı ER virüzü
Heil Spellcheck
Bu gidişle 6-7 tane ER6 olacak. Bağımsızlığımızı istemek için yeterli bir miktar sanırsam
Lütfen Fatih abi ve herkesler, hanım ablaya odaklanın, bir laf söyledik şey ettirmeyin şidmiayaklar 43 numero, o neymiş laa!
ANGARAJ
Valla öyleyse eğer yapan doktorun elini öperim, bunca yıllık erkeğim böyle başarılı taklit görmedim, bu bence oricinal Ablayla ilgili ayrıntılı düşüncelerim var, bura yeri değil ama
Bu arada bu konuşmalardan dolayı bizim topacı komple kitlerlerse komik olur len
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Gençler şuraya bi kaç motor capsi koyun ya da marş basmıyo teker kitledi yağ akıttı bot aldım tarzı bişeyler yazın da arka sayfalara düşsün bu kısım =)
ANGARAJ
Travesti olsun farketmez, öyle bi vücut sizde olsun, size bile.. neyse
Grubun şu gidişatından o kadar memnunum ki
Caps ver panpaaa
up up up up up
ANGARAJ
Uleeeeeeeeeeeeyn iş yerinden bi kızda bana sorduydu motora başlayacağım diye nereden kimden ders alınır diye bende burayı söledim ama sanırım kaçtı kız
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
beyler barkın abinin videoya aldığı matur satılık..
http://www.youtube.com/watch?v=RkEJcBIFW6E#t=14m13s
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05708029/detay
ANGARAJ
bugün hesapladım 30 TL'lik benzinle 150 km yol yapmışım. motorda açık hava filtresi var ve sürekli son devirlerde kullanıyorum. buna rağmen yakıtı iyi gibi. sizce ?
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
abi çinçançon mctye 135 gördürdüm ya titreşimden dökülecek yada patlıcaz beraber bigün ss den sonra buna düşünce alışamadım. çok zorluyorum. aldığımda 35 krş fln yakıyodu. karburatör değiştirdim geçen. şimdi dediğim gibi yakıyo ama bunlar normalde ne yakıyo bilmediğim için soruyorum.
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
MCT başlığındakiler kaç diyor yakıt tüketimine ?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)