Yo hayır akü şarj cihazlarından
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
şu makine beni benden almakta :(
kırmızı bi de
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01792111/detay
yaw bu arada ben 200 lük moturu hiç sakin kullanamıyom.
4 litre den aşağı düşmüyorum.
Acaba diyom 250 den büyük makine alsam rahat kullanıp yine 4 litre yakar mıyım, yakabiler miyim yoksa yine mi basarım
vee mikrofonu Ankara dan Bülent beye uzatıyoruz.
Siz ne diyorsunuz bu yakma işine ?
Büyük makine alınca şehir içinde de ( en azından işe geliş gidiş anlamında ) gaza gelinebiliyo mu ?
Siz şehir içi hiç yakıt ölçtünüz mü ? ölçtüyseniz gaç guruşa gaç köfte ?
Buraları bir ER-6 muhabbeti almış. Ne oldu nasıl oldu pek farkına varamadım ama sanırım olay Bülent abi ve Soykan ikilisinde düğümleniyor
Büyük düşüş la az
Heil Spellcheck
Valla benim eski gv de sehir ici 4- 4,5 yakiyodu, er6 ile asiri trafik olmazsa, noormal kullanim da 5 litre civari ortalamalarda, beni bizim oralarda gaz getiren biyer varsa o da Cinnah yokusu, alttan basliyorum gazi acmaya, farabi duraginda trafik daraliyor, oralarda aralardan dar alanda kisa paslasmalar seklinde gecip tekrar atakuleye kadar gazi kapatmiyorum, arabalar sanki gitmiyormus gibi geliyor o derece Onun disinda cok basmiyorum cunku gerek yok, genelde 5000 devrin uzerine cikmazsam 5 litrenin altina bile dusuyor, aslinda cikmama da gerek yok ama iste ara sira basiyosun, trafige giriyosun falan o yuzden 5 lt. diyorum ortalama. Tabii bunu hangi makinayla karsilastiracagin da onemli, benimkinin f modeli grenajli oldugundan uzun yolda biraz daha az yakiyor diyor herkes, sehir icinde cok farkedecegini sanmam, baska bir 600 luk ile karsilastirirsan motor karakteristigi onemli, max torku yuksek devirde veriyorsa Fazer gibi, hizlanmak icin yuksek devir cevirmen gerekecek, ama onun disinda sakin giderim diyorsan, fazer la benim makina arasinda sehiricinde hatri sayilir bir fark yok yakit anlaminda. Fark yuksek devirlerde ortaya cikiyor bence, gecen haftasonu 6 lt. yakmisim ki hep devirli kullandik, bugune kadar o kadar abanmamistim gaza hic.
Umurcanim canim benim, er6 ulasilabilir bir motordu ki ulastim hatta, halen borclarini oduyor olsam da, o ''Canavar'' a ulasmak icin baya bir borc odemen lazim, ha cok eski model alirim diyorsan o ayri, o zaman alinabilecek fiyatlarda. Burda fiyattan bagimsiz begendigimiz modellere girersek cikamayiz valla, sonunda hepimiz aglariz o olur yani
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01696398/detay Canlar gidin alın şunu bırakın er6n'i f'i alın size ducati canavar gibi motor fiyatlarda yakın
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
2-3 ay sonra erhan'ın motor bakma olayına girecez daha onu mu alsam, şurada bi motor var onu mu alsam, kawa mı alsam, suzi'nin busu var onu alacagına kadar buna bak diyecek biri, yok olm o motor alınır mı la onun bi şeyinde bi şey oluyormuş onu alana kadar bu var onu al diyecek başka biri, başka bir arkadaş, olm onu kullananlar ıvırında zıvır varmış diyollaonu goyuvede buna bagıve diyecek ve bu beyin mikintisi 2 ay kadar sürecek. bi bakacaz bi erhan gitmiş kimsenin hakkında yorum yapmadıgı bir marka motor almış ahanda bunu aldım lorke lorke diyerek gelecek. onlar erecek muradına bizde baklavaları götürecez. son.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
milliyet geleride 2.foto arkadaşlar içerde bir hatun yatıyor ayrıca ambleme dikkat ettiniz mi? zaten 2.fotodan sonra salyalarıma hakim olamadım.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Ben bi ara bikini katalogu zannettim fuar resimlerini
Erhan aldiktan sonra motoru negadada guzelmis diyecek
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Heee biz paylasinca mi aklina geldi ER6=F Alet guzel zaten dedim yukarda da ama ozanin dedigi de kafami karistirmadi degil... Hatta http://www.sahibinden.com/motosiklet...ting=price_asc suraya bakarsak korlasin 2012 ducati 696 lari kawasakinin 2012 er6=f lerinden daha ucuza sattigini gorebiliriz... Demek ya Tokati okadar pahali degil, yada kawasaki biraz gereksiz pahali...
Hah, buarada ben de abaniyorum benim motora ama 3,7 yakiyorum bebeeeem .....
Biyere gitmiycem taktirmaya. Bizim yunusu kastediyordum usta diye, henuz sertifikasi yok ama kendi motoruna taktiydi. Zaten zor degildir takmasi sadece bilen biri olsa yeter...
Yeni Panigale de motor blogunu sasenin bir parcasi yapmislardi, bunda da egzoz borusunu sasenin bir pacasi gibi yapmislar
#sürenadam
tokati ye girmem hacı. 7. hisse olsa yine girmem.
Allah göstermeye bi servise gidecek olsam ... yok yok neyse
bu arada sen o yüksek motorla benim gadaran abanamazsın
abiler sizde bi el atın hele;
GS 500 mü, Kawa ER-5 mi yoksa daha yağuşuhlu Honda CBF 500 mü ?
http://www.motosiklet.net/forum/mark...gs-500-mu.html
ducati aklımı almadı degil hani gayet yırtıcı.. ama ben suzimle 1 sezon daha geçirecem. ondan sonra bakacagım makine arasına girdi ducati. aslında fiyatıda o kadar yüksek gelmedi kafam karıştı biraz sebebi ne ola ki? araştırma yapmadan yazdım piyasasını bilmiyorum?
abi hangisi..motor...kızl.. salya diyorum anlayın
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)