aldığım botun numarası olmadığı için yollayamıyomuş yalamalar...canımı sıktı deyyuslar ya...
sorgun göleti yolu mu aceba sanki?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Zoruna gidenin borusuna gitsinn dedeeeeeee
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
hakan merhaba ben dün akşam a city outlet tarafında arkadaşımla biraz motorla gezdim ama hem motorlarımız 1000 lik değil 600 lük hemde öyle bişey yapamadığımızı düşünüyorum ama yaptıysak bile farkında olmadan olmuştur. eğer bizsek kusura bakma demeye gerek duyuyorum ve seni sakin olmaya davet ediyorum bizlerde motorcuyuz olur bazen böyle şeyler
The MCN awards (MCN motosiklet ödülleri)
Manufacturer of the Year - Triumph
Overall Machine of the Year - BMW S1000RR
Best Tourer - BMW K1600 GT
Best Naked (Middleweight) - Ducati Streetfighter 848
Best Naked (Unlimited) - Aprilia Tuono V4 R
Best Cruiser - Victory High Ball
Best All Rounder under 750cc - Triumph Street Triple
Best Adventure Bike - Triumph Tiger Explorer
Best Retro Style - Moto Guzzi V7
Best All Rounder - Honda NC700X
Best Sports bike (middleweight) - Suzuki GSX-R600
Best Sports bike (unlimited) - BMW S1000RR
Best 125cc - Aprilia RS4 125
Best 250cc - Suzuki Inazuma 250
Best Scooter - Honda Vision 110
En iyi cruiser a dikkat, fabrika çıkışı bir bobber - Victory High Ball
The MCN awards (MCN motosiklet ödülleri)
Manufacturer of the Year - Kawasaki ER6-F
Overall Machine of the Year - Kawasaki ER6-F
Best Tourer - Kawasaki ER6-F
Best Naked (Middleweight) - Kawasaki ER6-F
Best Naked (Unlimited) - Kawasaki ER6-F
Best Cruiser - Kawasaki ER6-F
Best All Rounder under 750cc - Kawasaki ER6-F
Best Adventure Bike - Kawasaki ER6-F
Best Retro Style - Kawasaki ER6-F
Best All Rounder - Kawasaki ER6-F
Best Sports bike (middleweight) - Kawasaki ER6-F
Best Sports bike (unlimited) - Kawasaki ER6-F
Best 125cc - Kawasaki ER6-F
Best 250cc - Kawasaki ER6-F
Best Scooter - Kawasaki ER6-F
Best Tractor - Söylemeye gerek yok
ANGARAJ
Efendim sağıma sokulup, debriyajda zıbam zıbam diye gaz verip yüzüme bakan sen miydin değil miydin? Emin olamayacak bir durum yok, geldi, arkadaşı da öbür yanıma sokuldu, o kadar yakındı ki yani birinizden ürküp gidonu kırsam 3. sayfa haberi olurduk
Hani korkutun bişey değil de, 20-30 cm yanıma sessizce bana çaktırmadan sokulunması ciddi tehlike bir durum, dün gece çok kastım gerçekten iyi ki kırmamışım bir tarafa, yanıma sıyırma derecesine sokuldular.
1000 mi 600 mü valla pek de bakmadım ama tırsınç ses bana garanti binlikmiş gibi gelmiş olabilir. (sanki çok anlıyorum da motordan )
Sonuç olarak, o, bendim, tricolor CBR 250, yan grenajlarım beyaz, üstüm kırmızı ağırlıklı giyinik, plakasını aydınlatmalı biçimde taşıyan... Yaptınızsa, kusura bakma demeniz benim için onore edici bir davranış, değilseniz de yapmış olabileceğinizi dâhi düşünebilmeniz daha da hoşnutluk verici, teşekkür ederim.
gerçekten tam emin değilim ama kasıtlı olmadan da olsa insanlar kasıtlı olarak düşünebiliyor. bu motorların sesi ve hızı malum zaten arabalar genelde bizi sıkıştırdığı için çok yakın geçmek durumunda kalıyoruz. belki sizin yanınızdanda başka bi araç yüzünden bu şekilde geçmiş olabiliriz diye düşünmüştüm mekanda aynı olunca sanırım bizden bahsediyor dedim. ama siz kasıtlı olduğunu söyleyince ve yüzüme bakan diyince biz değiliz diye düşünüyorum..
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)