şu an uçakla gidiş pagasus sabiha gökçenden 70 lira gibi bişey herşey dahil...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
cuma akşamından çıkacaksın...saat 10-11 de istanbuldasın...istanbul a giden her angaralı gibi kendini taksime atacaksın (by ercüment çözer)...içip içip nevizade, asmalı mescit, cumhuriyet meyhanesi vs. takılacaksın...otele gidip zıbarıp sabah mükellef kahvaltı akabinde fuar akşamında rakı balık..sonra atla uçağa gel...ohhh mis...farklı alternatifler de olabilir...cuma akşamı otobüsle gidip cumartesi sabahı kahvaltı fuar akşama rakı balık yapılır...gerçi son haftaya kadar neyin ne olacağı belli olmaz herkes için...
önemli olan nası yaşadın...?
taksimin de neresi vasat...nevizade mi? asmalı mescid mi? gayet güzel ortamları var..tek gün gelmelik için çok da tatmin edici olur...bi gece kalınacağı bile şüpheli olan ziyarette bağdat cad., ortaköy vs. mi takılalım...gelinir, iki tek atılır dönülür, maksat değişiklik olsun...ankara dan istanbul a sadece taksim için giden varsa bir miktar haklı olabilirsin....
Bunun Markası modeli nedir acep bilen var mı ? Benim motora çok benziyo, böyle bişey yapmayı düşünüyorum (ayna ve sinyal olacak şekilde)
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Sen deyince yolların karlı olduğunu hatırladım Erhan.Ama o karlı yollar bana sanki CENNETE açılan kapı gibi gelmişti. Planı yapmışım ilk gün fuar gezisi ve motor siparişi hedefine ulaşmak, sonra sultanahmette konaklama ve 2 gün İstanbul turu ile bunu kutlamak. Ama bizimki nuh dedi peygamber demedi. Ama İstanbul bir başka güzel arkadaş, insana herşeyi unutturuyor
Neyse . Bu sene de gitmek planlarım arasında İnşaalah. Şayet ailemle İstanbul gezi planı entegre etmez isem sizlere katılmaktan ONUR duyarım Saygılarımla Otobüsle, arabayla,kamyonla, yürüyerek her türlü atraksiyon kabulüm olur. Hatta belki bir gün kalınırsa varya tadından yenmez
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
[QUOTE=_Boreas_;2861620]Bunun Markası modeli nedir acep bilen var mı ? Benim motora çok benziyo, böyle bişey yapmayı düşünüyorum (ayna ve sinyal olacak şekilde)QUOTE]
Hocam mct'ye değil de asya ghost 350 ya da regal raptor daytona 350'ye (ikisi de aynı motor) benziyor desek daha doğru olur gibi sanki.
Vallahi öyle oldu galiba@GaCCaLL
Sana bi yunus usta yolu gözükmüş uffie
Bi ara toplaşmaya gel bakalım neymiş senin problem rulmanlarda sıkıntı var ise o kolay alırsın 15tlye 2 rulman kendimiz söker yenilerini takarız,
Ayrıca fren merkezi zaten balataya sürtecek hatta balata fren merkezinde takılı halde,
ve seninkisi sadece balatadan gelen sürtünme sesi anlattığından anlaşılan
korkulacak birşey yok..
İlk toplaşma ne zaman olacak sayın abi?Seve seve katılırım aranıza.(tabi kabul ederseniz)
@Syanur
Hocam evet devamlı wd-40 uyguluyorum disk ve balataya değdirmeden..Bakalım ne zaman,nasıl geçecek..
@_Boreas_
Aynen hocam doğrudur Fatih ustanın yeri..
Sanırım adı Erhan'dı arkadaşın evet..Ama sadece fren merkezine şöyle bir dokundu,salladı 'değişmesi lazım' dedi..Açıkcası böyle olunca da inanmadım..Yoksa fatih usta her gittiğimde ilgileniyor sağolsun..Serdar'la Murat' ta öyle..
İşten çıkmama ~15 dakka var... Şöyle çıkıp da gezeyim istiyorum, çok sıkıldım. 1saat felan gezsem... sıkıntım geçer mi ki?
#sürenadam
Makine bunun az daha oynanmışı;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49218308/detay
Bu pazar bir etkinlik düşüncesi var mı acaba? Şöyle bir go-kart yapsak, kapışsak?
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)