Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her kim ki Yunus Usta'nın derinliğinden ve ustalığından şüphe etsin , şüphesiz ki o kaybedenlerle beraberdir .
    Ben şimdi Gayriyunus mu oluyorum

haklısın amcam afrikada enjeksiyon temizlemişde öyle devam etmiş cübbesine yüz sürmek lazımm..
    Olacak o kadar yahu, Afrika çölleri bu boru değil

Şu kıçıkırık BMW motosikletleri için birbirimizi üzmeyelim, Polat'ın oyunları bunlar, arkasında Bülent var.

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:39 ----------

Şaka bir yana, sağlamlık ve kalite konusunda ST fazlasıyla önde, fakat geri kalan herşey için GS

Ciddi diyorum modelli bir GS yakışır sana, ABS, elcik ısıtma vb şeyler önemli şeyler.
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şimdi Gayriyunus mu oluyorum

Olacak o kadar yahu, Afrika çölleri bu boru değil

Şu kıçıkırık BMW motosikletleri için birbirimizi üzmeyelim, Polat'ın oyunları bunlar, arkasında Bülent var.

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:39 ----------

Şaka bir yana, sağlamlık ve kalite konusunda ST fazlasıyla önde, fakat geri kalan herşey için GS

Ciddi diyorum modelli bir GS yakışır sana, ABS, elcik ısıtma vb şeyler önemli şeyler.
    ben o enjeksiyon temizlemeyi billur olsn diye sölediydimdi,
    şimdi modelli bir gs dediğin 12-16 arası o fiyata zaten ziyadesiyle motor mevcut,
    ayrıca benim baktığım motorlar yüksek cc endurolar sebebi ise sadece uzun mesafelerde kullanıcak olmam,
    f650 güzel motor hem şehir içi hem şehirler arası ama tek silindir bir müddetten sonra sıkıntı veriyor konfora,
    buda kişiden kişiye değişir tabi,
    mevzu bundan ibaret Problem yok yani
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi modelli bir gs dediğin 12-16 arası o fiyata zaten ziyadesiyle motor mevcut,
    ayrıca benim baktığım motorlar yüksek cc endurolar sebebi ise sadece uzun mesafelerde kullanıcak olmam,
    f650 güzel motor hem şehir içi hem şehirler arası ama tek silindir bir müddetten sonra sıkıntı veriyor konfora,
    yunus usta profesyonel motorcular gibi uzun yola ayrı şehir içine ayrı motor kullanacak...vay vay vay...

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Vallahi haklısın, tek silindir bence sırf sıkıntı.
    O civarda çok seçenek yok, en iyi seçenek Vstorm olabilir. Hatta şöyle bi R1150 GS'de hiç fena olmaz hani
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    [/COLOR]Şaka bir yana, sağlamlık ve kalite konusunda ST fazlasıyla önde, fakat geri kalan herşey için GS
    ST... Kanuni S&T ? Hee bak doğrudur vallah, Kanuni S&T fazlasıyla iyidir, çok da güzeldir yani..Çok da hoş olmuştur...Arkasında Hyuna vardır, koreli. Ama Kanuni GS'leri bilmirem...

Her kim ki Yunus Usta'nın derinliğinden ve ustalığından şüphe etsin , şüphesiz ki o kaybedenlerle beraberdir .
    Ataşlarda yanasın turgay emmiii... !!!

Bunca yıllık Yunus Ustanın çırağı olarak direm ki, 450cc üzerine Tek silindir haramdır! Çarpılırsınız vallah! Eşek tepmişe dönersiniz... Töbe edin, aklınızdan çıkartın bu kötü fikirleri

Şaka bir yana, F650GS i bir türlü çözemiyorum...Neden alırsın? Arazi istiyorum diyorsan G650GS yada F800GS ön plana çıkıyor. Daha uzun yollu olsun diyorsan F800 serisi(R hariç) çok daha mantıklı... Ee şehir içi kullancam diye mi okadar paraya kocaman F650GS alıyoruz? Şehir içi kullanacaksan ufak motor alınır benim bildiğim... F650GS o yüzden benim gözümde anlamsız ve yetim bir modeldir... Bir arada derede kalmış bir modeldir...ve niyeyse bunu yazasım geldi bak...
    #sürenadam

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Yunusun GS her şekilde modeli ER ile başlayan bütün motorlardan 40 kere daha iyidir der ortalığı karıştırıp kaçarım

Not: Yunusun GS i yokki
    GaCCaLL bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Madem söz bmw'den açıldı , geçenlerde yine Ulus'ta ula bu nedir ki diye bir motorun başında buldum kendimi modeli de yazmıyor , en son bilse bilse Yunus Usta bilir diyerek fotosunu çekmiştim ki şase no v.s yazan yerde modelini de gördük ; 850 r , plaka tahmin ettiğim üzere avrupa idi isviçre , farklı motor görmek isteyenler Ulus'a gelsin Ducatiler BMWler havada çarpışmakta.

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Yunusun GS her şekilde modeli ER ile başlayan bütün motorlardan 40 kere daha iyidir der ortalığı karıştırıp kaçarım

Not: Yunusun GS i yokki
    Pehh, güleyim bari pehhhh Öyle bir GS, öyle bir motosiklet yok, üretilmedi de, üretilimeyecekte

Madem söz bmw'den açıldı , geçenlerde yine Ulus'ta ula bu nedir ki diye bir motorun başında buldum kendimi modeli de yazmıyor , en son bilse bilse Yunus Usta bilir diyerek fotosunu çekmiştim ki şase no v.s yazan yerde modelini de gördük ; 850 r , plaka tahmin ettiğim üzere avrupa idi isviçre , farklı motor görmek isteyenler Ulus'a gelsin Ducatiler BMWler havada çarpışmakta.
    BMW R1100 GS VE R1100R modellerinin tıpa tıp aynısı 850 cc'lik, R850 GS VE R850R şeklinde polisler için üretildi.Yahut sadece R1100 GS polisler için üretildi bilemiyorum.Aslında 850r'nin 1100'lük olanını görmüştüm sahibinden.com'da fakat adam kaldırdı, piyasada hiç yok.Hakikaten güzel motosiklet kanımca.
    ANGARAJ

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    ALmayın olm beğenmediğiniz ER leri, bir çıplak rıza, bir çıplak koç olamaz herkezz Nazar boncuğum var ama gözükmüyo pek, bu gidişle daha büyük bi taneye ihtiyacım olacak, zati bu akşam kaldırıma çıkarken altını vurdu alet nazarınıza geldim, benimkinin ruhu yarı çıplak yarı enduro valla, bozuk yolda rahatsız ama gidiyo kör topal. Bu arada bugün bir iki pantolon denedim motomax da, vardığımız sonuç şu, benim bacaklar normal insan bacağının iki katı olduğundan, ancak boyu iki katı olmadığından, kıçıma olan her pantolon bana uzun geldi, dolayısıyla şimdilik pantolon falan yok, yarın belki bir ara yiba da venom mu ne ona bakacam, başka da bişi gelmiyo aklıma, geçen içi polarlı bir eşortman altı vardı onu giymiştim, baya iyi geldi normal pantolondan sonra, hiç olmadı onla gidebilirim işe ya da kalın yağmurluk benzeri bişi olabilir bakalım deneme yanılma yapıcaz.

Bi kerem olsa olsa bir iki kere iyi olabilir, o da yani şüpheli, 40 kere iyi olması mümkün deel, zaten kıskandığınız elinizde zincir yağıyla motora saldırmanızdan belli arkadaş
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    ...sadece R1100 GS polisler için üretildi...
    Ondan sonra polislerden motorları çalan at hırsızları dünyayı turlamaya başladı ve yeni bir akım oluştu...

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ondan sonra polislerden motorları çalan at hırsızları dünyayı turlamaya başladı ve yeni bir akım oluştu...
    @bülo Sana faceten mesaj attım, yeni bir akım başlatabilirsin sen de
    GaCCaLL bunu beğendi.
    #sürenadam

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Bülent seni kayak pantolonları paklar hacı direkt onlara bak =)

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Bülent seni kayak pantolonları paklar hacı direkt onlara bak =)
    Haci valla ilk aklıma gelen onlars olmuştu zaten, bakalım bu kış öyle bir sürpriz yapabilirim uygun fiyatlı falan bişiler bulursam

Yaw eli yüzü düzgün, pantolona benzer bişiler olursa olabilir aslında Polat dayı, o da aklımda bir seçenek olarak duruyordu zaten.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Post added at 18:07 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

@bülo Sana faceten mesaj attım, yeni bir akım başlatabilirsin sen de
    Dur dur yanlış yazdım BMW R1100 GS'yi polisler hiç kullanmadı.Polisler için üretilen R850 GS idi

Bülent Abi, geçen ben de bir altını vurdum.Vallahi şaştım kaldım, alışmışım cross motorun yüksekliğine.Demek ki her kaldırıma çıkmayacaksın
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    bülent kıçına uyan pantolonu alsana, terzi denen bişey var..italyan kesim yaptırırsın, çok yakışır sana...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    La bülo şu soykandaki 5xl pantolu alsana olm sen ne debelenip duruyon hakkaten bi dene derim belki cuk oturur senin o normal insan bacağı olmayan bacaklarına?

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bülent kıçına uyan pantolonu alsana, terzi denen bişey var..italyan kesim yaptırırsın, çok yakışır sana...
    Sayın Cemil ipekci bana hangi kesim yakışır
    Soykan67 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW R1100GS
    La bülo şu soykandaki 5xl pantolu alsana olm sen ne debelenip duruyon hakkaten bi dene derim belki cuk oturur senin o normal insan bacağı olmayan bacaklarına?

Sayın Cemil ipekci bana hangi kesim yakışır
    Sattım onu ben sattım, piiuuvvv Satılığa çıkardım aynı akşam gitti, bugün kargoya verdim.
    Ahanda buydu, 2 kat astarı vardı, sıcacık tutuyordu, yağmur çamur geçirmiyordu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4803323/detay/

Büyük ihtimal sahtedir ama bunu alacağım ben;

http://www.aliexpress.com/item/2012-...471618407.html
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Büyük ihtimal sahtedir ama bunu alacağım ben;

http://www.aliexpress.com/item/2012-...471618407.html

valla ben de alabilirim tuttum...ben botunu almıştım büyük geldi...kalitesi orta ayardı...

Motosikleti
    BMW R1100GS
    valla ben de alabilirim tuttum...ben botunu almıştım büyük geldi...kalitesi orta ayardı...
    Türkiye'de dandik pantolonlar 200 TL civarında, 120 TL gibi bir rakama iyi bir pantolon gibi durdu gözümde.

Aslında şunu alacaktım fakat kıçında çok çirkin duran bir parça var

http://www.aliexpress.com/item/The-2...624627078.html
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Türkiye'de dandik pantolonlar 200 TL civarında, 120 TL gibi bir rakama iyi bir pantolon gibi durdu gözümde.

Aslında şunu alacaktım fakat kıçında çok çirkin duran bir parça var

http://www.aliexpress.com/item/The-2...624627078.html
    bu pantolon botsuz giyilmiyo olabilir...

Motosikleti
    BMW R1100GS
    bu pantolon botsuz giyilmiyo olabilir...
    Botsuz giyilir büyük ihtimal. Sanırsam buna özel bir bot var, paçalarında fermuar olduğuna göre.Şu arkasında ki çirkin kabartı olmasaydı alacaktım bunu.57 dolara felan buldum.
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)

Bu Konudaki Etiketler