[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
@türetken
abi bilkent ve ümitköy cevresinden cok adam var liste uzun erginbay ondan yazmamıstır
Fuar resimleriii nerdeeeeee???
Vizelerim rahatlasın geliyom.. eğer hala pazarları buluşuyosanız tabiii...
Slmlar saygılar...
yarım saat sonra cıkıyorum evden,cankaya ya vehbi ulusan ın yanında olucam gorusmek ısteyen arkadaslar varsa bana ulasabılırsınız..
0506 405 4041 burak
selamlar arkadaşlar...
dün gece 3 itibari ile dönmüş bulunmaktayız ankaraya...
fuar benim için gerçekten çok güzel geçti iki gün gittim iyikide gitmişim...
cmts bizimkileri yakalayamadım ben gittiğimde gitmişlerdi neyse bi dahakine beraber gideriz artık...
fotolar evde kaldi akşama koyarım buraya...
bide alp_tunay için hususi gittim ybr nin fotolarını çektim hemide mankenli abicim...
alışveriş konusunda ise bi bellik aldım o kadar
ama benim fren balataları için kaynak ve ucuz balata buldum bide lastik aldım gibi...bugun arkadaş gidip alacak lastikleri
metzeler 140 yuro ön arka ikisinin fiyatı...
hoşbulduk tekrardan...
selamlar
Nasıl gitcez ne yapcaz derken dün gece 01.15 de döndüm yoğun geçen iki günden sonra epey yorulmuşuz ama yinede şimdi işteyim
fuar harikaydı yeterince faydalı oldu bana.
seneye artık grup gideriz umarım
HAAA
BU ARADA ARKADAŞLAR ARTIK BU İŞİN Bİ BENZERİNİ ANKARADA DA YAPMALIYIZ BUNUN İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAMAK LAZIM
O KADAR GENİŞ OLMASADA ANKARAYADA Bİ FUARA ŞARRRRTTTTTT
motor=”zgrlk
Çalışmalarımız devam edıyor
juniors toplantılar hangi gündü anatoliadamı hala bayadır gelemiyorum
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Cumartesi & Pazar Yapılıyor. genelde Pazar Günü 2"de Anatolia Showland İn arkasındaki Anatolia Cafede Yapılıyor.
Temin etmem gereken 900 Ytl nin 500"ünü sağladım geriye kaldı 400 ytlcik Bu gidişle mayısda kısmetse temiz bulursam alıyorum.
hadi abicim geriye hiç bişi kalmamış...
dayan abicim
umarım alırsın...
toplamda ne kadar dı temin etmen gereken...
bide senin motor ne alemde bitti mi işi...
ve verdin mi motoru...yeni sahibine...
yaw gunlerdir binemedim be motora.. nerden cikti su yagmur olayi da.. bu hafta ne guzel moto ile gitmeyi dusunuyodum işe..
nyse..
bu arada az once izledim..
guzel calmis adam.. hll..
simpsons unplugged
Shakulin
ben de sabah ezaninda dondum ankaraya, tez yuzunden anormal yoruldum ama dayanamayip afacani gezmeye cikardim bugun
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
eheheh Tabanvay abi para bırıktırdım bu arada
St Erdoğan ne öle okulda motorla ehliyetsiz gezmeler ayıp değil mi bakem...
şikayet edecem seni polis amcalara ..
okuldaydım da karşıya geçemiyodun motorla hehehe...
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)